Vilja logo
<p>6 kvinner i hvitt i kriger 2 posisjon på strand i Goa</p>

Yogareise

“Namaste”. Med en ydmyk hilsen fra hjertet setter du en intensjon om å bare være i det du setter føttene på matta, klar for din første solhilsen. På en yogareise med Vilja kan du koble av og finne ny energi.

Yoga med Vilja

I Costa Ricas jungel synger fuglene i bakgrunnen mens du får massasje og gongbad. I Hellas hilser du solen velkommen med utsikt over Middelhavet. Og i Italias grønne dal Abruzzo, får du en dyp indre kontakt gjennom dans, pust og myke, organiske bevegelser. Uansett hvor i verden du er kombineres daglig yoga, pust og meditasjon med egentid i vakre omgivelser. Det er ingenting du skal rekke, ingenting du skal prestere. Du skal få lov til å bare flyte med. Du fyller tiden som du selv vil, enten det er strandtur, massasje, lokale utflukter eller kanskje bare dingle i hengekøya med en god bok.

Viljas erfarne yogalærere underviser i hatha, vinyasa, yin, Ashtanga, MediYoga, mindfulness, restorativ yoga, yoga for bindevevet og intuitiv dans. Det finnes en yogaform for alle. Har du en kropp, kan du gjøre yoga. Det handler om å være god med seg selv, ikke om å bli best i yoga.

På våre yogareiser serveres næringsrik mat, smoothie bowls, masse grønnsaker, tropiske juicer og krydder for immunforsvaret. Dette er ferien for kropp, sjel og sinn. Det er din tur til å lade batteriene.