Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise
Colombia, Colombia - Rundreise

Rundreise i et mangfoldig og fargerikt Colombia

Sol, strand og karibisk hav er oppskriften på idyll. Colombia er et jordisk paradis med kaffe i verdensklasse, endeløse strender med palmer og et dyreliv som tar pusten fra deg.

Reisens høydepunkt

 • Karibiske strender i Santa Marta
 • Cartagena med imponerende arkitektur, vakre strender og dyreliv
 • Saltkatedralen i Bogotá
 • Kaffefarm og Cocora-dalen i Armenia
 • Medellín botanisk hagesenter
 • Villa de Leyva, den sjarmerende landsbyen med mye farger i Colombia
Dato: 7. mar - 21. mar 2025 / 15 dager
Pris 43 900 kr
Enkeltromstillegg: 4 480 kr

Forelsk deg i Colombia

Alle gode colombianske eventyr begynner i Bogota, hovedstaden som tar pusten fra deg på mer enn én måte. De grønne gatene i Medellin er en magnet for fotografering, og Salento sklir rett i hjertet på alle kaffeelskere. Salento er så vakker og sjarmerende at du får lyst til å bli der, men Vilja har mye mer spennende på programmet.

Nyt smaken av nytraktet kaffe på en kaffefarm

Sammen med våre lokale norsktalende guider fra Vikinka - utforsker vi perler som Villa de Leyva, den fargerike landsbyen hvor tiden nesten står stille, og den unike atmosfæren i byer som Santa Marta og Cartagena. Stedene er mer enn landemerker; de er opplevelser som vekker alle sansene. Fra duften og smaken av kaffe på en kaffefarm, også kjent som hacienda, til lydene av tradisjonell musikk i Medellín.

Colombia er kjent for å dyrke Arabica-kaffe av høy kvalitet. Kaffen er elsket for sin fyldige smak, balanserte syrlighet og behagelige aroma. Du får oppleve kaffeproduksjonen fra plante til kopp, og får unik innsikt i kunsten bak Colombias mest verdifulle eksportvare.

Colombias skatter

Colombia er lyden av karibisk musikk som fyller gatene, duften av eksotiske blomster i brisen og smaken av fersk tilberedt empanada i solens varme stråler. Landskapet tar deg med på en visuell reise, med et fargerikt dyreliv til de majestetiske fjellene som strekker seg mot himmelen.

Hvert hjørne av Colombia vekker sansene dine og lar deg ta del av en rikdom med kultur og natur som for alltid vil være med deg. Å utforske Colombia er ikke bare en reise. Det er en dyp forbindelse med et mangfoldig land som har mye å tilby.

Blir du med på eventyr til fargerike Colombia!

Stedet

På denne rundreisen i Colombia reiser vi innom mange flotte steder.

Botoga:

Bogotá er hovedstaden i Colombia. La Candelaria, det brosteinsbelagte sentrum, kan skilte med koloniale plasser som det nyklassisistiske Teatro Colón og 1600-tallets Iglesia de San Francisco. Det er også hjemmet til populære museer, inkludert Museo Botero, som viser kunst av Fernando Botero, og Museo del Oro med pre-columbianske gullstykker.

Armenia:
Armenia ligger i Quindio i Colombias kaffeområde med et landskap av kaffe- og bananplantasjer. I denne byen kan du også lære om smykker fra Quimbayas urfolk.

Medellín:
Medellín er Colombias nest største by med en ganske turbulent og interessant historie. Det var blant annet stor migrasjon til Medellín på 70-tallet.

Cartagena:

Cartagena er en havneby på den karibiske kysten av Colombia. Ved sjøen ligger den befestede gamlebyen, som ble grunnlagt på 1500-tallet, med torg, brosteinsgater og fargerike kolonibygninger. Cartagena var en gammel spansk koloni som eksporterte peruanske penger og slavehandelen i Sør-Amerika på 1713-tallet.

Overnatting

Colombia - Rundreise

På denne flotte rundreisen bor vi på ulike steder under hele reisen. Fra sjarmerende kaffefarmer til moderne byhoteller.

https://hotelgrandpark.com.co/

https://www.hotelplazamayorvilladeleyva.com/

https://farandahotels.com/es/ grand hotelcaribe cartagena

https://www.bernalohotels.com/ guatape

https://hotelboutiquedonpepe.com/

Hotellene kan bli endret underveis. Men alle hotellene er håndplukket av våre fantastiske samarbeidspartnere i Colombia.

Les mer

Leder

Lokal leder

Reisetyper:

Lokal leder

Våre lokale ledere rundt i verden kjenner stedene som sin egen baklomme. De er håndplukket av oss eller våre samarbeidspartnere på bakgrunn av sin særegne kunnskap som gjør reisen ekstra interessant og minneverdig. De er gode historiefortellere og engasjerte i å formidle sine aktiviteter. Gode sosiale egenskaper er også på plass, og vi vet at de vil ta godt vare på dere der ute i verden.

Portrettbilde av Lokal leder
Les mer om Lokal leder

Program

Vaksine

Det er nødvendig å ha vaksiner for Colombia. Ta kontakt med ditt vaksinasjonskontor og sørg for å ha all nødvendig dokumentasjon og vaksiner på plass i god tid før avreise.

Været

Colombia har forskjellige klimasoner, så vær forberedt på varme strender, kjølige høyder og eventuell lett regn.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Colombia

Dato: 7. mars 2025

Antall dager:15

Pris fra: 43 900 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Bogota via Frankfurt begge veier
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • 14 netter i delt rom med frokost
 • Innenriksfly til Armenia, Colombias kaffeområder
 • Innenriksfly fra Medellin til Cartagena
 • Innenriksfly fra Santa Marta til Bogota
 • Måltider i henhold til program (8 lunsj)
 • Besøk Zipaquirá Salt Katedral
 • Besøk i kaffeplantasje
 • Opplev byen Medellin
 • Utforske Cartagena
 • Utflukt til øygruppen Rosario
 • Dagsvandring i Tayrona Nasjonalpark med lokalguide
 • Alle transporter i henhold til program
 • Norsktalende reise- og gruppeleder
 • Sosialt samvær
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Tyskland, Frankfurt
Dato:7. mar.
Avgang: 7. mars - kl. 09.45
Fly fra: Tyskland, Frankfurt
Fly til: Colombia, Bogota
Dato:7. mar.
Avgang: 7. mars - kl. 13.55
Hjemreise
Fly fra: Colombia, Bogota
Fly til: Tyskland, Frankfurt
Dato:21. mar.
Avgang: 21. mars - kl. 23.30
Fly fra: Tyskland, Frankfurt
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:22. mar.
Avgang: 22. mars - kl. 21.40