Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise
Spania, Altea

Opplev magien av søsterskap i Spania

Drømmer du om ferie med venner, men mangler nettverk? Bli med Kristin Gjelsvik til solfylte Altea på vennskapsreise, fylt med gode samtaler og aktive dager langs kysten.

Reisens høydepunkt

 • Kristin Gjelsviks emosjonelle raushet
 • Utflukter til Fyret og Guadelest
 • Hotell rett ved stranden som byr på morgenbad
 • Fellesskap med nye bekjentskaper
Dato: 9. jun - 14. jun 2024 / 6 dager
Pris 13 850 kr
Enkeltromstillegg: 3 900 kr

Vennskapsreise

Denne reisen er for deg som ønsker nye relasjoner mens du utforsker Altea, en sjarmerende kystby på Spanias Costa Blanca. Med smale brosteinsgater, hvitkalkede hus og en spektakulær utsikt over Middelhavet, er Altea et reisemål for ro og skjønnhet.

Reise med mening

Kristin er overbevist om at nye og dypere bekjentskaper er nøkkelen til en bedre hverdag. Vennskapsreiser med Vilja styrker forholdet gjennom felles turer, opplevelser, treninger, middager og gode samtaler.

Dagene skal nytes og livet leves i nuet i Altea, og du blir kjent med inspirasjonskvinnen Kristin på nært hold. Kristin har kanskje tipsene du trenger for å få mer balanse i livet ditt, og legger til rette for å skape nettverk. Hun vil ta deg med til stedet der alt begynte å snu, fra utfordringer til muligheter.

Kristin forteller at kickstarten på hennes nye liv skjedde i Albir da hun gikk til fyret. Hun var fri og kjente for alvor at hun tok tilbake livet sitt etter utallige utfordringer hun hadde stått i.

Du har mulighet for litt aktivitet hver dag: Ut på tur langs den nydelige strandpromenaden med utflukter til fyret, Guadelest og Albir.

I tillegg til alt dette har vi felles middag på hotellet hver dag, og ut på kvelden er det hyggelig med en tur til gamlebyen i Altea med et ekte spansk miljø!

Stedet

Altea er kjent for godt vær, herlige strender fylt med rullende, varme steiner og labyrintiske gater med hvitkalkede hus. Her finner du også den flotte katedralen som er verdt et besøk.

Leier du sykkel, er det tallrike utfluktsmuligheter; strandpromenaden i Altea med mange spisesteder og shopping, ca 1/2 times tur til den (norske) byen Albir og til topps til Fyrhuset. I Albir er det en fin sandstrand for en dukkert i havet.

Overnatting

Spania, Altea - Cap Negret

Cap Negret ligger ved stranden, ca 10 min spasertur fra Altea sentrum. Hotellet har velutstyrte rom, restauranter både ute og inne, et stort svømmebasseng, gratis solsenger, treningsrom og sykkelutleie.

Romtype: Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Alle rommene har en koselig uteplass, gratis trådløs Internett og er av god størrelse.

Les mer

Leder

Kristin Gjelsvik

Reisetyper: Kultur- og opplevelsesreise

Jeg elsker folk, jeg elsker å reise, og jeg brenner for å gjøre en forskjell. Derfor ønsker jeg nå å arrangere vennskapsreiser for å bekjempe ensomhet og skape en arena for at mennesker skal kunne finne hverandre, bli kjent og få seg en venn for livet. Jeg vet det er mange som savner den personen i livet sitt man kan snakke med om det som er tøft, eller den personen man kan dele de gode nyhetene med... Forhåpentligvis vil du finne denne personen på tur sammen med meg! Can't wait!

Portrettbilde av Kristin Gjelsvik
Les mer om Kristin Gjelsvik

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 9. juni 2024

Antall dager:6

Pris fra: 13 850 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur
 • Transfer flyplass - hotell tur/retur
 • Overnatting 5 netter i delt rom
 • Frokost og middag daglig på hotellet
 • Kristin Gjelsvik som leder og inspirator
 • Daglige aktiviteter og utflukter
 • Fellesskap i vår private gruppe
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Spania, Alicante
Dato:9. jun.
Avgang: 9. juni - kl. 11.20
Hjemreise
Fly fra: Spania, Alicante
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:14. jun.
Avgang: 14. juni - kl. 11.20