Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise
Norge, Bjellandstrand

Vennskap, påfyll og fellesskap med Kristin Gjelsvik

Sørlandet byr på skjærgård, skog og hav så langt øye kan se. I nydelige omgivelser beriker du ditt liv med nye og dypere vennskap sammen med Kristin Gjelsvik.

Reisens høydepunkt

 • Kristin Gjelsvik deler livserfaring
 • Samtaler med coach Isabelle Engelhart
 • Vandring i Raet Nasjonalpark, en odde ut mot Skagerrak
 • Inspirasjon om smart sparing; Hvordan får vi mer penger?
 • Felles kokkelering med kortreist mat
 • Hele gården for oss selv
Dato: 5. sep - 8. sep 2024 / 4 dager
Pris 7 950 kr
Enkeltromstillegg: 0 kr

Vennskapsreise på Sørlandet

En vennskapsreise med Kristin Gjelsvik til Bjellandstrand gård lar deg bli kjent med andre reiseglade kvinner og knytte vennskap for livet. Gjennom aktiviteter og delt glede i rolige omgivelser, forvandles ensomhet til fellesskap.

Vennskapsreisen åpner opp et rom hvor kvinner kan utforske, styrke og bygge varige vennskap. Kristin gir deg mulighet til å dele erfaringer, skape minner og styrke bånd i et trygt og støttene fellesskap. Vi deler livshistorier, støtter hverandre og bygger relasjoner som varer resten av livet.

Meningsfulle relasjoner

Langhelgen med Kristin gir også mulighet til personlig vekst. Møter med nye mennesker, ulike kulturer og situasjoner gir opplevelser utover daglige rutiner. Du oppmuntres til å se verden med nye øyne, og gir rom for selvutvikling.

Det blir møter og samtaler med coach Isabelle Engelhart, sparringspartner og god venninne av Kristin igjennom mange år. Hun gir deg innblikk og tips for å bli bedre kjent med deg selv. Hun stiller deg spørsmål som åpner opp for hva du egentlig føler, og hvorfor er det så vanskelig å lytte til egen magefølelse? Ved å bli bedre kjent med deg selv, er det enklere å finne din vei i livet. For det er i de små skrittene i hverdagen at livsendringen skjer.

Vi har også med oss sjefsøkonom som forteller og lærer oss om smart sparing og hverdagsøkonomi. Det er dyrt å forsøke å være som alle andre og «følge» naboen. «Hvordan får vi mer penger», er hennes tittel på foredraget.

Gården for oss selv

Frokost blir servert på Hove hvor vi bor, og alle andre måltider serveres på Bjellandstrand Gård. Bjellanstrand Gård er et unikt sted med både kjøkkenhage, prydhage og strandhage. Maten blir tilberedt av ildsjeler som driver og eier stedet; fra ankomstmiddag torsdag kveld til og med lunsj på søndagen før avreise og pausemat mellom måltidene.

Lørdag ettermiddag skal vi sammen med vertskapet produsere kveldens middag basert på meget kortreiste råvarer. Dette gjør vi ute i strandkjøkkenet, uten strøm, men med stor vedfyrt bakerovn. Absolutt et stort høydepunkt under oppholdet.

Vi har også inkludert en felles yoga økt lørdag morgen, og gleder oss til å presentere en morsom, berikende og overraskende profesjonell underholdning på fredagen.

Under oppholdet bor vi på Hove Leirsenter. Cirka 30 minutter å gå gjennom vakker natur eller 4 minutter å kjøre bil. Her får alle enkeltrom, sengetøy, håndkle samt frokost inkludert i pakken.

Stedet

Bjellandstrand gård Ligger ca 15 minutter med bil fra Arendal, idyllisk på Tromøya og midt i Raet Nasjonalpark. Skagerak er nærmeste nabo!

Bjellandstrand gård eies og drives av Unni og Jon Ramsvatn. Ekteparet gjorde et modig valg i 2005 ved å bryte det såkalte “karrierelivet” for å følge drømmen om et roligere og mer balansert liv på landet. Møt et vertskap som i tillegg til å skape en unik ramme rundt ditt opphold, forteller sin historie. Ble drømmen slik de hadde tenkt? Hvordan takler de stress, ulike typer bekymringer og lange arbeidsdager med lite fritid, uten at det går utover livskvaliteten. De har vært igjennom mange ulike faser hvor justeringer og endringer har vært helt nødvendig for å holde på arbeidsgleden i en hektisk hverdag.

Overnatting

Bjellandstrand, Hove Leirsenter

Hove Leirsenter ligger fint til på en odde ut mot Skagerak. Leirsenteret grenser mot Raet Nasjonalpark. Det er en liten halvtimes gange fra Hove Leirsenter til Bjellandstrand gård. Veien går på skogstier eller langs stranda. I bil tar det 4 minutter. Vi disponerer 2 større hus med 17 enkeltrom i hvert hus. Til hvert hus er det 4 dusjer, 5 toaletter, 2 stuer og kjøkken. Vi har felles frokost i Hovestua på leirsenteret.

Alle andre måltider enn frokost blir servert på Bjellandstrand Gård.

Romstype: Enkeltrom
Romsbeskrivelse:
Dyner, puter, sengetøy, laken og håndkle til alle.

Les mer

Leder

Kristin Gjelsvik

Reisetyper: Kultur- og opplevelsesreise

Jeg elsker folk, jeg elsker å reise, og jeg brenner for å gjøre en forskjell. Derfor ønsker jeg nå å arrangere vennskapsreiser for å bekjempe ensomhet og skape en arena for at mennesker skal kunne finne hverandre, bli kjent og få seg en venn for livet. Jeg vet det er mange som savner den personen i livet sitt man kan snakke med om det som er tøft, eller den personen man kan dele de gode nyhetene med... Forhåpentligvis vil du finne denne personen på tur sammen med meg! Can't wait!

Portrettbilde av Kristin Gjelsvik
Les mer om Kristin Gjelsvik

Program

Åpen for kvinner i alle aldre

Vi tror på kraften av å dele og lytte. La oss sammen skape et fellesskap og et sted hvor du kan være deg selv, dele dine tanker og opplevelser fra livet. Og bli møtt med forståelse og støtte.

Sikre din egen økonomiske trygghet

Selv i et likestilt land som Norge, er det fremdeles store økonomiske kjønnsforskjeller. Personlig økonomi er ofte et tabu blant kvinner – og noe vi ikke snakker om, selv med våre næreste venninner. Dette vil vi endre på!

Mona Berget, en økonomientusiast med 30 års erfaring i ledelse og forretningsutvikling, brenner for å hjelpe kvinner med å bli økonomisk smartere! Denne helgen skal Mona ta hull på økonomi-bobla og gi deg både fakta og verktøy for å skape en uavhengig økonomi, krydret med humor og historier fra virkeligheten.

Er du klar for å investere i egen fremtid og vil du vite hvordan du kan få en "gratis" reise til eks Zanzibar i 2025? Få svarene på Bjellandstrand.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Norge

Dato: 5. september 2024

Antall dager:4

Pris fra: 7 950 kr

Hva er inkludert

 • Hele Bjellandstrand Gård er reservert for vår gruppe
 • 3 netter i eget rom på Hove Leirsenter
 • Frokost på leirsenteret daglig
 • All annen mat blir servert ved Bjellandstrand Gård
 • Reisen ledes av Kristin Gjelsvik
 • Coach Isabelle Engelhart har flere inspirasjonssamtaler
 • Finanstimer med vår sjefsøkonom
 • Felles kokkelering med vertskapet
 • Hageinspirasjon med vertskapet
 • Daglige aktiviteter
 • Fellesskap med andre kvinner
 • Et tre plantet i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet