Vilja logo
Yogareise
Spania, Estepona

Hormonyoga - Medisinsk yoga for kvinner langs den Spanske kysten

Ta en pause fra hverdagens stress og la deg omfavne av den fortryllende atmosfæren i Sør-Spania. 9 dager fylt av sol, glede og medisinsk yoga, sammen med Marianne. La Middelhavets bølger omfavne deg, og vennskap blomstre under den strålende solen.

Reisens høydepunkt

 • Daglig MediYoga yoga og Hormonyoga
 • Personlig og koselig hotell, 300 m fra stranden
 • Egen leder fra Vilja
 • Valgfrie aktiviteter og spennende utflukter
 • Autentisk spansk atmosfære
Dato: 29. okt - 7. nov 2024 / 10 dager
Pris 13 950 kr
Enkeltromstillegg: 4 000 kr

Høstens magi ved Solkysten: En Oase av Sol, Kultur og Yoga

Oktober åpner dørene til en verden av perfekt balanse: Strålende vær, mindre mennesker og rom til å utforske Solkystens skjønnhet og kultur i ditt eget tempo. Her nyter du forhåpentligvis varme solstråler, mens du dypper tærne i det forlokkende Middelhavet. Temperaturene er behagelige, mellom 22 og 25 grader, både i luften og i skyggen. Og med 22-grader i havet byr oktober på et dupp i havet også.

Kulturelle perler og høstlige feiringer

Den autentiske spansk kulturen oppleves gjennom høstens fargerike festivaler og lokale arrangementer. Kanskje du vil bli med på sykkelturer langs pittoreske strandpromenader, utforske de eksotiske skjønnhetene i orkideenes hus, og la deg fortrylle av den gamle byen Rondas sjarm. Hver dag er en ny opplevelse, fylt med latter, nysgjerrighet og minner som varmer lenge etter at du har vendt hjem.

Yoga for kropp og sjel

Vekk opp kroppen og sinnet med en harmonisk morgenyoga ved soloppgang. Marianne leder deg gjennom rolige øvelser som vekker opp livsenergien og setter tonen for en dag fylt med indre fred og balanse. Mediyoga eller medisinsk yoga er en terapeutisk yogaform med myke og små, men kraftfulle øvelser. På ettermiddagene byr Marianne på hormonyoga - Medisinsk yoga inkludert lymfemassasje. Denne treningen stimulerer hormonproduksjonen i kroppen ved å bruke balanserende pust og bevegelse rettet mot spesifikke kjertler på kroppen som igjen er rettet mot hormonsystemet vårt. Slik at vi kvinner får hjelp til å forstå vår egen kropp og skape velvære for oss selv

Stedet

Estepona har beholdt sin tradisjonelle andalusiske sjarm med smale gater, hvitkalkede hus og fargerike blomsterkasser, noe som gir byen en autentisk og sjarmerende atmosfære. Byen er kjent som "Blomsterbyen" nettopp på grunn av sine vakre blomsterkasser som pryder gatene og gir en livlig og fargerik stemning hele året. Det er en «ekte» spansk by, har ca 70 000 innbyggere og du føler deg så velkommen her!

Estepona har gjennomgått en omfattende fornyelse de siste årene, med investeringer i parker, offentlige områder og infrastruktur, som har gjort den til en moderne og attraktiv destinasjon.

Orquidario de Estepona (Orchid House), en botanisk hage med et imponerende utvalg av orkideer og andre tropiske planter, ligger nettopp i denne byen.

Byen ligger ved foten av Sierra Bermeja-fjellene og har en vakker kystlinje med flotte strender og fantastisk utsikt over Middelhavet. Langs med hele kysten går strandpromenade, som er neste 50 km lang og går helt til Marbella (20 kilometer unna)

Alt i alt er Estepona en unik destinasjon som kombinerer tradisjonell sjarm med moderne fasiliteter, som frister oss med sitt vakre landskap, rike kulturarv og avslappede atmosfære.

Overnatting

Spania, Estepona - Paloma Blanca Boutiquehotell

Paloma Blanca er et boutiquehotell i San Pedro de Alcantara som vakkert gjenspeiler sine unike omgivelser, sømløst blander tradisjonell andalusisk stil med moderne og stilig innredning. Som hyllest til den legendariske Málaga-fødte kunstneren Pablo Picasso, tar hotellet navnet sitt fra et av hans mest kjente malerier, White Dove – et tema som gjenspeiles på hele hotellet.

Paloma Blanca ligger på en privat strandside, og tilbyr fred og total avslapning, samtidig som det er bare et steinkast unna de kosmopolitiske distriktene Puerto Banus og Marbella.

På hotellet finner du et oppvarmede saltvannsbasseng, perfekt for å ta en forfriskende svømmetur eller som midtpunktet når du slapper av på en av de mange solstolene og nyter solen i total fred og ro.

Hotellet er kun 2 etasjer høyt og har restauranten, bar og et hyggelig fellesområde. De har også et lite treningsrom med div apparater.

For den ultimate avslapping, unn deg en massasje, ansikts behandling eller en av de mange behandlingene som tilbys på Paloma Blanca. Og for fullstendig helseforyngelse, opplev den eksklusive Rasha-behandlingen.

Romtype: Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Alle rommene er inspirert av tradisjonelle andalusiske temaer, nøye blandet med moderne minimalistisk design. Rommene har separate senger, klimaanlegg, flatskjerm-TV, kaffe- og tekoker. Noen av rommene har sittehjørne. Alle rommene har eget bad med gratis badeprodukter og hårføner. Enten er det utgang direkte til terrassen eller egen balkong.

Les mer

Leder

Marianne Jørgensen

Reisetyper: Yogareise

Marianne er opptatt av å vise at yoga passer for alle aldre, fasonger og størrelser. Yoga behøver ikke å være avansert for å være helsemessig bra og styrkende for kroppen! I hennes timer har vi trening for både kroppen og toppen. Hun brenner ekstra for de som har en vond kropp eller en kropp som ikke er i balanse.

Portrettbilde av Marianne Jørgensen
Les mer om Marianne Jørgensen

Eksempel på dagsprogram

Hver morgen før frokost ca kl 0730 til 0830 blir det MediYoga / Medisinsk yoga og meditasjon ute på en nydelig terrasse ved bassenget.

Frokost

Egentid på formiddagen

 • kos deg ved bassenget eller på stranden som er i en kort gåavstand fra hotellet
 • spasertur
 • dra på utflukt
 • spabehandling på hotellet

Hver ettermiddag blir det Hormonyoga - Medisinsk yoga for kvinner inkludert lymfeyoga.

Middag med sosialt samvær og hyggelige samtaler

Valgfrie utflukter og aktiviteter

 • Sykle til Marbella og tilbake langs den skjønne strandpromenaden – med lunsjstopp
 • Kveldstur til Puerto Banus
 • Besøk til orkide’ huset
 • Fjelltur til Sierra Bermeja-fjellet 1449 meter over havet
 • Nyte middager på uterestauranter
 • Halvdagstur til Ronda (1 time hver vei) med lokalbuss eller privatsjåfør

Disse utfluktene er ikke inkludert i reisens pris, men kan bestilles før reisen.

Nivå

Dette er en reise som vil passe for alle uansett alder, solkysten har mye å tilby uansett hvem du er og hva dine interesser er. Alle finner seg vel til rette her. Og med Vilja finner du vennskap og fellesskap helt uavhengig av alder.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 29. oktober 2024

Antall dager:10

Pris fra: 13 950 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo - Malaga
 • Transport tur/retur Malaga flyplass
 • Overnatting 9 netter i delt twinrom på Paloma Blanca Boutique hotell
 • Frokost daglig
 • Tre felles middager med drikke
 • Daglig medisinsk yoga med norsk leder - to ganger om dagen samt forslag til andre felles treningsaktiviteter
 • Utflukts forslag med vår leder
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantiordningen

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Malaga
Dato:29. okt.
Avgang: 29. oktober - kl. 07.00
Hjemreise
Fly fra: Malaga
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:7. nov.
Avgang: 7. november - kl. 07.00