Vilja logo

Heidi Satya Bakk

Reisetyper: Kultur- og opplevelsesreise, Yogareise

Heidi brenner for terapi og selvutvikling i skjæringspunktet mellom kropp, psykologi og spiritualitet. «På mine turer ønsker jeg å inspirere til en reise både innover i seg selv og til å løfte blikket utover. Lære om historie og å oppleve andre kulturer enn sin egen. Jeg ønsker å bidra til at mennesker møtes med større toleranse og bevissthet for hverandre og andre kulturer, samt bevisstgjøre egne handlingsmønstre og behov».

Heidi er veldig eventyrlysten og nysgjerrig. Hun har alltid søkt til steder litt utenfor allfarvei for å få mulighet til å møte lokalbefolkning og derav få et innblikk i livet som leves der. Det trenger ikke alltid være så langt av gårde. Viktige ingredienser i Heidis liv er fysisk bevegelse, lek, alvor og stillhet.

Portrettbilde av Heidi Satya Bakk

Alltid med i kofferten

  • Notatbok
  • Kamera
  • Gode sko

Din guilty pleasure
Raske biler og kokosboller 😊

Det beste med å være Vilja-leder er
Å møte nye mennesker og tidligere deltakere. Være sammen over litt tid, OG NYTE et fristed i vakre, autentiske og sanselige omgivelser. Bidra til å gode minner, nye vennskapsbånd og opplevelser - for sjel, kropp og livet.

Heidi tilbyr autentisk klassisk Hatha Yoga basert på Sivananda tradisjonen. Hennes stil er varsom men kraftfull, med spesiell oppmerksomhet på pusten, kroppslige fornemmelser og en fleksibel ryggrad. Hun har en sterk intuisjon på hva som skjer med hvert individ i en klasse og vil tilpasse og justere for hver enkelt. Heidi ønsker at alle skal oppleve mestringsfølelse ved å la yoga møte deg der du er, i stedet for at du skal møte yoga.

På Heidis reiser opplever du autentiske mindre steder, gjerne litt utenfor allfarvei. Du finner ro, skjønnhet, og nyter sunn og god mat med likesinnede. Det er ofte mulighet for en annen enkel aktivitet i tillegg til reisens hovedtema, og det er alltid rom for egentid.

Relevant utdannelse/arbeidserfaring

  • Reiseleder for Jomfrureiser/Viljareiser siden 2015
  • 34 års yogapraksis og yogaformidler/instruktør siden 2004.- 500 RYT
  • Utøver, lærer og pioner i Norge i Ayurvedisk Yogamassasje siden 2006.
  • Medisinsk grunnfag med anatomi og fysiologi
  • Menneskerettigheter, konfliktløsning og flerkulturell forståelse
  • Gestalt psykoterapeut MNGF med egen praksis www.heidibakk.no

Reiser med Heidi Satya Bakk