Vilja logo

Sykkelreise

Spenn på deg hjelmen, sett baken på sykkelsetet og tråkk i vei. En sykkelreise med Vilja er en ferie med storslått natur, frisk luft og lokale opplevelser. Våre sykkelreiser passer for deg som ønsker å kombinere ferie med puls og nye inntrykk, og er tilpasset ulike nivåer. Rull sakte gjennom brosteinsbelagte gater i småbyer funnet i Kroatias skjærgård - eller tråkk opp bratte bakker omringet av majestetiske fjelltopper på Dovrefjell.

Reis rundt i verden på to hjul

Å oppleve verden fra sykkelsetet gir en fantastisk frihetsfølelse. Vi sykler i den norske fjellheimens vakreste stier og langs Europas slyngende landeveier. Landskapet varierer fra snaufjell til fjelltopper, fra stille vann til buldrende fosser og fra dype daler til åpne fjellvidder. Attraksjonene vi møter underveis er lokale og autentiske.

Start dagen med bading og avslappning på hotellet, før girskift til høye topper på Rallarvegen, eller kombiner shopping og sjokolade med vindmøller og kanaler i Belgia.

Du sykler og vi legger til rette. Rutene er planlagt, hotellene booket, middagen serveres og bagasjen fraktes til ankomststed. Alt du trenger å tenke på er å tråkke, gire og nyte din fritid slik du nyter den best. Uansett hvor veien tar oss, sykler vi sammen mot nye oppdagelser.