Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise
Polen, Krakow

Uforglemmelig nyttårsfeiring i pulserende storby

Knytt nye vennskap, skap minner og senk skuldrene i flotte Krakow. Storbyen har noe for enhver smak og er et populært reisemål. Er du klar for en tredagers nyttårsfeiring?

Reisens høydepunkt

 • Gamleby på UNESCO’s verdensarvliste
 • Wawel slottet med sin rike historie og imponerende arkitektur
 • Det unike Jødiske kvarter
 • Saltgruvene i Wieliczka
 • Avslapning og velvære i hotellets spa avdeling
 • Nyttårsfest på hovedtorget i Krakow
Dato: 29. des - 1. jan 2025 / 4 dager
Pris 13 750 kr
Enkeltromstillegg: 3 000 kr

Nyttårsfeiring i storbyen Krakow

Når året nærmer seg sin slutt, er det få steder som forvandles som Krakow. Byen som er kjent for sin rike historie og kulturelle skatter, blir pulserende og levende i tide til en unik nyttårsfeiring. Som en magnet tiltrekkes både lokale beboere og turister til festlighetene, med arrangementer, fyrverkeri og konserter, for å ønske det nye året velkommen.

Denne reisen gir deg deilige dager med kultur, historie, shopping og avslapning. Det blir tid til å utforske byens fremste attraksjoner. Gamlebyen i Stare Miasto, en del av UNESCOs verdensarvliste, frister med sin tidløse skjønnhet og rike historie. Du kan vandre gjennom brosteinsbelagte gater til Wawel slottet, en prakteiendom med imponerende arkitektur. Tar du deg turen til det Jødiske kvarteret møter du fargerike veggmalerier og et bredt utvalg av kafeer, barer og restauranter hvor du kan nyte tradisjonell polsk mat eller internasjonale delikatesser.

Vi drar på en spennende utflukt til de berømte saltgruvene i Wieliczka. Disse gruvene er også anerkjent på UNESCOs verdensarvliste. Du får en opplevelse for livet når du utforsker underjordiske tunneler, saltkamre og imponerende saltskulpturer. For deg som foretrekker mer sightseeing og shopping blir det tusling på koselig julemarked og handling i Krakows gater. Etter dager med urban utforskning, kan du lene deg tilbake og nyte en god dose oppladning ved hotellets fristende spa-avdeling.

Når selve nyttårsaften melder sin ankomst skal det selvfølgelig feires! Feiringen starter med en real festmiddag, før vi trekker ut til hovedtorget Rynek Glowny, og tar del i nedtellingen til midnatt. Omringet av middelalderarkitektur og lyden av jubel, får du oppleve et spektakulært fyrverkerishow som lyser opp nattehimmelen.

Gå inn i det nye året omringet av nye venninner, rikere på minner og opplevelser fra fantastiske Krakow!

Stedet

Krakow er en historisk og kulturell perle som ligger i det sørlige Polen. Byen er den nest største i landet etter hovedstaden Warszawa og er kjent for sin rike historie, imponerende arkitektur, livlige kulturliv og vennlige atmosfære. Krakow er også en av de eldste og mest betydningsfulle byene i landet, og den rike historien strekker seg over mer enn tusen år.

Krakow er en by som balanserer historie og moderne kultur på en sjarmerende måte. Uansett om du er interessert i historie, arkitektur, kultur, mat eller bare ønsker å oppleve den unike atmosfæren i byen, vil Krakow være en minneverdig destinasjon å besøke.

Overnatting

Polen, Krakow - Hotel Puro Krakow Kazimierz

Hotel Puro Krakow Kazimierz kombinerer sjarm og kreativ design for å fremme sansene og den gode følelsen hos deg som gjest. Hotellet fremstår som raffinert og lekent og byr på en unik opplevelse. Med sin beliggenhet i nabolaget Kazimierz er du nært det meste, en kort spasertur til for eksempel Vistula Boulevarden, Podgorzekvartalet på den andre siden av elven eller Gamlebyen.

Hotellet har en flott terrasse, treningsrom, spa- og velværeavdeling, og restaurant og bar.

Rommene er moderne, minimalistiske og en smule retro, med en deilig seng, naturlig lys og komfort. Alle rom har egne bad, air condition og kjøleskap samt wifi.

Les mer

Leder

Anne Iljen Langfeldt

Reisetyper: Aktiv ferie, Kultur- og opplevelsesreise

Anne Iljen er en glad spreking som elsker å jogge og aldri sier nei til et bad – sommer som vinter. På fritiden liker hun å oppleve og lære nye ting. Hun er en allsidig treningskompis som med turer i skogen, SUP på sjøen, ski på beina eller vin på stranden stadig tar med seg venner og glade jenter på nye eventyr.

Anne Iljen jobber med reiseproduksjon hos Vilja, og har en finger med i det meste. Hun er ansvarlig for kunderelasjoner og kontakt med våre samarbeidspartnere.

Portrettbilde av Anne Iljen Langfeldt
Les mer om Anne Iljen Langfeldt

Program

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Polen

Dato: 29. desember 2024

Antall dager:4

Pris fra: 13 750 kr

Hva er inkludert

 • Direktefly tur/retur
 • Transfer tur/retur flyplass hotell
 • 3 netter i delt rom med frokost
 • Felles nyttårsmiddag
 • Utflukt til Wieliczka saltminer
 • Byrundtur med smaksprøver
 • Gruppeleder fra Vilja
 • Sosialt fellesskap
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Polen, Krakow
Dato:29. des.
Avgang: 29. desember - kl. 08.10
Hjemreise
Fly fra: Polen, Krakow
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:1. jan.
Avgang: 1. januar - kl. 12.45

Tredagers nyttårsfeiring er aldri feil!

Sjekk oss ut på instagram