Vilja logo
Yogareise
Katamaran i Karibia

Karibisk seileventyr rundt paradisøyene

Med vind i håret, sol i ansiktet og barføtt på dekk, seiler vi på en uforglemmelig katamaran reise i Karibien. Vi utforsker karibiske skatter, tropiske skoger, blågrønt hav og krydrer med litt yoga underveis.

Reisens høydepunkt

 • Privat katamaran
 • Nye steder og paradis hver dag
 • Frokost, lunsj og drikke inkludert om bord på båten
 • Snorkling i fargerike korallrev
 • Yoga med Renée Ramsey
 • Mindre gruppe (maks 12) og egen kaptein
Dato: 7. feb - 20. feb 2025 / 14 dager
Pris 48 950 kr

Endeløse horisonter og fargerike solnedganger i Karibia

Bli med å utforsk Karibia fra et helt nytt perspektiv, om bord på katamaran, hvor du blir omfavnet av naturens skjønnhet fra alle kanter. Vilja tar deg med på en reise gjennom krystallklare farvann, omgitt av endeløse horisonter og fargerike solnedganger.

Vi seiler blant de sørlige karibiske øyene og starter fra Grenada.

Privat katamaran og erfaren kaptein

Vår erfarne kaptein planlegger ukens rute etter vær og vind. Derfor kan vi ikke helt med sikkerhet si til hvilke steder vi besøker under seilferien. Men vi seiler i området Santa Lucia, St. Vincent og Grenadinene.

Det er få marinaer i Karibien, derfor fortøyer vi enten til en bøye eller ankrer opp i en bukt for natten. Herfra kan vi ta jollen i land. Hver kveld går vi i land, og velger selv den restauranten der vi ønsker å nyte vår middag. Nye steder og opplevelser hver kveld. Middager er ikke inkludert.

Karibiske perler

Solen står tidlig opp i Karibia (kl 06.00), yoga og morgenbad er en nydelig start på dagen før frokost blir servert.

Etter et besøk på Grenada seiler vi videre sørover. Her finner vi bortgjemte bukter og uberørte strender, som tatt rett ut av et postkort. Perlene vi besøker har alle sin egen unike sjarm og atmosfære. Vi utforsker vi de lokale landsbyene, smaker på autentisk karibisk mat og lar oss fortrylle av det avslappede øylivet.

Et av stedene vi kommer til er St. Vincent. En heftig og annerledes vulkansk øy med svarte sandstrender. Flere av filmene 'Pirates of the Caribbean' ble innspilt inn, spesielt kjent er Wallilabou Bay. Sør for St. Vincent ligger en mengde fantastiske små øyer som til sammen kalles Grenadinene. Her satser vi på å ankre opp ved en av de mest fascinerende strendene, en sirkulær strand: Salt Whistle Bay.

Undervannsparadis med koraller

Dagsprogrammet tilpasses været, og det blir både lengre og korte seil-etapper. Du kan velge å ta den lille jollen på egne eventyr for å utforske de idylliske vikene, eller dra til land på egenhånd. Vi snorkler hver dag og dykker ned i et undervannsparadis fullt av fargerike koraller, eksotiske fisker og fascinerende sjøliv. I det krystallklare vannet utforsker du en verden tatt rett ut fra en drøm.

Men Karibia er ikke bare fantastisk under vann. Du blir like fortryllet av den naturlige skjønnheten som omgir deg på alle kanter.

Katamaran-eventyret i Karibia er en perfekt blanding av avslapning og eventyr, og lar deg utforske tropiske skatter på en helt unik måte. Hver dag er fylt med nye opplevelser og minner som varer livet ut for sporty og eventyrlystne damer.

Stedet

Karibien, eller Vestindia som det også kalles, er en kjede av øyer som strekker seg fra Florida i nord og nedover mot Sør-Amerika. De karibiske øyene ligger som avgrensningen mellom Atlanterhavet og Det karibiske hav.

Vi seiler blant de sørlige karibiske øyene og starter fra Grenada.

Grenada
Vi starter reisen i vårt paradis på Grenada, en øy kjent for sin blendende skjønnhet og varierte landskap. Grenada kalles også for "Krydderøya" på grunn av sin krydderproduksjon, spesielt muskatnøtt. Øya har fantastiske strender, som Grand Anse Beach, og et frodig, fjellrikt landskap ideelt for fotturer og naturopplevelser. Hovedstaden, St. George's, har en pittoresk havn og fargerike bygninger. Du kan også slappe av på de gylne strendene og dykke inn i det klare, turkise vannet for å utforske fargerike korallrev og en overflod av vakre tropiske fisker.

Øyas rike kultur gjenspeiles i fargerike festivaler, levende musikk og deilige karibiske retter. Besøkende kan utforske lokale markeder, smake på autentiske retter som grillet fisk og plantins, og blir kjent med øyas vennlige mennesker.

St. Vincent er en av de største øyene i St. Vincent og Grenadinene-øygruppene og ligger i det østlige Karibiske hav. Øya har frodige regnskoger, storslåtte fjellformasjoner og vakre strender som tiltrekker seg reisende fra hele verden.

En av de mest ikoniske attraksjonene på St. Vincent er La Soufrière, en aktiv vulkan og øyas høyeste punkt. St. Vincent er også kjent for vakre strender med turkist vann; Indian Bay Beach, Villa Beach og Princess Margaret Beach.

Øya har en rik historie og kultur med historiske steder som Fort Charlotte og Kingstown, hovedstaden. Kingstown er en livlig by med fargerike markeder, historiske bygninger og et levende kulturliv.

St. Vincent er også kjent for vakre botaniske hager, inkludert Montreal Gardens og Botanic Gardens of St. Vincent. Disse hagene er hjemmet til et imponerende utvalg av tropiske planter og blomster, og tilbyr en rolig oase for besøkende å utforske.

Grenadinene, også kjent som Grenadinene øygruppe, er en pittoresk samling av små øyer og øygrupper som ligger sør for Saint Vincent i det østlige Karibiske hav. Øyene er kjent som et tropisk paradis med hvite sandstrender, turkisblå farvann og frodige grønne åser.

Den mest kjente øya i Grenadinene er kanskje Bequia, kjent for sin maritime arv, og hovedstaden Port Elizabeth med fargerike båter, lokale butikker og restauranter.

Andre populære øyer i Grenadinene er Mustique, en privat øy med luksuriøse feriesteder og eksklusive villaer, og Canouan med førsteklasses golfbaner og fantastiske dykkemuligheter.

Overnatting

Karibia - Excess 15

Excess 15 er en av de største katamaraner med god kapasitet. Det er en moderne båt kombineres med god komfort.

Båten er utstyrt med air-condition og generator. Om bord er det mange områder en kan være samlet på både inne og ute. Det er sikkerhetsutstyr som redningsvester, brannslukningsapparater, livbåter og førstehjelp.

Frokost og lunsj blir servert ombord og det serveres ofte kaffe og andre godbiter mellom måltidene. Drikkevarer er også inkludert, både med og uten alkohol.

Katamaranen har kapasitet til 12 damer.

Romstype: Det er seks lugarer om bord, alle er doble lugarer og det er fire toaletter med dusj. Sengetøy og laken er tilgjengelig for alle om bord og ett håndkle per person. Pakk gjerne en ekstra så har du en til dusj og en til saltebad.

Les mer

Leder

Renée Ramsey

Reisetyper: Yogareise

Renée er en svært inspirerende og dyktig yogainstruktør. Hun formidler teknikker for indre ro og balanse, og gir deg øvelser for fokus, spirituell vekst, klarhet og styrke. For Renée er det viktig at yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. Og at du får kontakt med deg selv, og kjenner på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg.

Hennes motto er: Vi gjør Yoga med den kroppen vi har!

Portrettbilde av Renée Ramsey
Les mer om Renée Ramsey

Eksempel på utfluktsprogram

 • Vandring til en foss på St. Vincent
 • Fersk hummer barbeque på Tobago Cays
 • Besøk på gammelt karibisk rom destilleri og den berømte sjokolade fabrikken på Grenada.
 • Besøk et skilpadde reservat på Bequia.
 • Atneil gjør Karibiens beste kokosnøtt drink, og gir deg et show på kjøpet!
 • Middag hos lokal familie
 • Lær deg knutenes kunst av vår eminente skipper.

Nivå

Denne reisen passer for deg som er sporty innstilt, klar for å nyte og bidra til fellesskapet om bord. Vi bor og lever sammen på mindre flater, og det er ikke alltid like lett å få privat tid, selv om det finnes områder hvor du kan trekke deg litt tilbake. Det er ikke mulig å få egen lugar, alle deler lugar to og to. Om du er av den sporty typen kan du selvsagt velge å ta med deg en sovepose eller hengekøye, for å overnatte under stjernene ute på dekk.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Katamaran i Karibia

Dato: 7. februar 2025

Antall dager:14

Pris fra: 48 950 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo - Santa Lucia med mellomlanding
 • Bagasje
 • Transfer fra og til båten samt hotellet i London
 • 1 natt i London på utreisen
 • Privat katamaran Excess 15 med skipper
 • 12 dager ombord
 • Delt lugar 2 personer med felles toaletter/bad
 • Sengetøy/håndkle - ta med badehåndkle
 • Frokost, lunsj, mellommåltid samt drikke - alle dager ombord
 • Alt av båtkostnader som havneavgifter, diesel etc
 • Renee' Ramsey som sosial og yogaleder
 • Et plantet tre plantet i Viljaskogen
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet