Vilja logo
Treningsreise
Kypros

Trening med glede og smil på Kypros

Prioritere deg selv på treningsreise med Sofie til Kypros. En ferie kombinert med lokale skatter, sol, avslapning, middelhavsmat, samt daglig og variert aktivitet og trening.

Reisens høydepunkt

 • 1-2 daglige gruppetreninger til musikk (Utholdenhet, styrke, balanse og stabilitet)
 • Kreative og morsomme treningsøkter med fokus på samarbeid og lek
 • Utflukt til det fantastiske kystområdet Cape Greco
 • Sol, strand og egentid
 • Lokale smaksopplevelser
 • 4 stjerners hotell med basseng og spamuligheter
Dato: 10. okt - 17. okt 2024 / 8 dager
Pris 17 975 kr
Enkeltromstillegg: 3 500 kr

Sol, Sand og Situps

Dette treningseventyret er skreddersydd for deg som ønsker å utforske det ypperste av hva Kypros har å tilby innen gastronomi, nydelige omgivelser, vin, solfylt klima og fantastiske strender.

Under oppholdet får du daglig varierte, effektive og underholdende treningsøkter som motiverer deg til å fortsette når du kommer hjem.
Treningen blir tilrettelagt for deg, uavhengig av ditt treningsnivå, slik at du blir utfordret, motivert og fulgt opp. Det er fokus på trening med egen kroppsvekt, samarbeid, konkurranser og lek hvor du får opp pulsen og styrker kroppen samtidig.

En av reisens høydepunkter er fotturen i det fantastiske naturområdet Cape Greco, kun en 15 minutters kjøretur fra Protaras by. Dette er et naturskjønt område kjent for sine imponerende klipper, krystallklare farvann og vakre stier. På turen utforske vi den unike kystlinjen og nyter den fantastiske utsikten.
Vi besøker det vakre kapellet Ayioi Anargiroi, før vi spaserer videre til målet for turen, Konnos Beach. Her slapper vi av på stranden med god samvittighet. Fotturen er ca. 5 km lang.

Egentid på Kypros

Du velger helt selv hvor mye du vil delta på under denne uken. Mulighetene er store for å teste ut daglige morsomme og lekne treningsøkter. Samtidig har du god tid til å prioritere ekstra egentid med god samvittighet.

Målet er å gi deg en uforglemmelig og opplevelsesrik uke, sosialt, solrikt og treningsfaglig.

Stedet

Protaras
Beliggende på sør-østkysten av Kypros finner vi dette rolige og hyggelige feriestedet. I Protaras finner du en flere kilometer lang strandpromenade, perfekt for gå- eller joggeturer. Om du trenger en liten pause underveis, kan du stoppe innom en av de mange restaurantene langs promenaden og nyte et bedre måltid. Hvis du ønsker å oppleve utsikten over Protaras, blir du med når vi besøker den gresk-ortodokse kirken Profitis Ilias. Den er plassert på et utsiktspunkt like i nærheten av hotellet, på toppen av nesten 200 trappetrinn.

Shopping og restauranter
Det er et stort utvalg av restauranter, barer og kafeer her. Under velkomstmiddagen første kvelden, får du smakt på kypriotisk meze på en av de sjarmerende restaurantene langs hovedgaten. Er du glad i å handle, er det mange butikker med sko, klær og smykker du kan besøke.

Sol, bad og strender
Protaras Beach ligger 200 m fra hotellet og har blitt tildelt det blå flagget for sitt rene og klare vann. Du kan leie solsenger, og nyte en god lunsj på en av de mange restaurantene langs ved.Er du glad i bade, kan du nyte et deilig bad, for havtemperaturen i oktober ligger på rundt 25 grader.

Overnatting

Evalena Beach

Evalena Beach Hotel er et 4-stjerners hotell plassert rett ved stranden i feriestedet Protaras. Det er kun en 5 minutters gåtur til byens hovedgate med restauranter, barer og butikker. Her kan du unne deg en velfortjent massasje ved hotellets spa-avdeling, ta deg et forfriskende bad i bassenget eller nyte en drink i hotellets bassengbar. Hotellet tilbyr en innbydende frokost buffet, treningsrom og restaurant. På nedsiden av hotellet finner du en strandpromenade som strekker seg flere kilometer, perfekt for gå- og joggeturer langs havet.

Romtype:
Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Alle rom har eget bad, balkong og aircondition. Daglig rengjøring.

Les mer

Leder

Sofie Forså

Reisetyper: Treningsreise

Sofie har gjennom hele livet elsket å trene og være i aktivitet, og denne treningsgleden ønsker hun nå å dele med deg. De siste årene har hun reist masse, og gjennom studiene har hun benyttet enhver mulighet til å utforske andre land og verdensdeler. Dette har gitt mersmak.

På Sofies reiser får du varierte og gøye treningsøkter til motiverende musikk, med fokus på samarbeid og lek. Samtidig vil du øke pulsen og styrke muskulaturen. Det vil også være rolige økter med fokus på balanse, stabilitet, pust og avspenning.

Portrettbilde av Sofie Forså
Les mer om Sofie Forså

Program

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Kypros

Dato: 10. oktober 2024

Antall dager:8

Pris fra: 17 975 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Direktefly tur/retur Oslo-Kypros
 • Transfer fra og til flyplass-hotell
 • Overnatting 7 netter i delt rom med frokost
 • Daglig middag
 • 2 treningsøkter daglig
 • Vinsmaking
 • Dagstur til Cape Greco
 • Treningsinstruktør og gruppeleder Sofie med under hele reisen
 • Sosialt fellesskap
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Kypros, Larnaca
Dato:10. okt.
Avgang: 10. oktober - kl. 06.05
Hjemreise
Fly fra: Kypros, Larnaca
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:17. okt.
Avgang: 17. oktober - kl. 12.25