Vilja logo
Fottur
Italia, Cinque Terre

Eventyrlig kystvandring i Cinque Terre – de fem små byer

Herlig vandring på kyststier, blant vinranker og gjennom fargerike fiskelandsbyer. Nydelig utsikt og italiensk sjarme. På tur i Cinque Terre får du ferieminner du aldri glemmer!

Reisens høydepunkt

 • Vandring i vakre omgivelser med unik utsikt
 • Cinque Terre-kystens beste strender
 • Smakfull italiensk mat
 • Lokal guide
 • Idylliske, pastellfargede landsbyer
 • Båttur fra Portovenere
Dato: 31. aug - 7. sep 2024 / 8 dager
Pris 24 900 kr
Enkeltromstillegg: 4 620 kr

Bli med på eventyrlig kystvandring Cinque Terre – de fem små byer

De sjarmerende landsbyene er bygget på klippene og popper liksom rett opp av Middelhavet. Det sies at fiskerne bygget husene sine for å se havet. Landsbyene er unikt sammenbundet av stier og trapper gjennom fjell, skog, olivenlunder og vingårder. Du skal få oppleve, føle og sanse den flotte naturen og utsikten langs kysten. Hit kom kunstnere tidlig for å sanke inspirasjon, blant spektakulær natur og herlig utsikt langs denne vakre kyststripen. I landsbyene har tiden stått nesten helt stille. Gled deg til å fange flotte motiv gjennom kameralinsen.

Cinque Terre har status som nasjonalpark, og står på UNESCOs verdensarvliste som kultur- og naturarv.

Fra 10 til 17 km pr. dag vandrer vi fem dager sammen med lokal guide. Vi tar oss god tid, målet er ikke å komme først frem, men å ha en fantastisk tur i et område som tar pusten fra de fleste.

Monterosso, Bonassola og Pisa

I fire døgn bor vi i badeperlen Monterosso – et perfekt utgangspunkt for våre fotturer. Byen har en unik atmosfære; her nyter du ettermiddagene enten ved bassenget, i landsbyen eller på stranden.

City of the Thousand White Sailing Ships er Camogli og stedet vi skal bo de siste tre nettene. Vi bor på et familiehotell ved strandpromenaden med alt i umiddelbar nærhet!

Stedet

Cinque Terre kalles de fem små yndige byer som nesten vokser opp av Middelhavet. De er unikt sammenbundet av stier og trapper gjennom fjell, skog, olivenlunder og vingårder. Hele Cinque Terre-området har status som nasjonalpark og står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Overnatting

Italia, Cinque Terre - La Camogliese

Camogli: City of the Thousand White Sailing Ships er Camogli og stedet vi skal bo de siste tre nettene. Vi bor på familieeide Hotellet La Camogliese, fint beliggende like ved strandpromenaden. Hotellet har god lokasjon og alt i umiddelbar nærhet.

Romtype:
Delt twin rom og enkeltrom
Rombeskrivelse:
Lyse, fine og moderne rom med de fasiliteter du trenger.

Les mer

Italia, Cinque Terre - Hotel Amici

Hotel Amici ligger i hjertet av Monterosso med kort vei til stranden og flere butikker og restauranter. Hotellet har viet en hel etasje (5 etasje) til naturen med en liten hage hvor det vokser forskjellige trær og blomster. Hotel Amici serverer en innbydende frokostbuffet - den beste starten på dagen.

Romstype: Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Fine, enkle rom med aircondition, tv, safe og hårføner

Les mer

Leder

Lokal leder

Reisetyper:

Lokal leder

Våre lokale ledere rundt i verden kjenner stedene som sin egen baklomme. De er håndplukket av oss eller våre samarbeidspartnere på bakgrunn av sin særegne kunnskap som gjør reisen ekstra interessant og minneverdig. De er gode historiefortellere og engasjerte i å formidle sine aktiviteter. Gode sosiale egenskaper er også på plass, og vi vet at de vil ta godt vare på dere der ute i verden.

Portrettbilde av Lokal leder
Les mer om Lokal leder

Program

Nivå - middels

Fotturene er ikke veldig krevende, men grunnet stigninger er det en fordel å være tur vandt.

Praktisk informasjon

Det er turistskatt på overnattinger i Italia. Beløpet varierer noe, fra €1,50 til €3 pr natt/pr person og dette betales av gjesten ved utsjekk på hotellet.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Italia

Dato: 31. august 2024

Antall dager:8

Pris fra: 24 900 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Oslo - Pisa
 • Transport fra/til flyplassen
 • 4 netter på 3-stjerners hotell i Monterosso
 • 3 netter på 3-stjerners hotell i Camogli
 • Frokost alle dager
 • 2 felles middager
 • Lokal engelsktalende guide i 7 dager
 • Entré til Nasjonalparken og tog til/fra Monterosso
 • Felles vandringer og utflukter i følge program
 • All transport under uken med tog og båt
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Med forbehold om pris og flyendring

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Italia, Pisa
Dato:31. aug.
Avgang: 31. august - kl. 17.20
Hjemreise
Fly fra: Italia, Pisa
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:7. sep.
Avgang: 7. september - kl. 21.00