Vilja logo
Treningsreise
Spania, Gran Canaria

Trening og velvære i vakre Mogan

Unn deg selv en ferie med trening og velvære i luksuriøse omgivelser i Mogan. En hel uke med bootcamp, sirkeltrening, høy puls, lave skuldre og solskinn i ansiktet på Gran Canaria!

Reisens høydepunkt

 • Flott hotell med topp treningsfasiliteter
 • Variert treningstilbud fra bøy og tøy til tøffe crossfit inspirerte økter
 • Felles fottur med utsikt og innlagte styrkeøvelser underveis
 • Behagelig klima
 • Energiboost
 • Intro «fitnessboksing»
Dato: 13. aug - 20. aug 2024 / 8 dager
Pris 18 900 kr
Enkeltromstillegg: 5 390 kr

Mestring, motivasjon og ny energi

Gran Canaria byr på sol, varme, late kvelder og aktive dager. Å våkne på dette stedet er en boost i seg selv. I vakre omgivelser yter du mer og nyter enda mer. På denne reisen hjelper personlig trener Carina Kristiansen deg til å kjenne på mestringsfølelsen, motivasjon og gjennomføringsevne. Her fokuserer du på deg selv og hva som gjør dagen din best mulig. Du lærer å sette pris på de små tingene i hverdagen, og blir motivert til å nå målene i ditt eget tempo.

Høy puls og svette

To ganger daglig får du kjenne på høy puls, svette og stølhet i både i bein og muskler. Carina tar deg med på crossfit inspirerte økter med høyt tempo, tilpasset alle nivåer. Alle gjør det de klarer eller orker innenfor en viss tid. Du får opp pulsen med blant annet korte og lengre intervalløkter på 1 kilometer løpebane: 45*15 intervaller, 45 sekunder løping og hvile i 15 sekunder, så lenge du klarer.

Pyramideintervaller med lengre arbeidsperioder, 1-2-3-3-2-1, enten rask gange, eller jogging, løping. Det blir stafetter med fokus på samarbeid, lagfølelse, mestring og moro. Og god gammeldags sirkeltrening med styrke, balanse, spenst, koordinasjon og kondisjon. Øktene er både med og uten utstyr og vi får også en intro i fitnessboksing, hvor du lærer om de ulike slagene og teknikkene. Carina ønsker å få frem det beste i deg, og vil garantert pushe deg til å nå nye høyder.

En ferie balanse: lave skuldre og velvære

Mellom øktene nyter du stranden eller bassenget og varierer dagen med spa, egentid, en utflukt på egenhånd eller ved å utforske området med dine nye venninner. Du har også tid til å prøve trenings fasiliteter på hotellet eller hva med å starte dagen med en deilig yoga økt i hotellets regi.

Stedet

Gran Canaria

Øya som byr på både vulkansk landskap, ørkenopplevelser, fantastiske strender og sol!

Las Palmas: En liten storby

Las Palmas, hovedstaden på Gran Canaria, kan beskrives som en liten storby med flotte strender på begge sider. Den berømte Las Canteras-stranden med sin nydelige strandpromenade er et must.

Maspalomas: Sanddyner og fyrtårn

Maspalomas, beliggende lengst sør på øya, er kjent for sitt fyrtårn og den kilometerlange sandstranden. "Le dunas, sanddynene, skaper en miniørkenopplevelse. Her kan nyte både yrende folkeliv og stille avkroker for egentid.

San Augustin: Ro og rekreasjon ved havet

San Augustin, en del av Maspalomas-området, tilbyr en roligere atmosfære enn Playa del Ingles. Her finner du et godt utvalg av restauranter og underholdningssteder langs den vakre strandpromenaden som strekker seg til sanddynene i Meloneras.

Overnatting

Spania, Gran Canaria - Radisson Blu Mogan

Under oppholdet vårt bor vi på Radisson Blu Resort og Spa i Mogán. Hotellet ligger en km fra sentrum av Puerto De Mogán og byr på et vell av aktiviteter og et lekkert spa med muligheter for motstykket avslapning.
Hotellet har flere restauranter, en basseng-lounge og en bar.

Alle rommene er lyst innredet og ganske så romslige med sine 35m2. Alt man trenger for et komfortabelt opphold og en god nattsøvn. Rommene har eget bad, vannkoker, minisafe, wifi og enten balkong eller terrasse.

Les mer

Leder

Carina Kristiansen

Reisetyper: Treningsreise

Carina er en dame med bein i nesa med 20 års erfaring som personlig trener. Hun mener at alle kan finne tid til å trene litt hver dag, og hjelper deg å se viktigheten i en fin balanse mellom ­trening og hvile. På Carinas reiser får du varierte treningsøvelser som sirkeltrening, motivasjonstrening og trening hvor du virkelig får opp pulsen. Du kommer hjem med overskudd, godt humør og ny giv.

Portrettbilde av Carina Kristiansen
Les mer om Carina Kristiansen

Eksempel på dagsprogram

 • Morgentrening
 • Frokost
 • Egentid
 • Ettermiddagstrening
 • Middag

Du får i tillegg tilbud om treningslære. Hvor vi snakker om viktigheten med hvile mellom trening for å unngå overbelastning og treningsskader, og forståelsen av mental trening.

Nivå

Reisen passer for deg uansett om du er erfaren eller nybegynner.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 13. august 2024

Antall dager:8

Pris fra: 18 900 kr

Hva er inkludert

 • Direktefly tur/retur Oslo - Gran Canaria
 • Transfer mellom flyplass og hotell
 • Overnatting 7 netter i delt rom med frokost
 • Daglig middag på hotell
 • 2 daglige treningsøkter med Carina
 • Sosialt fellesskap
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Spania, Las Palmas
Dato:13. aug.
Avgang: 13. august - kl. 11.55
Hjemreise
Fly fra: Spania, Las Palmas
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:20. aug.
Avgang: 20. august - kl. 17.30