Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise, Åpen for alle kjønn
Storbritannia, London

ABBA er tilbake

Bli med Vilja og Jeanette på ABBAs storslagne jubileumskonsert i London, og se popbandet reise tilbake i tid som digitale versjoner av seg selv.

Reisens høydepunkt

 • ABBA voyage konsert billett
 • Fellesskap og mimring med andre ABBA fans
 • 4* hotell rett ved Kensington
 • 3 gode dager sammen i metropolen London
 • Jeanette som glødende Abba fan og leder
Dato: 10. apr - 13. apr 2024 / 4 dager
Pris 12 900 kr
Enkeltromstillegg: 2 800 kr

Metropolen London og ABBA’s 50 års jubileums konsert.

Kjenn på den den deilige ABBA-stemningen på arenaen med flere tusen ABBA fans, og blir kjent med metropolen London sammen med Jeanette. Nå tar vi deg med til den storslåtte byen London med distinkte nabolag og ulike stemninger. Byen som tilbyr en rik kulturell opplevelse, flotte shoppingmuligheter, varierte matopplevelser, rikt natteliv og herlig pubmiljø.

ABBA the Voyage

Reisens høydepunkt er den storslagne ABBAs 50-års jubileumskonserten. ABBA the Voyage er en konsertopplevelse unik alle andre. Her ser vi de originale ABBA-medlemmene Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad innta scenen i form av avatarer i denne hypnotiserende teknologibragden. Sammen med fans fra hele verden synger vi med til et utvalg av ABBAs mest ikoniske låter, inkludert «Dancing Queen», «Mamma Mia» og «The Winner Takes It All». Et 10-manns liveband hever opplevelsen, og opptrer sammen med hologrammene på scenen. Abba Voyage er en unik mulighet til å oppleve ABBA som aldri før. I tillegg til dette mesterstykke har vi London!

Stedet

London er den perfekte storbyen med unike nabolag og ulike stemninger. Notting Hill er kjent for cafeer og pastellfargede bygninger, Portobello Road Market er et skattekammer for smykker og klær, mens London Eye og South Bank gir deg utsikt over hele London. Covent Garden er Londons kultursenter med English afternoon tea. Oxford Street topper alt med storbypuls. I tillegg byr Londons parker på avslapning og en enkel pause fra bymaset. En av de beste mulighetene for å se alt på en gang er å leie sykler, hvor du kan tråkke deg forbi Buckingham Palace, Green Park, St James Park, Hyde Park og Kensington Gardens på en og samme sykkeltur.

Overnatting

London, Kensington - Copthorne Tara Hotel

Copthorne Tara Hotel London Kensington har en god beliggenhet rett ved Kensington High Street, et suverent shoppingområde og kort vei til de fleste av Londons severdigheter. Dette er et stort og fint hotell med fasiliteter som restaurant, bar, treningsrom og egen te-lounge.

Romstype:
Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Rommene er store, det er separate senger og kaffe/te-koker på rommet

Les mer

Leder

Jeanette Drageset

Reisetyper: Aktiv ferie

Jeanette elsker å kombinere ulike aktiviteter på sine reiser. På en reise med henne får du oppdage de ulike stedene på en litt annen måte og ikke som en vanlig turist.

Portrettbilde av Jeanette Drageset
Les mer om Jeanette Drageset

Program

Praktisk informasjon - ABBA Voyage

Abba Voyage er en av tidenes dyreste sceneproduksjoner, med et budsjett på svimlende 175 millioner dollar. Musikalen kombinerer live musikk og teater med moderne teknologi, avanserte visuelle effekter og holografisk teknologi.

Transport i London - Oyestercard

Alle får sitt eget Oyestercard som er fylt på med en verdi av £60. Dette brukes som buss/metrokort i London. Vi tar Gatwick Express toget fra flyplassen og inn til sentrum, Victoria stasjon. Her bytter vi fra Circle line til Kensington, og det tar kun noen minutter før vi er på hotellet. Oystercard brukes som du vil under hele oppholdet, bare pass på at du har 20£ igjen til returen med Gatwick Express på søndagen.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Storbritannia

Dato: 10. april 2024

Antall dager:4

Pris fra: 12 900 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo - London, Gatwick
 • Transport tur/retur flyplass - hotell
 • Oysterkort til transportbruk med 60£ innlastet
 • 3 netter i valgt romkategori på Copthorne Tara Hotel 4*
 • Frokostbuffet daglig
 • Entrebillett med sitteplass til ABBA Voyage konsert
 • Norsk leder med sosialt program
 • 1 felles middag
 • Herlig fellesskap med andre ABBA fans
 • 1 tre plantet i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: London Gatwick
Dato:10. apr.
Avgang: 10. april - kl. 18.50
Hjemreise
Fly fra: London Gatwick
Fly til: Oslo
Dato:13. apr.
Avgang: 13. april - kl. 18.40