Vilja logo
Yogareise
Spania, Gran Canaria

Hormonyoga - Medisinsk yoga for kvinner på Gran Canaria

Ta en pause fra hverdagens stress og la deg omfavne av den fortryllende atmosfæren på Gran Canaria. 11 dager fylt av sol, glede og medisinsk yoga, sammen med Marianne. La bølgene omfavne deg, og vennskap blomstre under den strålende solen.

Reisens høydepunkt

 • Sol og sommervarme
 • Daglig MediYoga yoga og Hormonyoga – Medisinsk yoga for kvinner med Lymfemassasje
 • Vi bor i bungalows, like ved stranden
 • Fellesskap, vennskap og egentid
Dato: 19. jan - 30. jan 2025 / 12 dager
Pris 18 950 kr
Enkeltromstillegg: 5 800 kr

Vintermagi på Gran Canaria med sol, yoga og egentid

Start året med feriedager på Gran Canaria med strålende solskinn, hormonyoga og muligheten til å utforske øyas skjønnhet og kultur i ditt eget tempo. Her nyter vi den behagelige temperaturen med bad i Atlanterhavet, avslapping under palmene og yoga i skyggen.

Hver dag på Gran Canaria bringer nye opplevelser, fylt med glede, nysgjerrighet og minner som vil vare lenge etter at du har reist hjem. Vi fyller dagene med yoga, spaserturer og utflukter på egen hånd.

Yoga for kropp og sjel

Vi starter dagene med harmonisk morgenyoga mens solen stiger opp. Instruktøren Marianne leder deg gjennom rolige øvelser som vekker kroppens energi og setter tonen for en dag preget av indre fred og balanse. MediYoga, eller medisinsk yoga, er en terapeutisk yogaform som består av myke, men effektive øvelser. På ettermiddagen tilbyr Marianne Hormonyoga - Medisinsk yoga for kvinner. Dette er et verktøy spesielt utviklet for kvinner og for å skape ro og balanse i hormonsystemet. Det er også et verktøy for å bli kjent med deg selv, for selvinnsikt, stressmestring og for få et mer stabilt grunnlag å stå på når det stormer rundt oss. Teknikken stimulerer kroppens hormonproduksjon ved at vi bruker pust og bevegelse rettet mot spesifikke kjertler i kroppen. Du vil også lære Lymfemassasje som vi starter yogaøkten med.

Yogaen finner sted ute og en nydelig terrasse med utsikt utover havet og palmene som vaier i vinden.

Bungalow ved stranden

Under uken bor vi i koselige bungalows like ved stranden i Playa del Aguila. Playa del Aguila er et mindre turiststed med små butikker, marked og strand. Alle bungalowene har eget kjøkken og du er helt fri til å lage din egen mat om dette er ønskelig. Vi har to felles middager under ferien.

Stedet

Gran Canaria

Øya som byr på både vulkansk landskap, ørkenopplevelser, fantastiske strender og sol!

Las Palmas: En liten storby

Las Palmas, hovedstaden på Gran Canaria, kan beskrives som en liten storby med flotte strender på begge sider. Den berømte Las Canteras-stranden med sin nydelige strandpromenade er et must.

Maspalomas: Sanddyner og fyrtårn

Maspalomas, beliggende lengst sør på øya, er kjent for sitt fyrtårn og den kilometerlange sandstranden. "Le dunas, sanddynene, skaper en miniørkenopplevelse. Her kan nyte både yrende folkeliv og stille avkroker for egentid.

San Augustin: Ro og rekreasjon ved havet

San Augustin, en del av Maspalomas-området, tilbyr en roligere atmosfære enn Playa del Ingles. Her finner du et godt utvalg av restauranter og underholdningssteder langs den vakre strandpromenaden som strekker seg til sanddynene i Meloneras.

Playa del Aguila

Playa del Águila er en liten kystby på Gran Canaria, med relativt liten befolkning. Byen har en rolig og avslappet atmosfære, perfekt for de som ønsker å unnslippe de mer travle turistområdene på øya. Playa del Águila har vakre strender med mørk vulkansk sand, og er et herlig sted for ferierende.

Overnatting

Spania, Makai Bungalows

Makai Bungalows er et norskeid resort beliggende ved stranden i Playa del Águila - hvor helse og velvære står i fokus. Stedet har totalt 25 bungalower, enten omgitt av hager eller ved stranden med havutsikt, alle med direkte tilgang til stranden. Det er en rolig og avslappende atmosfære.

Det er ingen restaurant på hotellet, men vi har bestilt catering noen av dagene. Den første dagen har vi inkludert en middag, samt frokost dagen etter (dag 2). En annen felles middag inntar vi på restaurant i løpet av oppholdet. Det er kort vei til lokal supermarked og mulighet til å lage mat i bungalowene.

Romstype: Delt twinrom i bungalow, egen bungalow mot tillegg.
Rombeskrivelse
: Enkle, romslige og komfortable bungalower med luftkondisjonering. Hver bungalow består av et soverom innredet med 2 enkeltsenger, stue med kjøkkenkrok, stor takhøyde og en privat terrasse.

Les mer

Leder

Marianne Jørgensen

Reisetyper: Yogareise

Marianne er opptatt av å vise at yoga passer for alle aldre, fasonger og størrelser. Yoga behøver ikke å være avansert for å være helsemessig bra og styrkende for kroppen! I hennes timer har vi trening for både kroppen og toppen. Hun brenner ekstra for de som har en vond kropp eller en kropp som ikke er i balanse.

Portrettbilde av Marianne Jørgensen
Les mer om Marianne Jørgensen

Eksempel på dagsprogram

Hver morgen før frokost ca kl 0730 til 0830 blir det MediYoga / Medisinsk yoga og meditasjon ute på en nydelig terrasse.

Frokost ( på egenhånd, 1 frokost inkludert)

Egentid på formiddagen

 • kos deg ved bassenget eller på stranden som er i en kort gåavstand fra hotellet
 • spasertur
 • dra på utflukt

Hver ettermiddag blir det Hormonyoga - Medisinsk yoga for kvinner inkludert lymfemassasje.

Middag på egenhånd eller i fellesskap. Det er opp til hver enkelt.

Sosialt samvær og hyggelig samtaler på kveldene.

Valgfrie utflukter og aktiviteter

Noen dager blir rene «fridager» med tid til å nyte stranden, men her er flere aktiviteter vi kan foreslå:

 • Vandre langs kyststien forbi San Augustin, Puerto Ingles og til Maspalomas.
 • Vandre fra fyren i Maspalomas og innover stranddynene, skikkelig ørkenfølelse.
 • Vandre til Roque Noble, en av de mest ikoniske turer på øya
 • Dra på markedet
 • Ta buss/taxi inn til Puerto Rico, gå i havnen og nyte folkelivet
 • Shoppingtur til Las Palmas (hovedstaden på øya)
 • Besøke Palmitos park - En populær dyre- og botanisk park med fugleshow, delfinshow og en imponerende samling av eksotiske planter og dyr.

Disse utfluktene er ikke inkludert i reisens pris, men kan bestilles før reisen.

Nivå

Dette er en reise som vil passe for alle uansett alder, og hvem du er og hva dine interesser er. Alle finner seg vel til rette her. Og med Vilja finner du vennskap og fellesskap helt uavhengig av alder.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 19. januar 2025

Antall dager:12

Pris fra: 18 950 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo - Gran Canaria
 • Transport tur/retur flyplassen - hotell
 • 11 netter i delt bungalow på Makai bungalows
 • Frokost en dag
 • To felles middager
 • To daglige yogaøkter med egen leder fra Vilja
 • Bassengtrening – hvis det er anledning og ønskelig
 • Utfluktsforslag
 • Et tre plantet tre hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Las Palmas
Dato:19. jan.
Avgang: 19. januar - kl. 07.00
Hjemreise
Fly fra: Las Palmas
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:30. jan.
Avgang: 30. januar - kl. 18.30