Vilja logo
Yogareise
Spania, Andalucia

Fyll opp energilagrene på yogaretreat i Andalucia

Omgitt av sletter og fjell, kan du sette hverdagen på pause, fylle på livsenergien med yoga, naturopplevelser, fargerik vegetarmat og egentid. En nydelig mulighet til å møte deg selv på et dypere plan.

Reisens høydepunkt

 • Styrkende yogaklasser
 • Avspenning og meditasjon i solnedgangen
 • Fargerike, vegetarmåltider
 • Avslapning og egentid ved saltvannsbassenget
 • Mulighet for å oppleve naturen fra hesteryggen og delta på utflukter
Dato: 1. jun - 8. jun 2024 / 8 dager
Pris 20 900 kr
Enkeltromstillegg: 2 310 kr

Fornyet energi og varme i kroppen på Yogaretreat

Suryalila er et genuint yoga sted med fokus på kortreist, frisk, ren, energigivende og kraftfull mat. Hver dag møtes vi til gode samtaler over fargerike måltider.

Gjennom yogaøktene får du verktøy til å finne balansen i livet, og til å gi deg selv mer påfyll og energi. På den måten akkurat du trenger det. Er du helt ny til yoga, så vit at Henriette tilpasser til det nivået som passer deg best. Du velger selv hvor mye du vil delta på, og kan med god samvittighet prioritere ekstra egentid.

Ettermiddagstimen er en roligere praksis for å runde av dagen. Du får praktisere yinyoga som hjelper deg å roe nervesystemet ned. Det blir også et innblikk i bindevevsavspenning, meditasjon og pusteøvelser. Alt for å lade batteriene så mye som mulig på den mest behagelige måten.

Det vil være muligheter for gåturer i Andalucias vakre natur, eller delta på andre utflukter som arrangeres av Suryalila. Noen ganger er det også mulig å booke noen timer på hesteryggen hos naboen (sesongbassert).

Ønsker du å tilbringe dagene helt i ro kan du svømme i saltvannsbasseng, lese en god bok, bli kjent med nye mennesker eller kanskje du vil bestille deg en massasjetime. Det er din tid, og du gjør det du kjenner er riktig for deg.

Denne uken er for deg som ønsker fornyet energi og varme i kroppen. Her går nærende opplevelser, indre reiser og hvile hånd i hånd, og du kan nyte tid til å bare være deg.

Stedet

Andalucias kystlinje strekker seg nesten 900 kilometer langs hele det sørlige Spania, og er hjem til et stort antall byer som Malaga, Cadiz, Huelva, mindre tettsteder som Almuñecar, Rota, Fuengirola og Nerja og sandstrender som er en fryd å besøke. Her finner du imponerende monumenter som det kongelige palasset Alhambra i Granada, Mosqueen i Cordoba og Sevillas Gotiske katedral.

Andalucia befinner seg i den sørlige delen av Spania, er bindeleddet mellom Europa og Afrika og møtestedet for Atlanterhavet og Middelhavet. Denne regionen har blitt erobret av mange ulike kulturer og sivilisasjoner opp gjennom historien, og alle har satt sine spor på ulike vis. Mangfoldet av landskap og geografisk terreng gir opphav til en rekke miljøer; fra det varme området langs elven Guadalquivir hvor du finner Sevilla, Cordoba gjennom frodige fjellområder, vulkansk landskap slik som Tabernas ørkenen i Murcia og de snødekte toppene i Sierra Nevada i Granada. Andalucia i dag er en moderne region med velutviklet infrastruktur som fortsatt står i stor kontrast til de pittoreske hvite landsbyene som kjennetegner de vakre fjellene. Dette skaper en varm velkomst til besøkende, og gir en følelse av velvære. Andalucia er bevisst på behovet for å modernisere og å tenke økologisk og følger trendene i tiden, i nesten alle store byer finner du et godt utviklet nett av sykkelstier, samtidig som de er flinke til å ta vare på sine ressurser og å vedlikeholde den imponerende kulturarven sin.

Overnatting

Spania, Andalucia - Suryalila Yoga Retreat

Yogaparadiset ligger i Suryalila, Spania, mellom landsbyene Prado del Rey og Villamartin. Stedet ligger fredelig til i en stor dal ved foten av Sierra de Grazelema. Denne majestetiske fjellkjeden kan sees i horisonten bak gården. I tillegg finnes innsjøer og sletter fylt med solsikker.

Suryalila er en vakker, renovert olivengård bestående av åtte hus som danner Cortijo og bærer en helt spesiell energi. I spansk stil er det to indre gårdsrom som blomstrer med appelsin- og sitrontrær. Det dyrkes økologiske grønnsaker og frukt på gården, og det meste av maten som serveres er selvdyrket. Og det er høner som gir deg ferske egg.

Den økologiske gården har et deilig saltvann svømmebasseng utendørs. Her er det store hager med hengekøyer og utemøbler.

Husene på eiendommen er smakfullt innredet og dekorert.

Romtype: Delt twin rom og enkeltrom
Rombeskrivelse: Hvert rom er vakkert innredet etter Feng Shui-prinsippet. Suryalila har mange forskjellige typer rom. De fleste rommene deler bad. Vi har noen få enkeltrom og et par av dem har eget bad. Er du tidlig ute med din bestilling, får du et av de bedre rommene vi har tilgjengelig.

 • Saltvanns basseng
 • Trådløst Internett
 • Liten Shakti»-butikk
 • Det store hager med hengekøyer og utemøbler
Les mer

Leder

Henriette Lien

Reisetyper: Yogareise

På tur med Henriette blir det dynamiske yogaklasser i tillegg til yin og meditasjoner hver dag. Hennes lidenskap og ønske for de som blir med på tur er å gi de en liten pause fra hverdagen hvor de kan ta litt avstand fra hverdagen og se både seg selv og livet sitt litt utenfra. På den måten blir det enklere å se om man er på rett spor eller om det er noe man ønsker å justere på. Det blir gode samtaler og latter, men og rom for stillhet og egentid.

Portrettbilde av Henriette Lien
Les mer om Henriette Lien

Forslag til dagsprogram

Morgenyoga og meditasjon 07.30-09.30

Frokost

Egne aktiviteter

Lunsj ca 14.00

Ettermiddagsyoga 16.30-18.00

Middag ca. 19.00

Utflukter i nærområdet

Det er mulig å ta dagsturer til små tettsteder og ut i den vakre naturen. Vi kan også arrangere lengre turer for deg som ønsker å oppleve mer av Andalucia, mot tillegg.

Nivå

Denne reisen passer for deg som er frisk og som liker å være aktiv. Du har antageligvis praktisert yoga en stund, og du ønsker inspirasjon i din praksis. Vårt fokus er større tilstedeværelse i yogapraksisen, enn teknisk undervisning i yogastillinger.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 1. juni 2024

Antall dager:8

Pris fra: 20 900 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur direkte Oslo - Malaga inkludert bagasje.
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • 3 daglige måltider, vegetar buffèt
 • 2 daglige yoga økter med Henriette
 • Sosialt fellesskap med andre kvinner
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Malaga
Dato:1. jun.
Avgang: 1. juni - kl. 06.30
Hjemreise
Fly fra: Malaga
Fly til: Oslo
Dato:8. jun.
Avgang: 8. juni - kl. 14.55

Connect to the vibrant aliveness in you