Vilja logo

Aktiv ferie

Får du maur i rumpa av å ligge på en solseng, og vil helst lade batteriene med nye opplevelser og inntrykk? En aktiv reise med Vilja er fullspekket med aktiviteter i kombinasjon med vakre naturopplevelser.

Aktiv med Vilja

Se for deg å gli rolig gjen nom vannflaten i solnedgangen med ingenting annet enn bølgeskvulp i ørene, mens du padler mot uberørte strender på en SUP på Zanzibar. Eller trives du bedre i lineupen på et surfebrett før morgentåka letter, på jakt etter den perfekte bølgen? Er du grensesprenger eller komfortsone-søker? Våre erfarne instruktører er klare til å veilede deg uansett nivå.

Flere av våre aktive reiser rommer det beste fra to verdener - og du bestemmer selv intensitetsnivå for din ferie. Len deg tilbake og kjenn den varme sanden mot kroppen mens du lader opp til neste tur med elvepadling i Kroatia. Eller ta deg en yogaøkt med fokus på avspenning mellom to rideøkter i den norske fjellheimen.

Du kan utforske nye interesser, eller bli bedre i noe du allerede kan. På Viljas aktive reiser har vi alt fra seiling i Hellas - til hundeslede på Svalbard. Dra på Moskussafari med lokal guide i Oppdal, snorkling på Mauritius eller kajakk på Sommarøy. Det er aldri for sent å utvide horisonten og lære noe nytt. Hva enn du søker - Vilja har en uforglemmelig opplevelse som venter.