Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise
Hellas, Hellas, Øyhopping

Øyhopping i Hellas - tre greske juveler på én reise

Med Viljas leder Heidi Henriksen blir øyhopping i Hellas ikke bare en reise, men en opplevelse for livet, fylt med eventyr, felleskap og uforglemmelige øyeblikk. Du får også fotokurs inkludert, for å forevige minnene til evig tid.

Reisens høydepunkt

 • Magisk solnedgang på Santorini
 • Historiske perler på Naxos
 • Lokal sjarm i Paros
 • Kulinariske opplevelser
 • Fototips fra Viljaleder Heidi
 • Nye vennskap
Dato: 28. jul - 5. aug 2024 / 9 dager
Pris 19 900 kr
Enkeltromstillegg: 3 500 kr

Et øy-eventyr i det majestetiske Egeerhavet!

Vår 10-dagers øyhopping tar deg med til de blendende skattene av Santorini, Naxos og Paros. Vi starter på den vakre øya Santorini, hvor det blå Egeerhavet møter de hvitkalkede klippene, og de fargerike solnedgangene maler horisonten. Her blir du møtt av den varme greske gjestfriheten og en atmosfære fylt med sjarm og eventyr.

Den største øya i Kykladene, Naxos

Etter å ha fordypet oss i Santorinis unike kultur og skjønnhet, går reisen videre til Naxos, den største øya i Kykladene. På Naxos utforskes de bortgjemte strendene, de pittoreske landsbyene og de historiske ruinene som vitner om øyas rike fortid.

Gjennom felles opplevelser knytter vi bånd og deler latter, historier og øyeblikk som gir minner for livet Og vi blir også trygge bak kameraet med fotokurs i Heidis regi, mens vi nyter alt det vakre rundt oss.

Hvite strender i Paros

Den siste øya vi besøker i Kykladene er Paros, kjent for sine idylliske landsbyer, kritthvite strender og levende kultur. Her kan du la deg fortrylle av den avslappede atmosfæren og den lokale sjarmen. Vi skal også nyte de deiligste retter fra det greske kjøkken - og smaker oss gjennom historien og kulturen til hvert sted.

Opplev historiske Athen

Reisen avslutter vi i autentiske Athen, med muligheter til å utforske kjente severdigheter eller bare å rusle i storbyen. Athen er et levende museum av menneskelig kultur og historie. Fortiden og nåtiden har smeltet sammen med arkitektur, og du opplever kunst, historie og sjel så langt øyet kan se.

Et unikt fellesskap

Øyhopping i Hellas handler ikke bare om å utforske fantastiske destinasjoner. Det er like viktig å skape minner for livet og bygge sterke bånd med kvinner som deler lidenskap for eventyr og opplevelser. Bli med Vilja på en uforglemmelig reise gjennom det greske øyriket, og la oss sammen skape magiske opplevelser.

Stedet

Vi besøker tre greske øyer - og avslutter i Athen

Santorini, et magisk reisemål med blendende hvitkalkede hus, spektakulære solnedganger og krystallklart blått hav inviterer til en unik opplevelse. Øyas romantiske solnedganger over Egeerhavet, den unike arkitekturen, sjarmerende landsbyene med trange små gater og smug, og de kulinariske gledene gjør det til et perfekt reisemål for å skape minner. Et paradis for våre reiselystne kvinner, og et sted hvor hvert øyeblikk føles som et postkortbilde.

Naxos, perlen i det greske øyhavet, lokker med sin blendende skjønnhet, gylne strender og autentiske sjarm. Utforsk de gamle ruiner og slapp av på de vakre strendene. Nyt deilige lokale delikatesser som graveria-ost og opplev den greske gjestfriheten. Naxos er det perfekte reisemålet for de som søker både kultur og avslapning.

Paros er en vakker gresk øy som ligger i Egeerhavet. Den er kjent for sine nydelige strender, krystallklart vann, sjarmerende landsbyer, og rike kultur. Dette er øya for avslapning ved stranden, fotturer, og en autentisk gresk opplevelse.

Athen, er selve hjertet av antikkens Hellas, en metropol fylt med historiske skatter og moderne livsstil. Utforsk Akropolis' majestetiske ruiner, vandre gjennom Plaka's sjarmerende smug, og nyt de lokale kafeene. Athen kombinerer gammelt og nytt, og gir en unik reiseopplevelse i kulturell rikdom.

Overnatting

Øyhopping i Hellas

Vi skal bo på sjarmerende hoteller på alle steder, alle med 3* kategori. Hotellene har kort vei til badestrand og bymiljø. Det servers frokost på alle hotellene. Vi bor i twinrom under hele reisen.

Les mer

Leder

Heidi Henriksen

Reisetyper: Kultur- og opplevelsesreise

Heidi elsker foto! og ikke minst å dele foto kunnskaper, slik at alle kjenner en mestring i å ta vare på de vakre øyeblikket. På hennes reiser er foto i fokus og opplæring, tips og råd.

Portrettbilde av Heidi Henriksen
Les mer om Heidi Henriksen

Program

Praktisk informasjon

Anbefaler å pakke så lett som mulig og gjerne i sekk eller bag. Det er lett å bære med seg.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Hellas

Dato: 28. juli 2024

Antall dager:9

Pris fra: 19 900 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise til Santorini
 • Flyreise fra Athen
 • Overnatting 8 netter i delt rom
 • Frokost under hele oppholdet
 • Øyhoppings pass/billett
 • Sosial aktivitet som trening, yoga eller meditasjon - alle dager
 • Solnedgangsutflukt til Oia, Santorini
 • Tur til firskelandsbyen Naousa, Paros
 • Utflukt til Tempel of Apollo
 • 2 felles middager
 • Heidi Henriksen som leder og holder fotokurs
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Fellesskap med andre kvinner

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Santorini
Dato:28. jul.
Avgang: 28. juli - kl. 22.40
Hjemreise
Fly fra: Athen
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:5. aug.
Avgang: 5. august - kl. 21.30