Vilja logo
Treningsreise, Kultur- og opplevelsesreise
Spania, Gran Canaria

Ferie med enkel trening i den spanske solen

Bli med på variert fellestrening og kjærlighetsmeditasjon på det største thalassosenteret i Europa. Gran Canaria lokker med vakre strender, deilig tapas og solrike late dager med Jasmin.

Reisens høydepunkt

 • To treningsøkter hver dag
 • Rolige yogainspirerte øvelser og meditasjon
 • Fellesskap med god latter og glade smil
 • Ro, hvile og egentid
 • Stort og fint hotell med spa-fasiliteter
Dato: 11. sep - 18. sep 2024 / 8 dager
Pris 16 500 kr
Enkeltromstillegg: 2 400 kr

Sunn livsstil, positiv innstilling og egentid

Velkommen på ferie med fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Jasmin guider deg gjennom to daglige treninger med fokus på balanse, styrke, strekk og mobilitet. Morgenøkten gjøres ute hvor vi nyter omgivelsene og den spanske atmosfæren, mens du strekker deg, blir sterkere og avslutter økten med en rolig avspenning. Jasmin viser deg en kjærlighetsmeditasjon, hvor hun guider deg igjennom kjærlighetskraften til livet, deg selv og alt rundt deg. På ettermiddagen får du mykne opp litt med meditasjon og yogainspirerte øvelser. Treningen passer for alle kvinner. Alt du lærer på denne ferien kan du enkelt ta med deg hjem i hverdagen!

På dagene nyter vi solen, stranden og omgivelsene med egentid eller sammen med dine nye venner. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir glede og latter, og rett og slett gjør deg glad! Vi har hyggelige måltider sammen, der praten går lett. Og siste treningsøkt er kveldsdans!

Det er bare å glede seg til deilige dager med skikkelig feriefølelse med sol og strandliv på Gran Canaria.

Stedet

Las Palmas
Hovedstaden på Gran Canaria kan beskrives som en liten storby. På det smaleste er det få minutter fra øst- til vestsiden. Byen har flotte strender på begge sider. Mest kjente er kanskje Las Canteras med den nydelige strandpromenaden.

Las Palmas har mange gode restauranter. Den hyggelige mathallen er også verdt et besøk. Der kan du teste et stort utvalg tapas i tillegg til mye god drikke.

Maspalomas
Området ligger langt sør på øya. Det mest kjente landemerket er fyret, som du finner ved den mange kilometer lange sandstranden. «Le dunas» er også kjent, sanddynene, som er som en liten miniørken. Her kan du både oppleve yrende folkeliv og finne ditt eget stille sted.

San Augustin

er sammen med San Fernando, Playa del Ingles og Bahia Feliz en del av Maspalomas. Stedet ligger øst i området, men er vokst sammen med nabostedene. San Agustin er roligere enn Playa del Ingles, og har et kjøpesenter og et vell av restauranter og fornøyelsessteder. Det går strandpromenade hele veien til sanddynene i Meloneras.

Fjellene som ligger mer i midten av øya er vulkanske, ville og vakre, og utsikten formidabel. Enkelte steder er det mye stein og sand, men mange blir overrasket over hvor grønt og frodig det er inne på øya.

På øyas nordvestside er det mindre vanlig for turister å reise, mest fordi det ikke er sandstrender, men klipper og annet landskap enn i sør og øst. Byen Agaethe er heller ikke mye besøkt, men har mye å by på! Det er i dette området vi finner regnskogen.

Overnatting

Gran Canaria, Gloria Palace San Augustin

Gloria Palace San Augustin Thalasso & Hotel
600 meter fra San Augustin stranden og kort vei til Maspalomas og Playa del Inglés
Dette er et stort anlegg med alle fasiliteter du kan ønske deg. Vi har inkludert frokost og middag ved hotellet. Disse serveres som en stor, god, smaksrik buffet.

Ved dette hotellet finner vi også det største thalassosenteret i Europa med den nyeste høyteknologien og rundt 7000 m2 dedikert til helse. Svømmebassenget har soner med forskjellige temperaturer og 34 hydromassasjestasjoner, blant annet med motstrømssvømming, sitteplasser med mikrobobler, svanehals og fossefall. Treningsbassenget ved senteret har oppvarmet sjøvann til 33 grader. Her får du virkelig tid til å nyte, ta vare på deg seg og slappe av. I tillegg tilbys det utallige massasjebehandlinger. Inngang til spa er inkludert to ganger, ellers mot tillegg.

Romtype: Delt twinrom og enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Lyse, store og moderne rom med balkong mot bassenget eller hagen. Noen av rommene er teppebelagt. Alle rommene er fullt utstyrte og har blant annet tv og luftkondisjonering.

 • Thalassosenter med 7000 kvm dedikert til helse
 • Flere restauranter
 • Gratis Internett
Les mer

Leder

Jasmin Haraldsen

Reisetyper: Treningsreise

Jasmin byr på inspirasjon og livsglede på reiser med bevegelse, mobilitet, yoga, pilates, styrke og Jasmins kjærlighetsmeditasjon. Hun deler mer enn gjerne av sin livsglede og livserfaring. Hun inviterer deg med inn i sin verden av fellesskap, treningsøkter, turer, ro/hvile, dans og glede. Etter trening, avslutter hun med sin gode puste- og kjærlighetsmeditasjon.

Portrettbilde av Jasmin Haraldsen
Les mer om Jasmin Haraldsen

Eksempel på dagsprogram

Morgen

 • Frokost
 • Styrketrening

Formiddag

 • Egentid

Ettermiddag

 • Yogainspirerte øvelser, meditasjon/avspenning

Ettermiddag/kveld

 • Felles middag

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 11. september 2024

Antall dager:8

Pris fra: 16 500 kr

Hva er inkludert

 • Fly Oslo – Gran Canaria tur/retur
 • Transport tur/retur flyplassen – hotellet
 • 7 netter i valgt rom
 • Halvpensjon (frokost og middag) under hele oppholdet
 • 1-2 daglige trenings eller yogaøkter
 • Viljaleder Jasmin Haraldsen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Gran Canaria
Dato:11. sep.
Avgang: 11. september - kl. 11.30
Hjemreise
Fly fra: Gran Canaria
Fly til: Oslo
Dato:18. sep.
Avgang: 18. september - kl. 17.05