Vilja logo
Yogareise
Italia, Ischia

Oppdag Ischias magi med yoga og velvære

Ischia, den fortryllende spa-øya i Italia, er et eventyr med naturlige termiske kilder og helbredende vann. Utforsk den vakre vulkanske perlen med Viljas leder Renée Ramsey, som guider deg gjennom unike wellness-dager.

Reisens høydepunkt

 • Fem dager på spa og velvære øya Ischia
 • Entre til Poseidon varme kilder
 • Daglige yogaøkter med Renée Ramsey
 • Utflukter på øya
 • Fellesskap og nye vennskap
 • Togtur mellom Napoli og Roma på returdagen
Dato: 4. okt - 9. okt 2024 / 6 dager
Pris 16 400 kr
Enkeltromstillegg: 1 500 kr

Varme kilder i Ischia

Vilja leder Renée Ramsey tar oss med til Ischia hvor vi tilbringer 5 herlige dager i fellesskap med daglige yogaøkter, bad i varme kilder og utflukter på øya. Ischia er kjent for de mange helbredende kildene med temperaturer over 40 grader. De varme kildene ligger nært stranden, slik at vi kan koble av i både saltvann og varme kilder.

Hotellet vi bor på har flere badeanlegg; både inne og ute og vi skal i tillegg besøke det kjente badeanlegget Poseidon en av dagene.

Poseidon Thermal Gardens

Den største termiske parken på øya Ischia byr på helbredende termalvann, 20 bassenger med temperaturer fra 28°C til 40°C, tre saltvanns bassenger og blant annet en termisk dampgrotte. I tilknytning parken finner du også en koselig og rolig privat strand med raffia-parasoller, laget spesielt for parken av en lokal håndverker.

Yoga på reisen

Du gjør Yoga med den kroppen du har! Denne reisen er for deg som trenger noen stressfrie dager til å finne indre ro. Vi gjør enkel, gøy og ukomplisert yoga, hvor vi finner vårt kvinnelige kraft senter, og puster for livskraft, energi og god helse.

Vi gjør også yoga i de varme bassengene, for hot water yoga er ren medisin.

Historisk middelaldersk borg

Den imponerende middelalderske borgen Castello Aragonese ligger på en liten øy like utenfor Ischia og er vel verdt et besøk. Castello Aragonese har en rik historie, med både romerske, bysantinske og aragonske perioder. Vi spaserer over broen som forbinder øya med Ischia, hvor du kan utforske slottet, nyte panoramautsikten og kjenne på den historiske atmosfæren.

Stedet

Ischia er vulkansk og kjent som velvære øya, grunnet sine mange varme kilder med vann over 40 grader. Øya er frodig, og grønn med nydelige natur. Er du hageinteressert anbefaler vi et besøk på La Mortella – et hageanlegg med over 800 forskjellige planter og blomster. I tillegg til alle planter, finner du små templer inne på området, idylliske innsjøer og nydelig utsikt.

Middelhavsmat

Ischia har en lang gastronomisk tradisjon, inspirert av det napolitanske kjøkken. Den sterke, røde chilipepperen vokser vilt på øya, og bidrar til et godt «kick» i mange lokale retter. Her dyrkes også vindruer og produseres vin.

Øya rundt

Det er lett og behagelig å reise rundt hele øya – det tar kun et par timer med lokalbussen. Du kommer ut på landeveien og opplever hverdagslivet, småbyer og nyter utsikten fra buss vinduet.

Turisme er øyas viktigste inntektskilde og i juli/aug er det forholdsvis mye trafikk her. Vi har valgt å reise utenom høysesong, men enda med sommervarme. Regn med 23 grader i luften i oktober.

Overnatting

Ischia - Hotel Galidon Thermal & Wellness

Hotel Terme Galidon er et velværesenter beliggende nært Citara Bay, 10-minutters spasertur fra stranden på vestkysten av øya Ischia.

Hotellet har flere svømmebasseng: 2 utendørs termiske bassenger, 1 innendørs termalbasseng 35/38°C med boblebad, 1 utendørs ferskvanns basseng (ikke oppvarmet) og 1 avslapnings basseng med vannhøyde 30 cm og fossefall. På spa-avdelingen kan du slappe av med badstue, boblebade og innendørsbasseng. Massasjer og skjønnhetsbehandlinger er tilgjengelig mot et pristillegg.

Romstype: Delt twinrom og enkeltrom mot tillegg
Romsbeskrivelse:
Alle rom har privat terrasse eller balkong, noen med havutsikt. Rommene på Terme Galidon har fargerike møbler og alt omgitt av grøntområder, og har minibar og TV. samt eget bad med hårføner. Noen av rommene har utsikt over Middelhavet.

Les mer

Leder

Renée Ramsey

Reisetyper: Yogareise

Renée er en svært inspirerende og dyktig yogainstruktør. Hun formidler teknikker for indre ro og balanse, og gir deg øvelser for fokus, spirituell vekst, klarhet og styrke. For Renée er det viktig at yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. Og at du får kontakt med deg selv, og kjenner på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg.

Hennes motto er: Vi gjør Yoga med den kroppen vi har!

Portrettbilde av Renée Ramsey
Les mer om Renée Ramsey

Program

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Italia

Dato: 4. oktober 2024

Antall dager:6

Pris fra: 16 400 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Flyreise direkte til Napoli
 • Returfly direkte fra Roma
 • Transport flyplass - hotell tur/retur
 • Togbillett fra Napoli til Roma
 • Overnatting 5 netter i delt rom
 • Daglige yogaøkter med Renèe Ramsey som også leder gruppen
 • En entre til Poseidon badeanlegg
 • 2 felles middager
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Fellesskap med andre kvinner

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Napoli
Dato:4. okt.
Avgang: 4. oktober - kl. 07.00
Hjemreise
Fly fra: Roma, Fiumicino
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:9. okt.
Avgang: 9. oktober - kl. 20.40