Vilja logo
Treningsreise, Kultur- og opplevelsesreise
Spania, Gran Canaria

Variert trening, avspenning og opplevelser på Gran Canaria

Utforsk Europa's største thalassosenter, nyt enkel treningsglede og opplev gourmetvandring i Las Palmas. Din uimotståelige ferie på Kanariøyene venter, fylt med avslapning, sol, strand og eventyr!

Reisens høydepunkt

 • Tur til Agaethe – vandring i regnskog og besøk på Europas eneste kaffeplantasje
 • Fellesskap, latter og samtaler om det gode liv
 • Sol, strand, bading og SPA
 • Byvandring i Las Palmas med besøk på tapasbarer
 • Morgentrening og avspenning
 • Egentid, fellesskap og nye opplevelser
Dato: 11. sep - 18. sep 2024 / 8 dager
Pris 16 500 kr
Enkeltromstillegg: 2 400 kr

Sunn livsstil, positiv innstilling og egentid

Velkommen på ferie med fokus på enkel livsstil gjennom trening, gode samtaler og nytelse. Linda vil guide deg igjennom uken og vise deg flere ulike sider av Gran Canaria. Vi senker tempoet og omfavner roen mens vi nyter SPA-opplevelsen på Europas største thalassosenter. Omgitt av strand, havets bølger, varm sol og late dager skal vi ta godt vare på helsen, oss selv og hverandre.

Hver dag starter vi med en lett treningøkt. En trening som passer for de fleste, og som tilpasses gruppen og den enkeltes behov. Treningen er variert og morsom, du trenger ikke ha forkunnskaper eller noe utstyr. Treningen varer mellom 30 og 45 minutter og avsluttes med en rolig avspenning/meditasjon, der vi har fokus på bevissthet, nærvær og relasjoner. Forskning har vist at gode relasjoner er det mest helsebringende vi kan ha i livet, og det starter med relasjonen til deg selv.

Linda tar vi deg med på en gastronomisk reise gjennom Las Palmas. Vi rusler gjennom de sjarmerende gatene, utforsker matmarkedet og smaker på delikatesser, mens vi drikker de beste vinene.

I løpet av uken vil du også bli kjent med den hyggelige byen Agaethe, besøke en kaffeplantasje og lukter, smaker og nyter nykvernet kaffe. Sammen spaserer vi gjennom den unike regnskogen, omgitt av frodige trær og lyden av naturen.

Denne reisen handler om opplevelser og fellesskap, samtidig som vi fokuserer på lett trening, avspenning og egentid. Det er en tid for å gjøre gode valg og skape minner som vil vare livet ut.

Stedet

Gran Canaria

Øya som byr på både vulkansk landskap, ørkenopplevelser, fantastiske strender og sol!

Las Palmas: En liten storby

Las Palmas, hovedstaden på Gran Canaria, kan beskrives som en liten storby med flotte strender på begge sider. Den berømte Las Canteras-stranden med sin nydelige strandpromenade er et must.

Maspalomas: Sanddyner og fyrtårn

Maspalomas, beliggende lengst sør på øya, er kjent for sitt fyrtårn og den kilometerlange sandstranden. "Le dunas, sanddynene, skaper en miniørkenopplevelse. Her kan nyte både yrende folkeliv og stille avkroker for egentid.

San Augustin: Ro og rekreasjon ved havet

San Augustin, en del av Maspalomas-området, tilbyr en roligere atmosfære enn Playa del Ingles. Her finner du et godt utvalg av restauranter og underholdningssteder langs den vakre strandpromenaden som strekker seg til sanddynene i Meloneras.

Playa del Aguila

Playa del Águila er en liten kystby på Gran Canaria, med relativt liten befolkning. Byen har en rolig og avslappet atmosfære, perfekt for de som ønsker å unnslippe de mer travle turistområdene på øya. Playa del Águila har vakre strender med mørk vulkansk sand, og er et herlig sted for ferierende.

Overnatting

Gran Canaria, Gloria Palace San Augustin

Gloria Palace San Augustin Thalasso & Hotel
600 meter fra San Augustin stranden og kort vei til Maspalomas og Playa del Inglés
Dette er et stort anlegg med alle fasiliteter du kan ønske deg. Vi har inkludert frokost og middag ved hotellet. Disse serveres som en stor, god, smaksrik buffet.

Ved dette hotellet finner vi også det største thalassosenteret i Europa med den nyeste høyteknologien og rundt 7000 m2 dedikert til helse. Svømmebassenget har soner med forskjellige temperaturer og 34 hydromassasjestasjoner, blant annet med motstrømssvømming, sitteplasser med mikrobobler, svanehals og fossefall. Treningsbassenget ved senteret har oppvarmet sjøvann til 33 grader. Her får du virkelig tid til å nyte, ta vare på deg seg og slappe av. I tillegg tilbys det utallige massasjebehandlinger. Inngang til spa er inkludert to ganger, ellers mot tillegg.

Romtype: Delt twinrom og enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Lyse, store og moderne rom med balkong mot bassenget eller hagen. Noen av rommene er teppebelagt. Alle rommene er fullt utstyrte og har blant annet tv og luftkondisjonering.

 • Thalassosenter med 7000 kvm dedikert til helse
 • Flere restauranter
 • Gratis Internett
Les mer

Leder

Linda Rønold

Reisetyper: Aktiv ferie, Kultur- og opplevelsesreise

Linda er en omgjengelig reiseleder som er nysgjerrig, både på nye mennesker, nye steder og opplevelser. Hun elsker å oppdage nye land og kulturer, og kanskje lære noe nytt? Gjerne kombinert med god mat og vin!

Hennes aktivitetsferier byr på ulike aktiviteter som fjellturer, sykling, padling - eller kanskje noe helt annet. Hun brenner for at det aktive livet skal være for alle, her er du velkommen uansett form og erfaring.

Enten det er reiser med fokus på bevegelse, kulinariske opplevelser eller eksotiske steder, ønsker Linda å være et trygt og sosialt bindeledd i gruppa. Viktige stikkord for henne er fellesskap og balanse i livet.

Portrettbilde av Linda Rønold
Les mer om Linda Rønold

Eksempel på dagsprogram

Eksempel på dagsprogram:

Morgentrening og avspenning, etterfulgt av en deilig frokost

2 av dagene blir det felles utflukt, de andre dagene står fritt til disposisjon, kanskje en tur på stranda eller nyte dagen ved bassenget? Ønsker du deg en behandling i SPA-avdelingen, eller kanskje bli med på en båttur til vakre Puerto Mogan?

Felles middag på hotellet om kvelden

Nivå

Dette er en tur som passer for de aller fleste. Både vandreturen og turen gjennom regnskogen er relativt lette. Vi tilpasser tempo etter gruppas ønsker og nivå.

Har du lyst til å oppleve noe nytt sammen med andre hyggelige damer? Da passer denne turen for deg!

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 11. september 2024

Antall dager:8

Pris fra: 16 500 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Fly Oslo – Gran Canaria tur/retur
 • Transport tur/retur flyplassen – hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Halvpensjon (frokost og middag) under hele oppholdet
 • Felles trening og avspenning hver morgen
 • Tur til Las Palmas med gourmentvandring
 • Utflukt til Agaethe – besøk på kaffeplantasje og vandring i regnskogen
 • Viljaleder Linda Rønold
 • Felleskap med andre kvinner og samtaler om hvordan vi kan få det livet vi ønsker oss
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Gran Canaria
Dato:11. sep.
Avgang: 11. september - kl. 11.30
Hjemreise
Fly fra: Gran Canaria
Fly til: Oslo
Dato:18. sep.
Avgang: 18. september - kl. 17.05