Vilja logo
VIOVER60 REISEGØY, Aktiv ferie
Hellas, Joniske havet

Kajakktur med Reisegøy i Hellas

Vi over 60/Reisegøy og Vilja inviterer deg med til Hellas og det Joniske hav! Vi padler i sommervarmt, blått, gresk hav med nye farvann hver dag. Strendene er dekket med hvite, små, kuleformede stener og er et godt utgangspunkt for varme svømmeturer.

Reisens høydepunkt

 • Fine padleopplevelser fra kajakken
 • Spennende grottebesøk
 • Gresk gjestfrihet
 • Grillet sjøabbor på stranden
 • Mange nye bekjentskaper
 • Sol og bading i krystallklart vann
Dato: 16. sep - 23. sep 2024 / 8 dager
Pris 27 400 kr
Enkeltromstillegg: 3 660 kr

Havpadling i gresk farvann

Bli med på seks dagers fantastisk havpadling mellom øyene i det Joniske hav utenfor Lefkada. Vi fyller solfylte dager med padling, historier og bading. De varme kveldene er fylt med gode måltider og hyggelig samtaler rundt bordet eller bålet.

Vi padler to økter hver dag, og dagsetappene er mellom 10 og 25 kilometer. I løpet av uken padler vi til sammen ca 80 kilometer. Sammen spiser vi medbragt, enkel lunsj. Middag inntar vi på tavernaer eller sittende på hvite strender. Vi besøker øyene Meganesi, Kastos, Kalamos og den lille landsbyen Mikros Gialos, og vi padler forbi den myteomspunnede øya Skorpio, som tidligere var eid av verdens rikeste mann på den tiden, Aristotles Onassis.

Avstanden fra teltet til morgendukkerten er kun 10 dovne skritt. Etter morgenbadet er det kaffe og frokost før guidene gjennomgår dagens planer på kartet. Padleruten blir gjennomgått, værmeldingen kommentert og vi pakker oss ut i kajakken mens guidene har alle planer for mat og overnatting på neste stopp. På Kastos blir det hviledag og to overnattinger. Der får du tilbud om å ta padleforbundets våttkort, eller lære deg eskimorulla. Noen vil lese, gå en tur på den lille øya eller bare være på ferie. Vi padler inn i grotter der de tøffeste hopper ut av kajakken, svømmer ut gjennom grotteåpningen og ser havbunnen forsvinne ned dypet under seg.

Stedet

Sjøen for oss selv. På dette padleeventyret besøker vi nye øyer hver dag. Strender, krystallklart vann og bratte kalkstensklipper preger kysten av øyene. Er vi heldige, krysser delfinene foran kajakkene. Ute på havet danner vi flåte og tar en drikkepause mens praten går

Overnatting

Hellas - Kajakk rundtur

Det er et nytt overnattingssted hver dag. De fleste av stedene har ikke nettsted. Men det er rene og trygge små steder ofte drevet som et familieforetak rett ved stranden.

Seks netter sover vi på hotell eller små familiedrevne steder, og en natt i telt på stranden.

Maten er hjemmelaget og lokal og preget av enkle, smakfulle råvarer.

Vi praktiserer sporløs ferdsel og forlater alle strender uten andre spor enn de vi setter i sanden.

Les mer

Leder

Ole Martin Mortvedt

Reisetyper: Aktiv ferie

Ole - Martins lidenskap er fysisk aktivitet i kombinasjon med flotte naturopplevelser foretatt på en miljøvennlig måte. Slik ble kajakkpadling en naturlig lidenskap.

På reise med Ole - Martin får du en leder som ser deg, tar vare på deg og finner glede når andre blomstrer og mestrer. Han svinger med kajakken til alle i gruppa og ingen blir alene - hvis du selv ikke ønsker det.

Portrettbilde av Ole Martin Mortvedt
Les mer om Ole Martin Mortvedt

Program

Praktisk informasjon

Du får ved påmelding en egen pakkeliste med forslag til hva du må ha med på reisen. Telefonen vil ha 4G dekning hele veien, og det er mulig å lade mobilbatteriet alle nettene bortsett fra natten i telt.

Nivå

Denne reisen er egnet for deg som har padlet noe fra før.

Egen kajakk koster 100 euro ekstra

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Hellas

Dato: 16. september 2024

Antall dager:8

Pris fra: 27 400 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Oslo - Athen
 • Overnatting 7 netter i delt telt/hotell
 • Delt kajakk, egen kajakk mot tillegg
 • All transport, aktiviteter, utstyr, mat (kun drikke i tillegg) under hele oppholdet
 • 3 sertifiserte guider som er tilstede under hele reisen - herav den norske kajakk-instruktøren Ole- Martin
 • Fellesskap med andre deltagere (liten gruppe)
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Athen
Dato:16. sep.
Avgang: 16. september - kl. 15.00
Hjemreise
Fly fra: Athen
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:23. sep.
Avgang: 23. september - kl. 20.30