Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise
Ecuador, Ecuador og Galápagosøyene

Mangfoldige opplevelser – midt i verden

Det største mangfoldet på jorden, finner du i Ecuador. Øyer, jungel, fjell og hav. Møt fire «verdener» med unikt dyreliv på nært hold, spektakulært landskap, frodig jungel og gylne strender.

Reisens høydepunkt

 • Andesfjellene
 • Fugletitting
 • Galapagosøyene
 • Fantastisk dyreliv
 • Åpen for både kvinner og menn
 • Norsk guide, Geir Andersen
Dato: 11. nov - 24. nov 2024 / 14 dager
Pris 54 900 kr

Galapagosøyene med unikt plante- og dyreliv

På denne uforglemmelige reisen får du oppleve et helt unikt plante- og dyreliv i kombinasjon med det spektakulære landskapet ved Andesfjellene, lavlandet rundt Amazonas og ikke minst de uforglemmelige Galápagosøyene.

Høydepunktet for mange er helt klart våre dager på Galapagosøyene, som er et natureventyr av de sjeldne! Øygruppens isolasjon fra resten av verden har utviklet en egen dyreverden hvor fugler og pattedyr fra sjø og land er mer nysgjerrige enn sky. Det er nesten umulig å ikke komme i nærkontakt med de fleste av artene under denne reisen.

Galapagosøyene varierer fra øde vulkanske øyer med enorme lavaområder, til øyer med rik vegetasjon og gylne sandstrender. Vi skal inn i de store landskilpaddenes rike. I tillegg får du også mulighet for salte bad, snorkling og avslappende dager i paradis.

Vi forflytter oss tilbake til fastlandet og mot regnskogen og vår lodge i fjellet. Her er det tid for fugletitting, og zipline for de som vil det. Så følger det vakre Otavalo, før vi besøker indianerlandsbyer. Her blir det tid for shopping på de mest magiske markeder der du finner et mangfold av produkter, farger og håndproduserte produkter. Totalt er det 13 meget innholdsrike dager.

Stedet

Med et privilegert klima og det ​​mest fantastiske landskapet man kan tenke seg, er Ecuador essensen av Latin-Amerika - et uforglemmelig og unikt reisemål.

Galápagosøyene er en gruppe øyer som befinner seg i Stillehavet ved ekvator, rundt 1000 kilometer fra Ecuadors fastland. Øyene utgjør en region i Ecuador og en egen nasjonalpark. Øyene er erklært som verdensarv av UNESCO som beskriver Galápagosøyene som «et levende museum og et utstillingsvindu for evolusjonen». Galápagos er særlig kjent for sitt unike plante- og dyreliv.

Overnatting

Ecuador - Galápagosøyene

For å få den aller beste opplevelsen bor vi på ulike steder, ulike typer overnattinger og med ulik standard. Alle håndplukket av vår lokale samarbeidspartner.

Overnatting i:

Quito
Santa Cruz
Øya Isabala
Mindo
Otavalo

Les mer

Leder

Lokal leder

Reisetyper:

Lokal leder

Våre lokale ledere rundt i verden kjenner stedene som sin egen baklomme. De er håndplukket av oss eller våre samarbeidspartnere på bakgrunn av sin særegne kunnskap som gjør reisen ekstra interessant og minneverdig. De er gode historiefortellere og engasjerte i å formidle sine aktiviteter. Gode sosiale egenskaper er også på plass, og vi vet at de vil ta godt vare på dere der ute i verden.

Portrettbilde av Lokal leder
Les mer om Lokal leder

Program

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Ecuador

Dato: 11. november 2024

Antall dager:14

Pris fra: 54 900 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Oslo – Quito
 • Alle transporter mellom flyplass og hotell
 • Overnatting 12 netter i delt rom
 • Daglig frokost
 • Måltider i henhold til program
 • All transport og utflukter som nevnt i programmet
 • Norsk turleder under hele reisen i landet
 • Lokale guider på spesielle severdigheter
 • Inngang til alle oppsatte aktiviteter i programmet
 • Innenriksfly Ecuador - Galapagos
 • Sosialt fellesskap med andre
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Nederland, Amsterdam
Dato:11. nov.
Avgang: 11. november - kl. 06.30
Fly fra: Nederland, Amsterdam
Fly til: Equador, Quito
Dato:11. nov.
Avgang: 11. november - kl. 10.15
Hjemreise
Fly fra: Equador, Quito
Fly til: Nederland, Amsterdam
Dato:23. nov.
Avgang: 23. november - kl. 17.30
Fly fra: Nederland, Amsterdam
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:24. nov.
Avgang: 24. november - kl. 14.25