Vilja logo
VIOVER60 REISEGØY, Kultur- og opplevelsesreise
Spania, El Planet

Matkurs med Berit Nordstrand i Spania

Med kurs og kokkelering i egen privat villa byr Berit på spennende oppskrifter for å øke energinivå og fettforbrenning, forebygge helseplager og legger forholdene til rette for en friskere alderdom.

Reisens høydepunkt

 • Tre dager matkurs med Berit Nordstrand
 • Kokkekurs med enkle naturlige næringsrike råvarer
 • Tre dager til egentid og ferie
 • Hele villaen kun for oss alle dager
 • Lær om anti-inflammatorisk mat for å forebygge helseplager
 • Mindre gruppe og sosialt fellesskap
Dato: 10. okt - 16. okt 2024 / 7 dager
Pris 18 290 kr
Enkeltromstillegg: 4 500 kr

Lær og lage sunn mat i Spania

Invester i deg selv på reise med Vilja og Reisegøy/VIOVER60 til Spania og Camp el Planet. Bli med på en reise gjennom Middelhavets smaker, og få tips til en sunnere og mer balansert livsstil. Berit deler kunnskap, og lærer deg verdien av å spise anti-inflammatorisk mat som kan forebygge helseplager, bedre nattesøvn og økt energinivå.

Berit Nordstrand deler sin kunnskap og inviterer til felles kokkelering i husets romslige kjøkken. Vi skal la oss inspirere av hennes to siste kokebøker Omstart30 og Autofagi14, og hun deler raust med seg av tips og triks.

Anti- inflammatorisk mat

Berit lærer bort prinsippene bak anti-inflammatorisk kosthold og inspirerer med nyttig fag og tommelfingerregler. Forskning viser at du kan bremse aldringen og forebygge en hel rekke helseplager og lidelser, ved å spise riktig mat. Nå har du mulighet til å legge forholdene til rette for en friskere alderdom og enda flere gode leveår.

Her er det ikke søkelys på kaloritelling og sulteforing. Du nyter både nydelige matretter og noe godt i glasset hvis du ønsker det!

På kurset bruker vi helt vanlige og enkle ingredienser, slik at det er enkelt å kopiere og videreføre matlagingen i hverdagen hjemme.

Etter tre dager med herlig inspirasjon og matlaging ligger resten av ferien for dine føtter. Det blir tid for ferieliv ved bassengkanten og mulighet til å nyte de grønne områdene rundt villaen.

Egentid kan du bruke til turer, avslapning, utflukter eller bading i Middelhavet. Og det er mange utfluktsmuligheter i området.

Stedet

El Planet ligger mellom Altea og Albir. Kontrastene er like fascinerende som de er fantastiske. I tillegg til den spesielle naturen er regionen også velsignet det noe spesielle mikro klimaet som innebærer en forholdsvis høy gjennomsnitts temperatur året gjennom. Her kan du nyte livet utendørs i vakre og utfordrende omgivelser hele året.

Overnatting

Camp El Planet

Camp El Planet er en gammel og vakker bygning, som med omfattende renovering er omgjort til et moderne leilighetshotell. Villaen består av 11 leiligheter. Deg gjøres alt for å verne om byggets “terreno rustico” stil, med sin sjarm og spesielle karakter. Camp El Planet ligger tilbaketrukket ca. 1,5 km fra stranden i det idylliske El Planet området mellom Altea og Albir; omgitt av enorme frukthager.

Fra Camp El Planet har vi en kort spasertur til havet, men snur vi oss har vi de imponerende og fascinerende fjellryggene til Puig Campana, Monte Ponoig og Serra Bernia som danner en ruvende og majestetisk hestesko rundt lavlandet. Rett opp fra havet stiger Serra Helada og det kjente landemerket i Calpe.

Villaen har også et stort svømmebasseng, solstoler, stor hage med frukttrær og flere steder som inviterer til ro og egentid.

Villaen eies og drives av et norsk par, med snart 25 års erfaring i Spania. De deler begge en sterk interesse i friluftsliv og å tilbringe tid i fjell, skog og mark. Så her er det bare å be om tips om du, i tillegg til daglige yogaøkter, har lyst på en vandringstur.

Det serveres frokost og middag, og middagen er vegetarisk. Vi har egen dyktig kjøkkensjef på huset.

Romstype:
Leilighet for 2 personer
Rombeskrivelse:
Alle leiligheter er moderne og nyrenoverte, og alle har egen kjøkkenkrok med kjøleskap og kokemuligheter.

Les mer

Leder

Berit Nordstrand

Reisetyper: VIOVER60 REISEGØY

Berit deler sin kunnskap fra kjøkkenet til oss på matkurs i nydelige Spania

Portrettbilde av Berit Nordstrand
Les mer om Berit Nordstrand

Været i Spania i oktober

Temperaturen i området i oktober ligger normalt på ca 26 grader

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 10. oktober 2024

Antall dager:7

Pris fra: 18 290 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo – Alicante
 • Bagasje samt håndbagasje
 • Transfer fra og til flyplassen i Alicante og til hotellet
 • Overnatting 6 netter i delt leilighet
 • Matkurs med Berit Nordstrand de 3 første dagene
 • Helpensjon 10. – 13.10
 • Halvpensjon (frokost og middag) 13-16.10
 • Sosial leder fra Vilja under hele oppholdet
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Alicante
Dato:10. okt.
Avgang: 10. oktober - kl. 06.50
Hjemreise
Fly fra: Alicante
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:16. okt.
Avgang: 16. oktober - kl. 11.20