Vilja logo
Yogareise
India, Kerala

Velværereise med Ayurveda i Kerala

Finn ro, hvile, og la deg selv få egenpleie i form av feriedager med yoga og ayurvediske behandlinger. Opplev de gode virkningene, og nyt yogaens hjemland India.

YOGAREISE
Få plasser

Reisens høydepunkt

 • Spennende kultur, det ekte India
 • Sol, varme og det Indiske Hav
 • Hjemmelaget vegetarisk mat, næring som gjør kroppen godt
 • Fullstendig avkobling og masse rom for avslapping.
 • Daglig yoga, meditasjon og ayurvediske behandlinger
 • Et hyggelig reisefølge å bli kjent med.
Dato: 7. nov - 17. nov 2024 / 11 dager
Pris 37 900 kr
Enkeltromstillegg: 5 500 kr

Yoga og velvære i Kerala

Opplev avslappende ayurvediske behandlinge, sol og varme i fantastiske India.

Kerela er en frodig stat lengst sør i India. Renée Ramsey, tar deg med til Somatheream, en ayurvedisk perle ved havet, som vil være ditt hjem i 9 fantastiske dager. Her er fokus på deg og din helse, i kropp og sjel. Med tid til egenpleie, velværebehandlinger og enkel yoga i trygge omgivelser, finner du tilbake til øyeblikket og roen i deg selv.

Daglige ayurvediske behandlinger, meditasjoner, pust, yoga og godt selskap, vil gi deg overskudd og minner for livet.

Renée elsker ayurvedisk filosofi og behandlinger. Det er med stor glede hun ønsker deg velkommen med på ayurvedisk behandlings reise til Kerela i India.

Hva er Ayurveda?

Ayurveda er et urgammelt medisinsk helsesystem som er en vanlig praksis i India. Ayurvedisk medisin er opptatt av hele menneskets tilværelse, både fysisk, mentalt, emosjonelt og åndelig. Helsesystemet er først og fremst orientert mot forebygging og å fremme helse og et langt liv.

Massasje og oljeterapi gjør at stress og bekymringer vaskes bort. AyurSoma tilbyr blant annet behandlinger som er effektive i behandling av leddgikt, revmatisme m.m. De unike og herlige ayurvediske behandlingene er foreskrevet av erfarne leger. De skal blant annet forynge, slanke eller legge på, motvirke stress og rense.

Personlig tilpasset behandling

Programmet vi har valgt ut heter“ Rejuvenation”, og tilrettelegges for deg og dine behov. Etter en konsultasjon med en ayurvedisk lege/ behandler får du et opplegg skreddersydd. I tillegg til behandlingene er det daglige yoga og meditasjon.

Maten er en viktig del av ayurveda, og det vil være en meny som er tilpasset deg og ditt behov under oppholdet, basert på ayurvediske prinsipper. Det er gode anledninger til å trekke seg tilbake og finne ro og hvile som også er en viktig del av denne reisen.

Dagsrytme

Hver morgen starter vi med yoga, en klassisk yogatime i India innenfor retning Hatha. Deretter nytes en nydelig frokost, med flust av ferske eksotiske frukter.

Hver dag har du en 1,5 - 2 timers behandling der du blir massert av 2 personer samtidig - og i takt.

På ettermiddagen vil det være en rolig yogatime, der Renee instruerer i yin og restorativ praksis - der du lander inn i deg selv etter dagen.

Med husbåt på Keralas Backwaters

En av dagene skal vi på en fantastisk Backwater-tur, hvor du får oppleve de viktigste backwater-destinasjonene i Kerala. Alappuzha (Aleppy), en av de svært attraktive og velkjente Backwater-destinasjonene er utgangspunktet for cruiset. Vi drar til steder i Alappuzha og Kuttanad-regionene, og gjennom mange fascinerende steder og terreng langs området av backwaters. Det blir berikende opplevelser og en minneverdig tur med husbåtene!

Backwaters, eller bakevjene, i Kerala er et nettverk av brakke laguner og kanaler som ligger parallelt med Arabiahavet på Malabar-kysten av delstaten Kerala i det sørvestlige India. Det inkluderer også sammenkoblede innsjøer, elver og innløp, et labyrintsystem dannet av mer enn 900 km vannveier!

Stedet

Kerala er en frodig, turistvennlig stat sør i India. Kerala ligger mellom Arabiahavet og Western Ghats, og strender, fossefall, rismarker og grønnkledde åser gir deg et virkelig vakkert landskap. Naturen her gir også rom for et rikt dyreliv. Husbåter krysser de mange elvene og «backwaters», slik at det landlige terrenget får et intimt inntrykk. Foryngelsesprogrammer ved bruk av Ayurveda og naturmedisin er populært, og Kerala er også kjent for økoturisme.

Overnatting

AyurSoma

AyurSoma er et sted som er dedikert til Ayurveda og «Sience of life». Den beroligende lyden av bølgene mot stranda og retreaten sine bygninger av stein- og trematerialer holder oss knyttet til naturens elementer. Stedet, og alle rommene er bygget med tanke på at oppholdet og behandlingene skal bli optimale. Her har du god plass til å nyte ferien din på hotellrom av ypperste klasse, bassengområde eller på stranda.

AyurSoma ligger ca. 24 km fra den Internasjonale flyplassen i Trivandrum og 18 km sør for den berømte Kovalam stranden. AyurSoma ligger på en høyde med utsikt over havet.

Somatheeram gruppe er veldig stolte av at Prinsesse Martha Louise gjester stedet, og dette er virkelig et sted med høy stjerne og kvalitet.

Les mer

Leder

Renée Ramsey

Reisetyper: Yogareise

Renée er en svært inspirerende og dyktig yogainstruktør. Hun formidler teknikker for indre ro og balanse, og gir deg øvelser for fokus, spirituell vekst, klarhet og styrke. For Renée er det viktig at yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. Og at du får kontakt med deg selv, og kjenner på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg.

Hennes motto er: Vi gjør Yoga med den kroppen vi har!

Portrettbilde av Renée Ramsey
Les mer om Renée Ramsey

Slik ser dagene ut

Morgen:

60-90 min Yoga- og meditasjonspraksis

Ettermiddag:

90-120 min Ayurvedisk behandling

Kveld:

60-90 min Yoga- og meditasjonspraksis

Rejuvenation-pakke, inkludert i reisen:

Kroppsmassasje med medisinert/urtebehandlet olje eller krem utført av to massører som bruker hender og føtter (Denne er helt fantastisk). Indre rensing med urter og oljer samt urte - dampbad. Denne behandlingen er i 90 minutter til 2 timer per dag.

Behandlingene/terapien er ment for å forynge sinn, kropp og sjel, tone huden og å styrke immunforsvaret. En inspirerende og oppløftende vei å begynne for å oppnå ideell helse og lang levetid.

Daglig yoga, meditasjonspraksis og ayurvediske behandlinger i kombinasjon med den nydelige rene maten fra stedets ayurvediske kjøkken vil gjøre deg godt! Du vil garantert merke at du vil få en ny energi som vil jobbe lenge og godt i deg. Dette er en stor og livgivende gave til deg selv.

Egentid og felles måltider

Det blir god til i mellom øktene til å finne ro og selv velge hva du ønsker å gjøre. Vi samles til flere felles måltider i en hyggelig ramme.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:India

Dato: 7. november 2024

Antall dager:11

Pris fra: 37 900 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Flyreise til/ fra Oslo-Trivandrum
 • Bagasje og mat på flyet
 • Transport tur/ retur flyplassen – retreat
 • Overnatting 9 netter i delt rom med air-condition
 • 3 måltider om dagen basert på ayurvediske prinsipper
 • 1 daglig yogatime med Renee
 • 1 daglig yoga- eller meditasjons økt som er på dagsplan på retreaten (valgfri)
 • 1.5 - 2 timers ayurvedisk behandling/massasje per dag
 • 1 foredrag om ayurveda
 • 1 ayurvedisk matlagingsdemonstrasjon
 • 1 backwater båttur i countrybåt
 • Sosialt fellesskap med andre kvinner
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Doha
Dato:7. nov.
Avgang: 7. november - kl. 08.15
Fly fra: Doha
Fly til: Trivandrum
Dato:7. nov.
Avgang: 7. november - kl. 19.20
Hjemreise
Fly fra: Trivandrum
Fly til: Doha
Dato:17. nov.
Avgang: 17. november - kl. 03.50
Fly fra: Doha
Fly til: Oslo
Dato:17. nov.
Avgang: 17. november - kl. 08.20