Vilja logo
Yogareise
India, Kerala

Vidunderlig helsereise til yogaens hjemland

Finn ro, hvile, og la deg selv få egenpleie i form av feriedager med yoga og ayurvediske behandlinger. Opplev de gode virkningene, og nyt yogaens hjemland India.

YOGAREISE
Venteliste

Reisens høydepunkt

 • Spennende kultur, det ekte India
 • Sol, varme og det Indiske Hav
 • Hjemmelaget vegetarisk mat, næring som gjør kroppen godt
 • Fullstendig avkobling og masse rom for avslapping.
 • Daglig yoga, meditasjon og ayurvediske behandlinger
 • Et hyggelig reisefølge å bli kjent med.
Dato: 18. apr - 28. apr 2024 / 11 dager
Pris 39 500 kr
Enkeltromstillegg: 5 300 kr

Yoga og velvære i Kerala

Opplev fantastiske India og ta imot dager fylt av varme, avslapping og behandlinger.

Kerala er en frodig stat, lengst sør i India. Her får du 9 døgn med egenpleie og fokus kun på deg og din helse. Camilla Fuglesang Eide tar deg med til Somatheream i Kerala, en ayurvedisk perle lengst sør i Yogaens hjemland. Det blir rolige dager i godt selskap, der velvære og opplevelser i trygge og behagelige omgivelser er i sentrum. Yoga handler om å “finne hjem til deg selv” - og med nettopp den rolige atmosfæren, kombinert med yogapraksis og ayurvediske behandlinger, ligger alt til rette for at du kommer tilbake som en ganske annen versjon av deg selv.

Camilla hadde sin første tur til India for ti år siden, og det var som å komme hjem. Hun har flere ganger vært i Kerala på ulike ayurvediske sentre, og ser frem til å dele denne fantastiske opplevelsen med deg.

Personlig tilpasset behandling

Programmet vi har valgt ut heter“ Rejuvenation”, og tilrettelegges for deg og dine behov. Etter en konsultasjon med en ayurvedisk lege/ behandler får du et opplegg skreddersydd. I tillegg til behandlingene er det daglige yoga og meditasjon.

Maten er en viktig del av ayurveda, og det vil være en meny som er tilpasset deg og ditt behov under oppholdet, basert på ayurvediske prinsipper. Du bor på en koselig hytte og det er gode anledninger til å trekke seg tilbake og finne ro og hvile som også er en viktig del av denne reisen.

Dagsrytme

Hver morgen starter vi med yoga, en klassisk yogatime i India innenfor retning Hatha. Deretter nytes en nydelig frokost, med flust av ferske eksotiske frukter.

Hver dag har du en 1,5 - 2 timers behandling der du blir massert av 2 personer samtidig - og i takt.

På ettermiddagen vil det være en rolig yogatime, der Camilla instruerer i yin og restorativ praksis - der du lander inn i deg selv etter dagen.

Med husbåt på Keralas Backwaters

En av dagene skal vi på en fantastisk Backwater-tur, hvor du får oppleve de viktigste backwater-destinasjonene i Kerala. Alappuzha (Aleppy), en av de svært attraktive og velkjente Backwater-destinasjonene er utgangspunktet for cruiset. Vi drar til steder i Alappuzha og Kuttanad-regionene, og gjennom mange fascinerende steder og terreng langs området av backwaters. Det blir berikende opplevelser og en minneverdig tur med husbåtene!

Backwaters, eller bakevjene, i Kerala er et nettverk av brakke laguner og kanaler som ligger parallelt med Arabiahavet på Malabar-kysten av delstaten Kerala i det sørvestlige India. Det inkluderer også sammenkoblede innsjøer, elver og innløp, et labyrintsystem dannet av mer enn 900 km vannveier!

Stedet

Kerala er en frodig, turistvennlig stat sør i India. Kerala ligger mellom Arabiahavet og Western Ghats, og strender, fossefall, rismarker og grønnkledde åser gir deg et virkelig vakkert landskap. Naturen her gir også rom for et rikt dyreliv. Husbåter krysser de mange elvene og «backwaters», slik at det landlige terrenget får et intimt inntrykk. Foryngelsesprogrammer ved bruk av Ayurveda og naturmedisin er populært, og Kerala er også kjent for økoturisme.

Overnatting

India, Kerala - Manaltheeram Ayurveda Beach Village

Det prisbelønte Manaltheeram Ayurvedic Hospital & Research Center ligger i et frodig landskap, rett ved den gyldene sandstranden i Kerala.

Her tilbyr autentiske ayurvedabehandlinger, yoga og meditasjon med Dosha-spesifikke måltider.

Med fokus på miljøvennlige materialer som er designet for å smelte sammen med omgivelsene, verdsetter vi naturen, stillheten og enkel eleganse. Kerala-husene/hyttene så vel som de vanlige rommene er bygget i en stilig stil som passer til Manaltheeram.

Romstype: Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg. Single garden cottage AC og Twin Garden Cottage AC.
Romsbeskrivelse: De fleste rommene har vakre hager i fronten og gir en utmerket utsikt over havet.

Les mer

Leder

Camilla Fuglesang Eide

Reisetyper: Yogareise

Camilla brenner for det ekte og det sanne, som ikke nødvendigvis er “det lette” eller enkleste vei, men kanskje det som kan vare og bære over tid.

Som fulltidsarbeidende familiemamma kjenner Camilla på viktigheten av å ta seg selv og egen helse på alvor - samtidig som det ikke trenger å bli alvorlig av den grunn. Camilla er nysgjerrig, kreativ og leken - egenskaper hun har med seg på alle arenaer i livet, om det er på jobb, med familien, på tur, i naturen eller gjennom yoga. Camilla har et trygt, rolig og tilstedeværende vesen, og hun deler raust av sin erfaring og kompetanse, noe som skaper en helhetlig ramme rundt denne yogareisen.

Portrettbilde av Camilla Fuglesang Eide
Les mer om Camilla Fuglesang Eide

Program

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:India

Dato: 18. april 2024

Antall dager:11

Pris fra: 39 500 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise - utreise til Cochin og hjemreise fra Trivandrum
 • Bagasje og mat på flyet
 • Transport tur/ retur flyplassen – retreat
 • Overnatting 9 netter i delt rom med air-condition
 • 3 måltider om dagen basert på ayurvediske prinsipper
 • 1 daglig yogatime med Camilla
 • 1 daglig yoga- eller meditasjons økt som er på dagsplan på retreaten (valgfri)
 • 1.5 - 2 timers ayurvedisk behandling/massasje per dag
 • 1 foredrag om ayurveda
 • 1 ayurvedisk matlagingsdemonstrasjon
 • 1 backwater båttur
 • Ayurvedisk omvisning i urtehage
 • Kulturell kveldsunderholding
 • Sosialt fellesskap med andre kvinner
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Doha
Dato:18. apr.
Avgang: 18. april - kl. 16.05
Fly fra: Doha
Fly til: Cochin
Dato:19. apr.
Avgang: 19. april - kl. 01.45
Hjemreise
Fly fra: Trivandrum
Fly til: Doha
Dato:28. apr.
Avgang: 28. april - kl. 03.50
Fly fra: Doha
Fly til: Oslo
Dato:28. apr.
Avgang: 28. april - kl. 08.35