Vilja logo
Yogareise, Åpen for alle kjønn
Italia, Umbria

Lad opp og nyt rolige dager i et sjarmerende kloster i vakre Umbria

Lær å være mer tilstede her og nå med yoga og meditasjon. I en grønn lunge med olivenlunder og vinranker vil Camilla dele erfaringer og forskningsbaserte øvelser som demper stress og tankekjør.

Reisens høydepunkt

 • Yoga og meditasjon hver dag
 • Enkle øvelser som tar deg til her og nå
 • Naturen som hjelpemiddel
 • Hjemmelaget italiensk mat
 • Dagsutflukt til Umbria
Dato: 24. okt - 31. okt 2024 / 8 dager
Pris 19 990 kr
Enkeltromstillegg: 2 800 kr

Yoga, meditasjon og italiensk mat

Trevi er en nydelig italiensk skjult perle i Umbria. Her inviterer vertskapet - norske Live oss til en herlig uke på hennes kloster. Viljaleder Camilla byr på en uke med yoga, meditasjon, mye egentid og et unikt fellesskap.

Gjennom uken vil du oppleve en dypere forståelse og mestring av meditasjon og enkle pusteøvelser – velprøvde teknikker for å finne ro og tilstedeværelse i livet. I de nærende omgivelsene i vakre Umbria vil du kjenne en indre ro og stillhet vokse. Dagene starter i stillhet med meditasjon, etterfulgt av enkel dynamisk yoga. Vi praktiserer enkle yogaøvelser som alle kan mestre, og du vil gradvis merke økt fleksibilitet, bedre balanse og styrket muskulatur.

Den omkringliggende naturen inviterer til tilstedeværelse. På ettermiddagene utforsker vi hvordan naturen påvirker og nærer oss gjennom langsomme, meditative spaserturer og øvelser som lar oss absorbere og dra nytte av naturens kraft. Disse teknikkene er enkle, men svært effektive.

Dagene er rolige, med rikelig tid til egenpleie. Du kan hvile ved bassengkanten, gå en tur, lese en god bok eller kanskje ta turen til landsbyene omkring. Stemningen er avslappet, og forholdene er lagt til rette for å slippe stress og tankekjør, og å komme seg litt vekk fra hverdagen.

Med deilig hjemmelaget mat, utsøkt vin og godt selskap i unike omgivelser, er denne turen innrammet av de beste forutsetningene for en uforglemmelig opplevelse.

Stedet

Umbria er en vakker region i det sentrale Italia. Umbria grenser til Toscana i vest, til Marche i øst og til Lazio i syd. Landskapet er dominert av fjell og daler med Appenninene i øst på grensen mot Marche.

Studie- og feriesenteret vi skal bo på, Il Convento, ligger i dette paradiset og drives av norske Live Mørstad. Hun er klosterets ildsjel og daglige leder, har bodd i Italia i over 35 år og er utdannet tekstilkunstner. Klosterets opprinnelige navn er Abbazia di San Pedro og ble bygget i år 1158. Det tilhørte Benediktinerordenen og ble i 1177 et abbedi med over hundre kirker under seg.

Klostret ligger ved den gamle romerske veien Via Flaminia som fører fra Roma til Adriaterhavet. Mye av klostrets tidlige historie er ukjent, men man vet at ødeleggelsen av byen Trevi i år 1240 også gikk ut over klostret, og det var på denne tiden legenden sier at klostret ble besøkt av Sankt Frans av Assisi. Nærmeste naboen er den pittoreske Trevi.

Overnatting

Italia, Umbria - II Convento Trevi

Vi bor på klosteret Il Convento som drives av ildsjelen norske Live. Klosteret ble bygget i år 1158, og ligger ved den gamle romerske veien Via Flaminia ved byen Trevi. Dette paradiset med unik atmosfære ligger midt blant store løvtrær, olivenlunder og vinranker. Den italienske kokkemammaen på klosteret tilbereder de beste måltidene basert på lokale, italienske råvarer.

Romtype
: Delt rom og enkeltrom
Rombeskrivelse:
Alle rommene har god standard, lyse farger og har eget bad.

 • Basseng
 • Avstand fra Roma flyplass : 2 timer
Les mer

Leder

Camilla Fuglesang Eide

Reisetyper: Yogareise

Camilla brenner for det ekte og det sanne, som ikke nødvendigvis er “det lette” eller enkleste vei, men kanskje det som kan vare og bære over tid.

Som fulltidsarbeidende familiemamma kjenner Camilla på viktigheten av å ta seg selv og egen helse på alvor - samtidig som det ikke trenger å bli alvorlig av den grunn. Camilla er nysgjerrig, kreativ og leken - egenskaper hun har med seg på alle arenaer i livet, om det er på jobb, med familien, på tur, i naturen eller gjennom yoga. Camilla har et trygt, rolig og tilstedeværende vesen, og hun deler raust av sin erfaring og kompetanse, noe som skaper en helhetlig ramme rundt denne yogareisen.

Portrettbilde av Camilla Fuglesang Eide
Les mer om Camilla Fuglesang Eide

Eksempel på dagsprogram

07.30: Morgenyoga og meditasjon (ca 75 min)

09.15: Frokost

14.00: Lunsj

Egentid til avslapping eller solbading

17.00: Meditasjon / yoga i naturen

19.00: Middag

Ankomst og hjemreise

Ankomst
Ved ankomst blir vi hentet og kjørt fra flyplassen - klosteret. Transporten tar ca 2 timer. På vei fra flyplassen stopper vi ved en veikro hvor det blir mulig å kjøpe lunsj.

Hjemreise

Det er tidlig utsjekk og frokost. Før vi blir kjørt fra klosteret til flyplassen. Flyet går fra Roma kl. 10:55

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Italia

Dato: 24. oktober 2024

Antall dager:8

Pris fra: 19 990 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur direkte Oslo - Roma inkludert innsjekket bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt dobbeltrom på klosteret
 • All mat og drikke under oppholdet (også vin)
 • Halvdags utflukt med guide
 • 2 daglige yoga og meditasjon økter
 • Camila Fuglesang som Viljaleder
 • Sosialt fellesskap med andre
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet.

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Roma, Fiumicino
Dato:24. okt.
Avgang: 24. oktober - kl. 07.00
Hjemreise
Fly fra: Roma, Fiumicino
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:31. okt.
Avgang: 31. oktober - kl. 13.25