Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise, Åpen for alle kjønn
Storbritannia, London

ABBA er tilbake

Opplev ABBA's fengslende univers sammen med dine kjære. Del en unik og minneverdig konsertopplevelse og utforsk Londons kulturelle rikdommer

Reisens høydepunkt

 • ABBA voyage konsert billett
 • Fellesskap og mimring med andre ABBA fans
 • 4* hotell rett ved Kensington
 • 3 gode dager sammen i metropolen London
 • Jeanette som glødende Abba fan og leder
Dato: 11. sep - 14. sep 2024 / 4 dager
Pris 12 900 kr
Enkeltromstillegg: 2 823 kr

Metropolen London og ABBA’s 50-års jubileumskonsert

Bli med på en uforglemmelig reise gjennom musikkens og kulturens verden. Kjenn på den deilige ABBA-stemningen, mens arenaen fylles med flere tusen dedikerte ABBA-fans, og utforsk den pulserende metropolen London sammen med Viljaleder, Jeanette.

La oss ta deg med til de unike nabolagene i London, hver med sin egen unike atmosfære og sjarm. Utforsk de ikoniske landemerkene som Big Ben, Buckingham Palace og Tower Bridge, og bli kjent med byens mangfoldige kulturelle arv på museer som British Museum og Tate Modern.

Nyt de spennende shoppingmulighetene i Londons pulserende handlegater som Oxford Street, Regent Street og Covent Garden, og la deg friste av de forskjellige matopplevelsene fra hele verden som tilbys på byens mangfoldige restauranter og markeder. Når kvelden kommer, innlosjerer vi oss på en tradisjonell britisk pub med et glass med noe forfriskende.

ABBA the Voyage

Høydepunktet på reisen er selvfølgelig ABBA the Voyage - en konsertopplevelse uten sidestykke. Her ser vi de legendariske ABBA-medlemmene Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad innta scenen som holografiske avatarer i denne imponerende teknologiske forestillingen. Sammen synger vi med på klassikere som "Dancing Queen", "Mamma Mia" og "The Winner Takes It All", akkompagnert av et fantastisk liveband som løfter opplevelsen til nye høyder.

ABBA the Voyage er en unik mulighet til å oppleve musikkhistorie på en helt ny måte, og kombinert med opplevelsen av å utforske den pulserende byen London, vil denne reisen bli et minne for livet. Så bli med oss på denne fantastiske reisen full av musikk, kultur og eventyr!

Stedet

London er den perfekte storbyen med unike nabolag og ulike stemninger. Notting Hill er kjent for cafeer og pastellfargede bygninger, Portobello Road Market er et skattekammer for smykker og klær, mens London Eye og South Bank gir deg utsikt over hele London. Covent Garden er Londons kultursenter med English afternoon tea. Oxford Street topper alt med storbypuls. I tillegg byr Londons parker på avslapning og en enkel pause fra bymaset. En av de beste mulighetene for å se alt på en gang er å leie sykler, hvor du kan tråkke deg forbi Buckingham Palace, Green Park, St James Park, Hyde Park og Kensington Gardens på en og samme sykkeltur.

Overnatting

London, Kensington - Copthorne Tara Hotel

Copthorne Tara Hotel London Kensington har en god beliggenhet rett ved Kensington High Street, et suverent shoppingområde og kort vei til de fleste av Londons severdigheter. Dette er et stort og fint hotell med fasiliteter som restaurant, bar, treningsrom og egen te-lounge.

Romstype:
Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Rommene er store, det er separate senger og kaffe/te-koker på rommet

Les mer

Leder

Jeanette Drageset

Reisetyper: Aktiv ferie

Jeanette elsker å kombinere ulike aktiviteter på sine reiser. På en reise med henne får du oppdage de ulike stedene på en litt annen måte og ikke som en vanlig turist.

Portrettbilde av Jeanette Drageset
Les mer om Jeanette Drageset

Program

Praktisk informasjon - ABBA Voyage

Abba Voyage er en av tidenes dyreste sceneproduksjoner, med et budsjett på svimlende 175 millioner dollar. Musikalen kombinerer live musikk og teater med moderne teknologi, avanserte visuelle effekter og holografisk teknologi.

Transport i London - Oyestercard

Alle får sitt eget Oyestercard som er fylt på med en verdi av £60. Dette brukes som buss/metrokort i London. Vi tar Gatwick Express toget fra flyplassen og inn til sentrum, Victoria stasjon. Her bytter vi fra Circle line til Kensington, og det tar kun noen minutter før vi er på hotellet. Oystercard brukes som du vil under hele oppholdet, bare pass på at du har 20£ igjen til returen med Gatwick Express på søndagen.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Storbritannia

Dato: 11. september 2024

Antall dager:4

Pris fra: 12 900 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo - London, Gatwick
 • Transport tur/retur flyplass - hotell
 • Oysterkort til transportbruk med 60£ innlastet
 • 3 netter i delt rom på Copthorne Tara Hotel 4*
 • Frokostbuffet daglig
 • Entrebillett med sitteplass til ABBA Voyage konsert
 • Norsk leder med sosialt program
 • 1 felles middag
 • Herlig fellesskap med andre ABBA fans
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: London, Gatwick
Dato:11. sep.
Avgang: 11. september - kl. 13.05
Hjemreise
Fly fra: London, Gatwick
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:14. sep.
Avgang: 14. september - kl. 18.40