Vilja logo
Treningsreise
Marokko, Marrakech og Agadir

Arabisk eventyr og enkel trening

Nyt varmen i eksotiske og fargerike Marokko! Agadir frister med både byliv og badestrender. Opplev arabisk kultur, litt luksus og enkle, naturlige treningsøkter med egen kroppsvekt.

Reisens høydepunkt

 • Enkel trening i sommervarme
 • 2 spennende byer; Marrakech og Agadir
 • Spennende og eksotisk kultur
 • Enkeltrom til alle i Agadir med fantastisk hotellkomfort
 • Personlig, erfaren og dyktig instruktør
 • Felleskap og sosialt samvær med mye latter og glede
Dato: 4. nov - 11. nov 2023 / 8 dager
Pris 24 900 kr

1001 natt i Marokko

Hopp rett inn i eventyret og 1001 natt med farger, lukter og smaker fra en annen verden. Du får smake litt på luksuslivet på hotell med spennende og god mat, basseng og strand, og et innbydende område for ferie og nytelse. Samtidig er det virkelige Marokko like utenfor døren – både den mektige ørkenen med gyngende kameler, og byene med store, forlokkende markeder, og smilende mennesker.

Med på reisen er Jasmin Haraldsen som byr på morgentrening med balanse, bevegelse og styrketrening med egen kroppsvekt. På ettermiddagen blir det bøy, tøy og litt yoga-strekk som avsluttes med avspenning og en fin kjærlighetsmeditasjon. Når det passer, sper vi på med en tur i området med rask gange og styrketrening. Her kan du bli litt sterkere, mer bevegelig og veldig glad! Og det er god tid til å ligge på solsenga eller stranda om du liker den deilige følelsen av å kunne gjøre ingenting.

Stedet

Marrakech - en forunderlig verden

Marrakech er også kjent som «Den røde By» på grunn av jordsmonnet den er bygd av. Byen lover øyeblikk du aldri vil glemme, særlig på plassen Djemaa el Fna. På dagtid en helt vanlig åpen plass, på kveldstid et 1001-natt med historiefortellere, slangetemmere, klarsynte og røkelse, lukter av krydret mat, lyder man ikke skjønner hvor kommer fra, en mennesketetthet som første kvelden kan føles klaustrofobisk og truende, men som blir trygg og inspirerende når kultursjokket har lagt seg.

Et annet av Marrakeshs vidundere er Dar Si Said museet som danner ramme om opprinnelig marokkansk kunst. Her kan man se fantastiske rikdommer, blant annet Ahmed El Mansours (hersker fra 1578-1603) gull- og marmorskatter. Djemaa el-Fna er Marrakechs bankende hjerte. Plassen i den gamle bydelen er en fortryllende maurtue. Her kan man møte historiefortellere, magikere og akrobater. Det er alltid noe å kikke på og undres over, og man kan få mange timer til å gå med på bare å kikke.

Agadir - cafèer, marked og strandliv

Agadir ligger ved Atlanterhavskysten i Nord-Afrika. Vårt hotell ligger ca 2 km unna Agadir sentrum. Agadir har en fin strandpromenade langs den 8,5 km lange stranden. Her kan du nyte en god kopp kaffe på en av de mange franskinspirerte cafèene eller få en god deal på det gamle markedet Souk Al Had! Her er det et yrende folkeliv, eksotiske krydderdufter, små kunstskatter, smykker, tekstiler, lær og vesker.

Overnatting

Marokko

Første natt, bor vi på et 4* hotell i Marrakech. Resten av uken, bor vi på det flotte hotellet Robinson Club Agadir. Her vil du få mulighet til å oppleve det magiske ved en arabisk 1001 natt! Stranda hotellet ligger ved ser ut til å fortsette inn i evigheten, og her tilbys avslappende behandlinger innimellom slagene. Eller hva med å finne roen i resortets Hammam? Hotellet har også et stort utvalg av aktiviteter du kan være med på - i tillegg til treningstimene til Jasmin. Her skal vi trene, slappe av, nyte de luksuriøse omgivelsene, spise godt, le og skravle. Rett og slett kose oss som bare jenter kan i nesten en hel uke.

Med all inclusive vil du ha alle måltider inkludert, samt drikke til maten og utenom (alle typer drikke). Det er bare å glede seg!

Romstype:
Delt twinrom og enkeltrom mot tillegg

 • Bassenger
 • Restauranter
 • Spa-avdeling
 • Tennis bane
 • Gym
Les mer

Leder

Jasmin Haraldsen

Reisetyper: Treningsreise

Jasmin byr på inspirasjon og livsglede på reiser med bevegelse, mobilitet, yoga, pilates, styrke og Jasmins kjærlighetsmeditasjon. Hun deler mer enn gjerne av sin livsglede og livserfaring. Hun inviterer deg med inn i sin verden av fellesskap, treningsøkter, turer, ro/hvile, dans og glede. Etter trening, avslutter hun med sin gode puste- og kjærlighetsmeditasjon.

Portrettbilde av Jasmin Haraldsen
Les mer om Jasmin Haraldsen

Forslag til dagsprogram

Morgentrening
Frokost
Egentid eller utflukt
Ettermiddagstrening
Middag

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Marokko

Dato: 4. november 2023

Antall dager:8

Pris fra:24 900 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Flyreiser tur/retur direkte Oslo - Marrakech
 • Transport tur/retur flyplass - hotell
 • 1 natt i delt rom med frokost i Marrakesh
 • 6 netter i enkeltrom med all inklusive i Agadir
 • Daglige treningsøkter i Agadir med Jasmin
 • 3 timers guided byvandring i Marrakech
 • 1 plantet tre i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Marrakech
Dato:4. nov.
Avgang: 4. november - kl. 13.00
Hjemreise
Fly fra: Marrakech
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:11. nov.
Avgang: 11. november - kl. 18.40