Vilja logo

Fottur

Med frisk luft i lungene og skoa godt snørt på beina tar Vilja deg med på fotturer i vakkert landskap, både i Norge, Europa og resten av verden. Vi reiser til både spektakulære utsiktspunkt og stille skoger.


Fottur med Vilja

Dra på krevende toppturer med fantastisk utsikt som belønning etter bratte bakker og svette i panna. Eller kanskje en vandringsreise der småblomster langs stien og lydene av vind i trærne og fuglekvitter er det du trenger? Opplev noen av Norges vakreste fjellturer i både nord og sør, med «klassikerne» og de litt mer bortgjemte perlene. Ute i verden kan du ta beina fatt på pilegrimsvandring til Santiago, soloppgang på Machu Picchu eller levadavandring på Madeira.

Vakre naturopplevelser og gode minner å ta med hjem er viktig, og pausene underveis er essensielle for en god tur. Vi tar oss alltid tid til å stoppe, snu oss og se på utsikten på vei opp, tid til å lukke øynene og nyte, tid til å sette oss ned med nista og bli kjent med turfølget. Uansett om det er luftige topper med skarpe tinder eller myke, dype daler– hos Vilja finner du fotturer som passer dine ønsker og ditt tempo.