Vilja logo
Sykkelreise, Kultur- og opplevelsesreise
Kroatia, Split

Aktiv sykkeluke i Kroatias vakre skjærgård

I 2024 tilbyr vi en helt ny sykkelrute hvor vi har tatt det beste fra alle våre tidligere sykkelturer i Kroatias unike skjærgård. Her sykler vi oppover, nedover og bortover, og skuer utover det nydelige landskapet. Ombord på MS Jerkic slapper du av, nyter livet, spiser god mat og blir kjent med dine nye venner.

Reisens høydepunkt

 • Hele MS Jerkic for oss selv
 • Daglige sykkelturer på nye steder
 • Vi seiler og sykler oss forbi og gjennom 7 øyer og mange sjarmerende byer
 • Krystallklart, fristende hav
 • Elsykkel er inkludert
 • Herlige måltider og trivelig fellesskap
Dato: 1. jun - 8. jun 2024 / 8 dager
Pris 20 800 kr

Skjærgårdscruise med sykkel

Bli med Anne Iljen og nye venner med samme felles interesse; opplevelser og sykling. Denne gang har vi valgt det beste av det beste av tidligere sykkelruter og puslet det sammen til en ny, fantastisk reiserute i Kroatias vakre skjærgård. I Trogir innlosjerer vi oss på MS Jerkic, som vi har helt for oss selv. Hjemmet ditt for den neste uken er ombord på denne båten, og denne vil ta oss til flere nye steder/øyer/byer hver dag.

Bare det å komme frem til Kroatia, sjekke inn på båten og vite at dette er ditt hjem den neste uken, gir deg den beste lykkefølelsen. Du har ditt rom med deg hele veien, og alt er så lett tilgjengelig. Det er lagt opp til minst en sykkeltur hver dag, og med oss har vi vår eminente lokale sykkelguide som formidler om lokal tradisjon, historie og kanskje noen eventyr. På egentiden kan du hoppe i havet, slappe av på dekk, eller rett og slett bare nyte nåtiden.

Stedet

Vennlige Kroatia er kjent for sin gjestfrie befolkning, kysten med de mange øyene, de lune buktene og det krystallklare vannet i Adriaterhavet.

Kroatias flotte skjærgård har mer enn 1.800 øyer i alle størrelser. De største har flotte og lune bukter, ofte omkranset av nåletrær, og med en liten pittoresk fiskelandsby, hvor tiden ser ut som den har stått stille i århundre. Her finnes mange flotte badeplasser, men siden stranden ikke alltid består av finkornet sand, anbefaler vi strandsko når du bader i Kroatia.

Kysten er avbrutt av steile klipper som gir lune grotter, usjenert fra livet omkring. Øyene ligger spredt langs hele kyststripen. Mange har vært bebodd siden oldtiden og bærer et sterkt preg av romersk og gresk byggekunst og tradisjon.

Overnatting

MS Jerkic

Skipet ble bygget i 1988, og da familien Marasovic overtok skipet i 2015, ble det renovert like etter. Salongen i akter er åpen og har god plass for opptil 25 personer.

Kaptein Ivica har seilt på alle de 7 hav før han nå sammen med sine sønner seiler i Adriaterhavet med de to skipene familien nå har i eie.

Skipet er 25 meter langt og har 11 lugarer fordelt på hoved- og øvre dekk, alle med dusj/wc og aircondition.

Soldekket er på hele 70 m2 med 10 solstoler og 5 loungemadrasser, og bord med sitteplasser til 8 personer.

Les mer

Leder

Anne Iljen Langfeldt

Reisetyper: Aktiv ferie, Kultur- og opplevelsesreise

Anne Iljen er en glad spreking som elsker å jogge og aldri sier nei til et bad – sommer som vinter. På fritiden liker hun å oppleve og lære nye ting. Hun er en allsidig treningskompis som med turer i skogen, SUP på sjøen, ski på beina eller vin på stranden stadig tar med seg venner og glade jenter på nye eventyr.

Anne Iljen jobber med reiseproduksjon hos Vilja, og har en finger med i det meste. Hun er ansvarlig for kunderelasjoner og kontakt med våre samarbeidspartnere.

Portrettbilde av Anne Iljen Langfeldt
Les mer om Anne Iljen Langfeldt

Program

Praktisk informasjon

Lugarer blir fordelt etter hvert som bestillingen kommer inn. Vi har 2 lugarer med køyeseng og 2 lugarer med dobbelseng og en køye på øvre dekk, og så er det 7 lugarer med køyeseng på hoveddekket.

Alle lugarene er med egen dusj/wc og aircondition, men de er små så det kan være lurt å pakke i en stor bag som kan legges bort (ikke koffert)

En havneavgift må betales på plass av hver enkelt. Denne avgiften er på 42 Euro.

Det må beregnes tips til mannskapet, ca 35 Euro pr person.Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Kroatia

Dato: 1. juni 2024

Antall dager:8

Pris fra: 20 800 kr

Hva er inkludert

 • Direktefly tur/retur Oslo - Split
 • Transfer mellom båthavn og flyplass
 • 7 netter i delt lugar ombord MS Jerkic
 • Daglig frokost
 • Lunsj eller middag ombord i forhold til program
 • Daglige sykkelturer på nye steder
 • Leie av elsykkel
 • Lokal engelskspråklig guide
 • Gruppeleder fra Vilja
 • Sosialt fellesskap
 • Ett tre plantet under Trefadderordning
 • IKKE INKLUDERT
 • Lokale havneavgifter, betales ombord ca 45 Euro per person
 • Tips til mannskap, anbefalt ca 35 Euro pr person

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Kroatia, Split
Dato:1. jun.
Avgang: 1. juni - kl. 07.10
Hjemreise
Fly fra: Kroatia, Split
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:8. jun.
Avgang: 8. juni - kl. 10.40