Vilja logo

Kultur- og opplevelsesreise

Verden er et skattekart som skal oppdages, utforskes og nytes. På Viljas kultur- og opplevelsesreiser får du tid til å leve i nuet. Tid til å smake, lukte, se og oppleve. Vi arrangerer reiser til fjerne og nære destinasjoner - og besøker alt fra den varme regnskogen i Amazonas til lokale keramikkverksteder i Hellas.

Reiser for dine drømmer

Vilja bringer deg til steder som gir nye perspektiver, enten det er menneskemøter med lokale kvinner på rismarken i Senegal, eller høythengende opplevelser i en luftballong over oldtidsriket Kappadokia.

Forestill deg bortgjemte templer fanget i Perus dype jungel, eldgamle keisergraver i den solstekte ørkenen og hundre år gamle ritualer utført av sjamaner. Med hver soloppgang venter nye opplevelser og nye kulturelle inntrykk.

Eller hva med å nyte solnedgangen i en gyngestol fra balkongen på en tradisjonsrik vingård i Piemonte? La humla suse, og kjenn duften av lavendel henge i luften og se appelsintrærne stå i full blomst. Det er påfyll i ordets beste mening - både av lokal vin, kultur og indre ro.

Noen reiser har vi på den såkalte “bucketlista”. Drømmer du om eksotiske øyer, jungel, fjell og hav med rundreiser og ekspedisjoner? Eller har du alltid drømt om å høre Puccinis opera “Toscana” på historisk grunn i Europa? Uansett ønske: Vilja har reiser for dine drømmer.