Vilja logo
VIOVER60 REISEGØY, Kultur- og opplevelsesreise
Spania, Costa Blanca

Yoga, velvære og vegetarmat i vårsolen

Vi over 60 og Vilja inviterer deg med til Spania hvor vi nyter forsommeren med deilig vegetarisk mat, påfyll av energi, varme, glede og masse D-vitaminer fra sola. Bli med Renée til det solrike landet, og opplev fantastiske dager fylt med yoga og avslapning i en luksuriøs og innbydende privat villa utenfor Alicante i Spania.

Reisens høydepunkt

 • Privat villa helt for oss selv
 • Yogaundervisning tilpasset alle nivå
 • Delikat og innbydende vegetarmat
 • Flott uteområde med svømmebasseng
Dato: 22. apr - 27. apr 2024 / 6 dager
Pris 15 900 kr
Enkeltromstillegg: 2 400 kr

Pleiende pause, varme fra vårsolen og yoga i nydelige omgivelser

Gi deg selv en pleiende pause fra hverdagen, senk skuldrene og nyt tilværelsen i vakre omgivelser på Villa Dorothea sammen med oss! Du skal få spire og blomstre mens Renée Ramsey gir deg en gavepakke med yoga for hode, hjerte og kropp.

Hver morgen starter vi med yoga før vi spiser en deilig frokost. Vi gjør enkel og ukomplisert yoga, hvor vi finner vårt kvinnelige kraftsenter og puster for livskraft og energi. Timene avsluttes med avspenning.

Villa Dorothea er vel plassert midt i et flott turterreng med mange stier og veier. Ikke langt unna finner du sjarmerende Altea og fargerike Villajoyosa. I Villajoyosa er det en flott sandstrand du kan tilbringe dagen på - om ønskelig. Frister det å heller å ta det med ro ved hotellet, kan du slappe av med en god bok i den vakre hagen ved bassenget.
Ønsker du litt ekstra egenpleie, har Villa Dorothea massasjerom hvor du kan booke tid for massasje. Så her er mange muligheter for individuell tilpasning i tillegg til våre felles daglige yogaøvelser og felles måltider.

Yoga på reisen
Du gjør Yoga med den kroppen du har! Denne reisen er for deg som trenger noen stressfrie dager til å finne indre ro. Vi gjør enkel og ukomplisert yoga hvor vi finner vårt kvinnelige kraftsenter og puster for livskraft og energi. Vår leder heter Renée Ramsey, 64 år, en svært inspirerende og dyktig yogainstruktør. For Renée er det viktig at yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. Og at du får kontakt med deg selv og kjenner på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg.

Stedet

Med sine vakre strender, flotte fjell, historiske attraksjoner og sjarmerende landsbyer, er Costa Blanca en destinasjon som vil appellere til alle som ønsker å oppleve det beste av Middelhavet. Villa Dorothea Retreat ligger perfekt plassert i Bella Orcheta ved de majestetiske Aitana-fjellene, og er et flott utgangspunkt for å utforske Costa Blanca.

Det er fine turområder rundt villaen, og en kan velge mellom korte eller lengre turer. En fin, og ikke så lang tur, er til den koselige og søvnige landsbyen Orxeta, hvor en kan rusle rundt i de fargerike gatene og ta en kaffe på torget.

Villajoyosa, bare ti minutter unna i taxi, er også et sted som bør besøkes. Villajoyosa er kjent for sine fargerike hus langs strandpromenaden og den historiske gamlebyen. Byen er berømt for sin sjokoladeproduksjon, og du kan utforske det fascinerende sjokolademuseet. Stranden i Villajoyosa er vakker, med gylden sand og rolig sjø.

Altea, med sine hvitkalkede hus og smale brosteinsgater, er også verdt et besøk. Den historiske gamlebyen i Altea byr på fantastisk utsikt over Middelhavet og de omkringliggende fjellene. Strendene i Altea er rolige og pittoreske, og det er fint å vandre langs strandpromenaden.

Calpe er også et populært sted å besøke. Byen er spesielt kjent for sitt karakteristiske fjell, Penyal d'Ifac, som stiger majestetisk fra havet og hvor det er flott å gå til toppen. Calpe har også fine sandstrender hvor du kan nyte solen og det klare vannet. Gamlebyen i Calpe har sjarmerende smug, lokale butikker og gode restauranter.

Albir og Alicante er andre byer som enkelt kan besøkes om ønskelig. Det tar kun 35-40 minutter å kjøre fra flyplassen i Alicante til Villa Dorothea.

Overnatting

Spania, Orcheta - Villa Dorothea

Villa Dorothea er en stor og vakker eiendom som ligger nydelig til på kanten av Bella Orcheta ved Aitana-fjellene. Eiendommen er omgitt av frisk og fint turterreng i umiddelbar nærhet. Den vakre villaen består av 4 avdelinger spredt rundt på eiendommen. I en av disse avdelingene finner du kjøkken, felles stue, spisestue og en liten butikk i tillegg til resepsjonen. Rommene og yogasalen er fordelt i andre deler av eiendommen.

Villa Dorothea har eget basseng (ikke oppvarmet) og gratis Wi-fi til alle sine gjester. De har også butikk med salg av yogaklær og smykker.

Villa Dorothea kan friste med sunne, spennende og organiske vegetarretter som definitivt vil falle i smak. Tre måltider om dagen er inkludert.

Romtype: Delt twinrom, enkltrom mot tillegg. Noen rom har eget bad, mens andre rom deler bad.
Rombeskrivelse:
Fine rom og gode senger. Alle senger har norske dundyner og puter og er redd med damask sengetøy. Gjester vil få utdelt 1 morgenkåpe og håndklær.

Les mer

Leder

Renée Ramsey

Reisetyper: Yogareise

Renée er en svært inspirerende og dyktig yogainstruktør. Hun formidler teknikker for indre ro og balanse, og gir deg øvelser for fokus, spirituell vekst, klarhet og styrke. For Renée er det viktig at yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. Og at du får kontakt med deg selv, og kjenner på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg.

Hennes motto er: Vi gjør Yoga med den kroppen vi har!

Portrettbilde av Renée Ramsey
Les mer om Renée Ramsey

Forslag til program

 • Morgenyoga og avspenning
 • Deilig frokost
 • Egne aktiviteter på formiddagen – bassenget, gå tur, dra på utflukt etc
 • Lunsj
 • Ettermiddagsyoga
 • Middag
 • Sosial samvær og hyggelige stunder utover kvelden

Reise alene?

Vilja – mer enn en reise, har som mantra at det vi vokser på er å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i det ukjente. Alle får nye opplevelser og erfaringer når de reiser på tur med Vilja. Det å dele rom med en fremmed, kan være en del av denne reiseopplevelsen. Å dele rom kan være både berikende og veldig positivt. Kanskje finner du din hjertevenn - en venn for livet, en venn du kan ha glede av i mange år og reise på turer sammen med!

Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha egen reisevenn – vi er med og mange som venter på å bli kjent med DEG!

Vi møtes på flyplassen og reiser samlet hele veien fra og tilbake til Norge. Vår leder er med på hele reisen. Det kan være fra 10 til 22 deltagere.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 22. april 2024

Antall dager:6

Pris fra: 15 900 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur direkte Oslo – Alicante
 • Transport tur/retur flyplassen/Villa Dorothea
 • 5 netter i delt dobbeltrom
 • 3 måltider om dagen med økologisk og sunn plantebasert mat.
 • Kildevann, te, & frukt er tilgjengelig til enhver tid (på stedet vi bor)
 • 2 yogaøkter om dagen med Renee
 • Yogautstyr
 • Norske dundyner og puter som sørger for optimal sovekomfort
 • 1 plantet tre i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Alicante
Dato:22. apr.
Avgang: 22. april - kl. 06.50
Hjemreise
Fly fra: Alicante
Fly til: Oslo
Dato:27. apr.
Avgang: 27. april - kl. 15.45