Vilja logo
Yogareise
Italia, Sasseta

Yogareise med smak av Toscana i sommerferien

På en vakker familiegård midt i det Toscanske kulturlandskapet skal vi nyte deilige, rolige dager i godt selskap med likesinnede. Det blir livgivende yoga, bading inne og ute, matkurs og vi skal lære litt om Toscansk vin.

Reisens høydepunkt

 • Varme late dager og sommerkvelder i legendariske Toscana.
 • Yoga med meditasjon og pusteøvelser - en yogafri dag
 • 3 måltider med hjemmelaget italiensk husmannskost hver dag
 • Tretimers matkurs
 • Besøk på en vingård
 • Gå-avstand til den autentiske lille landsbyen
Dato: 22. jul - 30. jul 2024 / 9 dager
Pris 23 500 kr

Tid til Refleksjon, Inspirasjon og påfyll

Heidi vil undervise klassisk styrkende Hatha Yoga på morgenen og en roligere økt på ettermiddagen.

Hun har praktisert yoga i over 25 år og deler av sin kunnskap på en trygg, varm og tydelig måte. På denne reisen får du mulighet til å reflektere over dine behov og bli bedre til å lytte til hva kroppen forteller deg. Hvis du er moden for det setter oppholdet kanskje i gang tanker om endring og nye veivalg.

Vi skal ha et morsomt matkurs der vi lager vår egen felleslunch og får innblikk i det italienske kjøkkenet.

Det er også lagt opp til blir en tur til en vingård, med litt vinsmaking

Den lille søvnige og sjarmerende landsbyen ligger like ved. Her kan du handle noen utsøkte lokale råvarer for å ta med hjem. Namm namm..og reisen vil vare lenge etter at du kommer hjem!

NB: Siste 3 deltagerne får dele et trippelrom og reisen blir kr 500 billigere for dem. Vennligst ta kontakt på jyoti@viljareiser.no

Stedet

Sasseta Alta er et unikt sted som bare må oppleves. Landstedet er omringet av vakkert, toskansk landskap som innbyr til fredelige turer. Her er grusveier og grønne omgivelser med flotte utsiktspunkt. Stedet drives økologisk og er omringet av fire hektar olivenlunder. Hver dag tilbereder kokkene tre økologiske og sunne buffeter til oss, med råvarer fra gården eller regionen.

Inne på området vi bor kan du få en fin rusletur på stier rundt på eiendommen. Her kan du finne et rolig sted ved vannliljene eller på en benk med nydelig utsikt, så selv om vi er en gruppe er det mulig å «forsvinne» litt for seg selv – eller finne et fint sted for å prate litt. Kanskje med en ny venninne?

En fin spasertur unna ligger en pittoresk liten landsby med små sjarmerende butikker, trange gater og en liten café. Med bil kan man komme seg til både vingårder og naturlig termalsk bad i nærheten.

Overnatting

Italia, Toscana - Agriturismo Sasseta Alta

Du gir sansene påfyll i vakre Sasseta Alta. Gården består av steinhus midt i det toskanske kulturlandskapet. Her kan du skyve hverdagen helt til side, bare være og vandre omkring på gamle grusveier i det grønne. Gården drives økologisk og har fire hektar olivenlund. Hver dag tilbereder kokkene måltider med økologisk og sunn mat. Råvarer rett fra gården og lokalt fra regionen.

Bare det å spankulere rundt på denne vakre eiendommen gir ro i sjela. Finn deg et rolig sted, se på vannliljene, eller sett deg på en benk og bare nyt. Selv om du er i en gruppe, får du tid for deg selv – eller til en god samtale. Kanskje med en ny venninne?

Stedet er perfekt for småturer inn til landsbyen eller til bare å være i ro på den vakre eiendommen.

Romtype: Delt rom og enkeltrom
Rombeskrivelse: Alle rommene er innredet i klassisk toskansk stil. Innbydende og komfortable med eget bad.

 • Innendørs basseng
 • Trådløst internett er tilgjengelig i felles områder, men det er Internett via kabel på rommene
 • Restaurant
 • Avstand til flyplass: 2,5 timer
Les mer

Leder

Heidi Satya Bakk

Reisetyper: Kultur- og opplevelsesreise, Yogareise

Heidi brenner for terapi og selvutvikling i skjæringspunktet mellom kropp, psykologi og spiritualitet. «På mine turer ønsker jeg å inspirere til en reise både innover i seg selv og til å løfte blikket utover. Lære om historie og å oppleve andre kulturer enn sin egen. Jeg ønsker å bidra til at mennesker møtes med større toleranse og bevissthet for hverandre og andre kulturer, samt bevisstgjøre egne handlingsmønstre og behov».

Heidi er veldig eventyrlysten og nysgjerrig. Hun har alltid søkt til steder litt utenfor allfarvei for å få mulighet til å møte lokalbefolkning og derav få et innblikk i livet som leves der. Det trenger ikke alltid være så langt av gårde. Viktige ingredienser i Heidis liv er fysisk bevegelse, lek, alvor og stillhet.

Portrettbilde av Heidi Satya Bakk
Les mer om Heidi Satya Bakk

Forslag på dagsprogram

Morgen
Dynamisk yoga
Frokost

Formiddag
Egentid
Felles lunsj

Ettermiddag
Rolig yoga

Kveld
Felles middag

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Italia

Dato: 22. juli 2024

Antall dager:9

Pris fra: 23 500 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo - Roma Fiumcino inkludert bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 8 netter i delt dobbeltrom
 • Daglig frokost, lunsj og middag
 • Daglig yoga og meditasjon økt
 • 1 X tre timers matlaging kurs
 • 1 X vingård tur med vinsmaking
 • Inngang til velværeavdeling og bruk av bassenget alle dager
 • Heidi Satya Bakk som din yogalærer
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Roma Fiumicino
Dato:22. jul.
Avgang: 22. juli - kl. 07.00
Hjemreise
Fly fra: Roma Fiumicino
Fly til: Oslo
Dato:30. jul.
Avgang: 30. juli - kl. 20.40

Vær nysgjerrig på deg selv