Vilja logo
Yogareise
Italia, Sardinia - Ogliastra

Yogaretreat på ville og vakre Sardinia

La bevegelse bli til meditasjon på den italienske øya i Middelhavet. Fordyp deg i yoga gjennom dans, pust og nærende samtaler, og kom hjem med inspirasjon til egenpraksis.

YOGAREISE
Få plasser

Reisens høydepunkt

 • Daglig yoga og intuitiv Flow
 • Yogafilosofi og Asana Lab
 • Italiensk mat
 • Vilt og vakkert landskap
 • mantra, meditasjon og refleksjon
 • Bindevevsmassasje
Dato: 24. jul - 31. jul 2024 / 8 dager
Pris 22 900 kr

Ny inspirasjon på yogareise til Sardinia

Det er tid for å lade, tid for påfyll. Dette er yogaferien for deg som allerede har en yogapraksis fra før, og ønsker å fordype deg sammen med likesinnede. Her blir du kjent med yoga som livstil og filosofi som bærer preg av at livet skal nytes her og nå. Vi anbefaler at du minimum har praktisert ukentlig i minst et år, og er kjent med fysiske former for yoga, enten hatha eller Vinyasa.

Vi starter hver morgen med 30 min pranayama (pusteøvelser) og meditasjon, etterfulgt av en dynamisk asanaprasksis ofte inspirert av Embodied flow, noen dager i stillhet andre dager til musikk.

Etter frokost er det tid for filosofi eller Asanalab. Hver dag tar vi for oss et tema, det kan være fra Shiva Sutras, Yoga sutras eller andre filosofiske tekster, som vi belyser og tolker gjennom samtale, refleksjon, gruppeoppgaver og bevegelse. Dagene med Asanalab går vi nøye gjennom stillinger, bryter ned teknikk, og hjelper hverandre med justeringer i stillingene.

På ettermiddagene har vi fokus på fascia/bindevevet. Det blir yin yoga med rom for lange hold og stillhet, og det blir egenmassasje med massasjeballer.

To måltider om dagen er inkludert, en deilig frokostbuffet og så enten lunsj eller middag. Vi følger gruppens flyt, så små endringer kan forekomme i programmet. Du kan nyte en uke med deilig vegetarmat, men både sjømat og alt på den italienske menyen vil være tilgjengelig for deg.

Yogaundervisningen preges av embodied Flow

På dette retreatet har vi ekstra fokus på å jobbe med vårt pulserende indre, og det vil være under utforskning gjennom hele uken.

Embodied Flow™ er en integrerende blanding av hatha yoga, somatikk, bevegelsesmeditasjoner, tantrisk filosofi og transpersonlig psykologi som fremkaller opplevelsen av å gå inn i flyt som meditasjon i handling. Rebecca gleder seg til å undervise praksisen som hun nå fordyper seg i og sertifiseres i iløpet av våren 2024. Disse klassene vil også ha innslag av fri bevegelse og dans.

Stedet

Midt mellom Tyrrenhavet og Genneragentu fjellene i hjertet av det østlige Sardinia liger Ogliastra med sitt ville landskap, turkistblått hav, fasinerene steinformasjoner og vakre strender.

Området bærer preg av et koselig lokalmiljø med lave hus med mye natur og grøntområder. Det er et rolig og innbydende sted, med kort vei til havet og herlige sandstrender. Det er ca 4 km til nærmeste tettsted: Bari Sardo.

Overnatting

Galainis Hotel & Retreat

Galanias Hotel og Retreat har et yogasenter med stor shala med alt av utstyr for en perfekt yogaferie.

I hotellets hovedbygning finner du resepsjon og restauranten. Maten kan nytes både inne, og ute på terrassen. Det er en stor frokost buffet, og til lunsj eller middag er det flere alternativer. Vi anbefaler spesielt sjømaten fra Sardinia eller vegetarrettene.

Nyte tid i panoramabassenget, i boblebad eller på den nærliggende stranden.

Selve hotellrommene er plassert rundt bassenget og i den store grønne hagen. Enkle og sjarmerende rom, hvor du kan trekke deg fredelig tilbake. Tradisjonelt håndverk fra Sardinia vil du kunne oppdage flere steder på hotellet.

 • 700 m deilig spasertur til stranden
 • Basseng
 • Alt av yogautstyr tilgjengelig
Les mer

Leder

Rebecca van Eck

Reisetyper: Ansvarlig turisme, Yogareise

Rebecca van Eck er en reiseglad sjel, og liker å legge reisene sine til steder som tar ekstra godt vare på mennesker og miljø. Hun er massasjeterapeut og holistisk yogalærer med hovedfokus på bindevevsarbeid. Rebecca heier på kroppens evne til å helbrede seg selv, og at veien til en kropp og sinn i balanse er individuell. På reisene sine underviser hun i yin, vinyasa, hatha, meditasjon og dans.

Portrettbilde av Rebecca van Eck
Les mer om Rebecca van Eck

Program

Nivå

Dette er en yogareise for de som har gått på yoga i minst et års tid. Passer fint for deg som er klar for å fordype din yogapraksis med fri bevegelse, mer teknikk og har lyst til å utforske ditt eget bevegelsesutrykk. Du kjenner til solhilsen, grunnleggende stående og sittende stillinger, og er klar for å leke litt mer praksisen din. Husk at det er bare yoga, ikke blodig alvor, du må ikke være i superform eller være "avansert" i form av hva du får til av øvelser, det viktigste er at du kjenner din egen kropp, og er godt kjent med det å flyte fra øvelse til øvelse.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Italia

Dato: 24. juli 2024

Antall dager:8

Pris fra: 22 900 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Oslo - Sardinia
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Halvpensjon - vegetar om ønskelig
 • 2 daglige yogaøkter
 • Herlig fellesskap med andre deltagere
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegrantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Olbia
Dato:24. jul.
Avgang: 24. juli - kl. 06.30
Hjemreise
Fly fra: Olbia
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:31. jul.
Avgang: 31. juli - kl. 10.30

"Yoga is the journey of the self, through the self - to the. self." - Bhagavad Gita.