Vilja logo
Yogareise, Åpen for alle kjønn
Hellas, Karpathos

Finn viljens kraft gjennom yoga, refleksjon og meditasjon

Start dagen med solhilsen med utsikt over Middelhavet. Sett fokus på hvordan du vil leve livet. Lær om viljen, og de gode valgene på den greske øyperlen Karpahos, mens du lar skuldrene senke seg i sommervarmen.

Reisens høydepunkt

 • Gresk vegetarisk middelhavsmat
 • Øvelser for å finne viljen
 • Yoga og Embodied Flow
 • Ledet meditasjon
 • Workshops med yoga og psykosyntese verktøy
 • Utflukter til badeby og fjellandsby
Dato: 18. aug - 25. aug 2024 / 8 dager
Pris 22 900 kr

Din greske yogaferie

Du starter dagen med dynamisk morgenyoga til sjøutsikt og sval sommerbris, etterfulgt av en stor gresk hjemmelaget frokost.

Slapp av på stranden, les bøker i hengekøya eller ta en massasje. Ferien er din. Utforsk to lokale perler på Karpathos. Badebyen Lefkos har det klareste badevannet, koselige tavernaer og rosa hengeblomster. I fjellandsbyen Olympos finner du de lokale skattene av olje, ost, tekstiler og brukskunst.

Ettermiddagene vil variere mellom meditasjon, yin-yoga, gruppearbeid og mantrasang.

Bli kjent med ditt eget potensial

Studie av selvet eller Jeg´et står sentralt i flere yogatradisjoner og i psykosyntesen. Denne yogareisen kombinerer elementer fra begge modaliteter. Vi inviterer til at du skal bli bedre kjent med det som foregår på innsiden, og aktivt få jobbe med selvutvikling.

Velger du livet bevisst?

Det er utfra jeg’et vi kan ta valg som former retning og mening i livet. De valgene som gjør at du får en opplevelse av å delta og være medskaper i ditt eget liv, fremfor å sitte på sidelinjen er vi på jakt etter.

Vi blir kjent med oss selv gjennom yoga, intuitiv dans, og meditasjon. Utforsk hva som rører seg i deg, med åpenhet og nysgjerrighet.

Helene er Psykosynteseterapeut og leder deg gjennom refleksjon og øvelser gjennom hele uken, med mål om å finne frem til viljens kraft. Vi jobber i grupper, par og alene med undersøkelse og refleksjon.

Yogaøktene tilpasses temaene vi jobber med dag for dag. Rebecca vil også lede deg gjennom i en Rytmisk pulserende Worksop i embodied Flow, for å lete frem til viljeenergien i kroppen; Icca Shakti.

Stedet

Karpathos er den nest største øya i den greske gruppen Dodekanesene i det sørøstlige Middelhavet. Øya ligger rett mellom Rhodos og Kreta. Det er en fjelløy med dype daler og topper som tilbyr panoramautsikt over hele øya. Klimaet gir varme somre med temperaturer på 30 grader og milde vintre med en gjennomsnittstemperatur på 16 grader. Om vinteren og våren er øya dekket av grønt gress og blomster i alle farger.

Katy`s Island Retreat ligger i Adia, på vestkysten av Karpathos, ved foten av et fjell som strekker seg ned til det vakre Egeerhavet, omgitt av furutrær og Bougainvillea og med fantastisk utsikt over kysten. Adia er et rolig sted på øya.

Overnatting

Hellas, Karpathos - Kathy's Island Retreat

På vestkysten av øya Karpathos ligger Kathy’s Island Retreat. Stedet ligger i et rolig og vakkert område av øya, midt mellom fjell og vann med nydelig havutsikt. I gangavstand til retreaten finnes det to flotte strender. I hagen kan du lene deg tilbake i en rekke hengekøyer som henger rundt om for de som ønsker å slappe av i skyggen av de flotte furutrærne. Det serveres smakfull og sunn vegetarisk middelshavsmeny. Kathy's Island Retreat har stort fokus på sunn livstil, med blant annet ferske grønnsaker fra egen økologisk grønnsakshage.

Romtype:
Delt twinrom, få enkeltrom
Rombeskrivelse:
Totalt 14 rom. Noen rom har balkong med havutsikt og noen rom har takterasse, eget moderne bad, kjøleskap og luftkondisjonering.

 • Hele stedet kun for oss
 • Stor hage med hengekøyer og sitteplasser
 • Avstand til Karpathos flyplass: 25 minutter
Les mer

Leder

Helene Borge Wærsted

Reisetyper: Yogareise

Helene mener den største reisen finnes i møte med seg selv, oppdage hvem man er og alt potensiale som finnes i hver enkelt menneske. Hun tror på en helthetlig tilnærming til kropp, sinn og følelser, og at svarene vi trenger finnes i oss selv hvis forener disse tre og lytter.

Helene elsker musikk og bruker gjerne musikk og tekster for å skape en opplevelse.

Jeg underviser vinyasa, yin og meditasjon.

Portrettbilde av Helene Borge Wærsted
Les mer om Helene Borge Wærsted

Rebecca van Eck

Reisetyper: Yogareise

Rebecca van Eck er en reiseglad sjel, og liker å legge reisene sine til steder som tar ekstra godt vare på mennesker og miljø. Hun er massasjeterapeut og holistisk yogalærer med hovedfokus på bindevevsarbeid. Rebecca heier på kroppens evne til å helbrede seg selv, og at veien til en kropp og sinn i balanse er individuell. Rebecca underviser i yin, vinyasa, hatha, meditasjon, og dans på reisene sine.

Portrettbilde av Rebecca van Eck
Les mer om Rebecca van Eck

Program

Nivå

Reisen passer for deg som har gjort litt dynamisk yoga tidligere, gjerne Vinyasa. Dette er ikke en reise hvor man lærer yogaøvelser fra et nybegynner nivå, men hvor vi bruker yogaen bevist for å bli kjent med kropp og følelser på nye måter. Det er en fordel at du kjenner til Solhilsen A og B og er litt kjent med krigere, stående og sittende stillinger fra før.

Hva er psykosyntese?

Helhetlig fysisk, psykisk og spirituell utvikling med vilje og sjel i fokus

Psykosyntese er en verdiorientert psykologi som fremmer helhetlig vekst og utvikling. Den løfter frem menneskets muligheter og setter søkelys på å utvikle dets ressurser og rike vilje. Psykosyntese virker både terapeutisk og selvutviklende for de som velger å arbeide aktivt med egne utfordringer og potensialer.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Hellas

Dato: 18. august 2024

Antall dager:8

Pris fra: 22 900 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur direkte Oslo - Karpathos inkludert bagasje
 • Transport flyplass - retreat tur/retur
 • 7 netter i privat yogaretreat i delt rom
 • 3 sunne og smakfulle måltider daglig (drikke er ikke inkl)
 • Daglige yoga økter med Rebecca og Helene
 • Utflukt til badebyen Lefkos
 • Utflukt til fjellandsbyen Olympos
 • Sosialt fellesskap
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Hellas, Karpathos
Dato:18. aug.
Avgang: 18. august - kl. 06.00
Hjemreise
Fly fra: Hellas, Karpathos
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:25. aug.
Avgang: 25. august - kl. 12.15

Reis, elsk, lev