Vilja logo
Fottur
Norge, Romsdalen

Fottur over Romsdalseggen i hyggelig fellesskap

Bli med på en sosial miniferie i postkortvakre Norge. Klassikeren Romdalseggen gir deg vandring i mektig natur, hvor du blir belønnet med spektakulær utsikt til flere av Romsdalens ikoniske fjelltopper. Turen kan* avsluttes med en luftig, men overkommelig via ferrata i fjellveggen over Åndalsnes. (* mot tillegg)

Reisens høydepunkt

 • Den klassiske vandreturen over Romsdalseggen
 • Via ferrata Romsdalsstigen * mot tillegg
 • Kortreist og lokal mat
 • Hyggelig fellesskap på fottur
Dato: 18. jul - 21. jul 2024 / 4 dager
Pris 9 950 kr

Fjelleventyr over Romdalseggen

Hva er vel en sommer uten en skikkelig fjelltur? Norge byr på mange utrolig flotte fjellopplevelser, og skal du velge deg ut en denne sommeren, anbefaler vi turen over Romsdalseggen. Her får du en spektakulær fjelltur med 360 graders utsikt til de vakre og ikoniske Romsdalsfjellene. Ikke nok med at selve fotturen er vakker i seg selv, men den gir deg både påfyll av mestringsfølelse og energi.

Denne fjellturen har tidligere blitt kåret av Lonely Planet til å være en av verdens vakreste fjellturer, som går gjennom et dramatisk landskap og har flere høydepunkter underveis. På turen over eggen får du en episk utsikt til de spektakulære Romsdalsfjellene, og flere kjente topper som Kongen, Dronningen, Romsdalshorn, Store Trolltind, Store Vengetind og ikke minst Trollveggen med sin taggete tanngarde av trolltinder. Nede i dalen ser du elven Rauma slynge seg gjennom dalen og ender ute i fjorden.

Et slikt eventyr kan du bli med på sammen med vandringsleder Elisabeth og flere vandringsglade damer. Elisabeth har gått denne turen flere ganger og følger deg trygt over fjellet. På kvelden feirer vi med deilig måltid på hotellet.

Stedet

Romsdalen er en perle for seg selv og ligger midt i Møre og Romsdal fylke. Her finner du frodige daler, vidder og gold natur, og er en blanding av kystnatur og innlandsnatur.

Overnatting

Norge, Åndalsnes - Grand Hotel Åndalsnes

Grand Hotel Åndalsnes ligger ved foten av Romsdalseggen og de majestetiske Romsdalstindene. Historien til hotellet går tilbake til 1890. Siden den gang har hotellet vært gjennom både brann, gjenreising og spredte ombygginger. I 1890 hadde hotellet omtrent samme beliggenhet som i dag og Åndalsnes bestod hovedsakelig av gårdene Aandal og Nes

Romstype: Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Romsbeskrivelse:
Samtlige rom har med utsikt til Romsdalsfjorden og Romsdalsfjella. Alle rom er lyse og fine med flotte fototapet på hvert enkelt rom.

Les mer

Leder

Elisabeth Eriksen

Reisetyper: Fottur, Kultur- og opplevelsesreise

Elisabeth driver reisebloggen GlobetrotterElisa som har fokus på aktive reiser. Der det finnes mulighet for å være aktiv på reise, der finner du Elisabeth. Elisabeth er veldig sosial og veldig glad i å møte nye mennesker, hun er nysgjerrig og elsker destinasjoner utenfor allfarvei. På Elisabeth sine reiser blir du godt ivaretatt og hun inspirerer deg til å bli glad i å nyte naturen og friluftslivet hele året.

Portrettbilde av Elisabeth Eriksen
Les mer om Elisabeth Eriksen

Program

Nivå- krevende

Turen over eggen er en krevende tur, men kan gjennomføres av alle som har gått litt i fjellet fra før og er i normalt god form. Du bør ikke ha ekstrem høydeskrekk da turen har noen luftige partier, men den er sikret med kjetting i de mest utfordrende partiene. Vår reiseleder Elisabeth sørger for at du kommer deg trygt over Romsdalseggen og får en nydelig dag i fjellet.

Praktisk informasjon

Det er viktig at du pakker med deg nok drikke, mat, snacks, samt litt ekstra klær til turen over Romsdalseggen! Gode fjellstøvler er obligatorisk!

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Norge

Dato: 18. juli 2024

Antall dager:4

Pris fra: 9 950 kr

Hva er inkludert

 • 3 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Selvsmurt niste 2 dager
 • 1 x 2 retters
 • 1 x 3 retters middag
 • Transport fra hotellet til starten på vandringsreisen
 • Vandringsleder Elisabeth Eriksen
 • Sosialt fellesskap
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet