Vilja logo
Aktiv ferie
Spania, Gran Canaria

Reise med spennende aktiviteter på Gran Canaria

Gran Canaria er en favoritt for oss nordmenn i vintertiden, og øya har så mye mer å by på en sol og bad! Denne uken vil vi kombinere ferie med noen skikkelig kule aktiviteter som garantert øker adrenalinnivået. Bli med fineste Anne Iljen og lad opp til den kommende vinteren med både sol, bad - og action!

Reisens høydepunkt

 • Velvære og utendørs termalbad med 34 hydromassasjestasjoner
 • Via Ferrata i de Canariske høydene
 • Juving i regnskog
 • Opplev Las Palmas fra sykkelsete
 • SUP på Las Canteras
 • Sol og sommer midt på vinteren
Dato: 15. okt - 22. okt 2024 / 8 dager
Pris 19 900 kr
Enkeltromstillegg: 4 550 kr

Spennende aktiviteter, ferie og egentid

Hva med å gi pekefinger til en av årets kanskje aller verste måneder og heller stikke sørover og kjenne litt på smak av sol og sommer?

Selvfølgelig skal vi bade i sjøen og sole oss ved hotellbassenget, finne sjarmerende tavernaer og innta lunsj under en parasoll og shoppe solhatter og sommerkjoler… Men, vi har lyst å vise en annen side av denne allsidige øya også, og da snakker vi om aktiviteter ute i den vakre naturen.

Det blir Via Ferrata og Juving for nybegynnere, men ikke mindre moro av den grunn. Vi får en herlig omvisning på sykkel i den lille storbyen Las Palmas, med smaksprøver fra de lokale markedene og mange gode historier.

Vi får prøve oss på Stand-up Padle boards, og hva med en sykkeltur til sanddynene i Maspalomas?

Og så nyter vi hotellets spa-anlegg, mykner opp vel brukt muskulatur og lar ukens hendelser synke inn over oss. Med en god dose D-vitamin påfyll og mange herlige minner, er vi er sikre på at denne uken kommer til å gjøre deg godt rustet for vinteren som kommer

Stedet

Gran Canaria

Øya som byr på både vulkansk landskap, ørkenopplevelser, fantastiske strender og sol!

Las Palmas: En liten storby

Las Palmas, hovedstaden på Gran Canaria, kan beskrives som en liten storby med flotte strender på begge sider. Den berømte Las Canteras-stranden med sin nydelige strandpromenade er et must.

Maspalomas: Sanddyner og fyrtårn

Maspalomas, beliggende lengst sør på øya, er kjent for sitt fyrtårn og den kilometerlange sandstranden. "Le dunas, sanddynene, skaper en miniørkenopplevelse. Her kan nyte både yrende folkeliv og stille avkroker for egentid.

San Augustin: Ro og rekreasjon ved havet

San Augustin, en del av Maspalomas-området, tilbyr en roligere atmosfære enn Playa del Ingles. Her finner du et godt utvalg av restauranter og underholdningssteder langs den vakre strandpromenaden som strekker seg til sanddynene i Meloneras.

Playa del Aguila

Playa del Águila er en liten kystby på Gran Canaria, med relativt liten befolkning. Byen har en rolig og avslappet atmosfære, perfekt for de som ønsker å unnslippe de mer travle turistområdene på øya. Playa del Águila har vakre strender med mørk vulkansk sand, og er et herlig sted for ferierende.

Overnatting

Gran Canaria, Gloria Palace San Augustin

Gloria Palace San Augustin Thalasso & Hotel
600 meter fra San Augustin stranden og kort vei til Maspalomas og Playa del Inglés
Dette er et stort anlegg med alle fasiliteter du kan ønske deg. Vi har inkludert frokost og middag ved hotellet. Disse serveres som en stor, god, smaksrik buffet.

Ved dette hotellet finner vi også det største thalassosenteret i Europa med den nyeste høyteknologien og rundt 7000 m2 dedikert til helse. Svømmebassenget har soner med forskjellige temperaturer og 34 hydromassasjestasjoner, blant annet med motstrømssvømming, sitteplasser med mikrobobler, svanehals og fossefall. Treningsbassenget ved senteret har oppvarmet sjøvann til 33 grader. Her får du virkelig tid til å nyte, ta vare på deg seg og slappe av. I tillegg tilbys det utallige massasjebehandlinger. Inngang til spa er inkludert to ganger, ellers mot tillegg.

Romtype: Delt twinrom og enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
Lyse, store og moderne rom med balkong mot bassenget eller hagen. Noen av rommene er teppebelagt. Alle rommene er fullt utstyrte og har blant annet tv og luftkondisjonering.

 • Thalassosenter med 7000 kvm dedikert til helse
 • Flere restauranter
 • Gratis Internett
Les mer

Leder

Anne Iljen Langfeldt

Reisetyper: Aktiv ferie, Kultur- og opplevelsesreise

Anne Iljen er en glad spreking som elsker å jogge og aldri sier nei til et bad – sommer som vinter. På fritiden liker hun å oppleve og lære nye ting. Hun er en allsidig treningskompis som med turer i skogen, SUP på sjøen, ski på beina eller vin på stranden stadig tar med seg venner og glade jenter på nye eventyr.

Anne Iljen jobber med reiseproduksjon hos Vilja, og har en finger med i det meste. Hun er ansvarlig for kunderelasjoner og kontakt med våre samarbeidspartnere.

Portrettbilde av Anne Iljen Langfeldt
Les mer om Anne Iljen Langfeldt

Aktivitets program

Onsdag Juving i regnskogen

Et kjempespennende og fascinerende aktivitetseventyr som kombinerer vandring og rappelering med mye moro i regnskogen.

Juving betyr å rappelere ned raviner og dalsider mens man følger vannveier, så her blir det klatring, hopping, vading, vandring og rappelering, men aller mest blir dette en utrolig opplevelse.

Lørdag Via Ferrata:

Perfekt for den som liker naturopplevelser og en utfordring. Det gir et aldri så lite adrenalinkick også! Det er en blanding av vandring og klatring mens man er trygt sikret til stålkabler langs hele ruten. Utflukten foregår i ett av fjellene sør på Gran Canaria, og er lagt til her på grunn av de unike steinformasjonene, det flotte været og den fantastiske utsikten.

Praktisk informasjon

Via Ferrata og Juving foregår med et proffesjonelt team og alt sikkerhetsutstyr er inkludert, slik som sikring, våtdrakt og hjelm.

Det er henting og dropoff ved hotell.

Utfluktene er ikke anbefalt for gravide, nylig skadde, personer med mobilitetsproblemer, hjerte- eller rygg problemer eller høydeskrekk

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 15. oktober 2024

Antall dager:8

Pris fra: 19 900 kr

Hva er inkludert

 • Direkte fly tur/retur Oslo-Las Palmas
 • Transporter mellom flyplass og hotell
 • 7 netter i delt rom med frokost
 • Daglig middag
 • Dagsutflukt, Via Ferrata
 • Dagsutflukt, Juving i regnskog
 • Gruppeleder fra Vilja
 • Sosialt fellesskap
 • Trefadder ordning Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Gran Canaria, Las Palmas
Dato:15. okt.
Avgang: 15. oktober - kl. 11.55
Hjemreise
Fly fra: Gran Canaria, Las Palmas
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:22. okt.
Avgang: 22. oktober - kl. 17.30