Vilja logo
Yogareise
Spania, Mallorca, Palma & Illetas

Drømmer du om velvære, yoga og solfylte dager fra Oslo?

Dette er yogareisen for livsnytere som lengter etter en uke i solen! Her skal vi praktisere yoga som passer for alle kropper. Velkommen til solfylte dager, frodige omgivelser og minner for livet!

Reisens høydepunkt

 • Terapeutisk rolig yoga som inviterer til dyp ro
 • Vekk energi og livslyst med dynamisk yoga
 • Vakre omgivelser for både bevegelse og restitusjon
 • Eksklusivt hotell med stor, frodig hage
 • Mulighet for fjelltur og sykkelturer
 • Turkist hav, svømmebasseng og eksklusivt spa
Dato: 2. okt - 9. okt 2024 / 8 dager
Pris 21 900 kr
Enkeltromstillegg: 3 500 kr

La gnisten inni deg bli tent av yoga i vakre omgivelser sammen med YouMe!

Enten du reiser alene, sammen med venner eller som par, er du hjertelig velkommen til denne yogareisen. Sammen finner vi en god balanse mellom egentid og fellesskap. Nye bekjentskaper knyttes, samtidig som du får tid til å se innover og utforske din indre yogi.

Denne reisen er i samarbeid med YouMe Yoga og har fokus på å skape en atmosfære som innbyr til ro og velvære for på å vekke dine sanser. Hotellet vi bor på bidrar til nettopp dette. Det er eksklusivt og innbydende, og byr på avslappende dager med sol og varme. Til sammen skaper dette et perfekt utgangspunkt for en yogareise som varmer både på innsiden og utsiden.

Dagene begynner med en dynamisk yogaklasse utendørs, slik at du kan glede deg over en sterkere og smidigere kropp, før vi nyter en deilig frokost sammen. Med mye fritid og egentid kan du velge å gjøre akkurat det som passer deg - bade, sole, hvile eller dra på utflukt på egen hånd. Enkelte dager er det lagt opp til morsomme fellesaktiviteter eller utflukter, hvor bånd knyttes og minner skapes. På ettermiddagen samles vi for en roligere yogaklasse, for å senke skuldrene og lande etter dagen. Når solen går ned og mørket gjør sitt frembrudd møtes vi igjen for en eksklusiv middag på hotellet.

Den gode følelsen av å bevege kroppen og den dype roen av restitusjon og nye krefter, venter på deg på Mallorca. Her blir du tatt imot med akkurat den formen du har! Solfylte varme dager, yoga og godt selskap gjør dette til en uke du kommer til å leve lenge på.

Stedet

Mallorca er en øyperle, kjent for sitt varierte turterreng, imponerende kyst- og fjellandskap samt et rikt plante- og dyreliv.

Palma

Palma blir ofte kalt turistenes hovedstad eller lille Barcelona. Begge deler stemmer, men først og fremst er Palma en autentisk, sjarmerende og kosmopolitisk by med mye kunst og kultur. Byen prydes av moderne avenyer og smale gater med muligheter for shopping og uteliv. Bystranden Playa de Palma er en av de mest populære på Mallorca. I dette området ligger det hyggelige restauranter, barer, butikker og kafeer der du kan nyte en god kopp kaffe.

Illetas

Illetas er en vakker og fredelig kystby på Mallorca, ca 8 km sørvest for Palma. Her er det krystallklart hav, hvite sandstrender og frodige grøntområder – perfekt for deg som søker en avslappende ferieopplevelse. Illetas har også et utvalg av luksuriøse hoteller, restauranter og strandklubber som tilbyr førsteklasses service og fasiliteter. Stranden i Illetas er kjent for sitt rolige vann og vakre omgivelser, og er et flott sted å tilbringe dagen med soling og bading. I tillegg kan du utforske de nærliggende buktene og naturstiene for en mer aktiv opplevelse.

Overnatting

Spania, Mallorca – Hotel Bonsol

Hotel Bonsol ligger ved sjøen nær Palma, og tilbyr en avslappende atmosfære perfekt for et opphold med yoga og ro. Hotellet har vakre hager, et spa med et bredt utvalg av behandlinger og flere bassenger å velge mellom.

Hotel Bonsols hager er et fredelig og vakkert tilfluktssted som komplementerer den beroligende atmosfæren på hotellet. For å komme til den private badestranden spaserer du gjennom frodige grøntområder, velstelte stier som snor seg gjennom hagen, omgitt av duftende blomster og skyggefulle trær. Med en rekke sitteområder og hengekøyer, er hagen et ideelt sted å slappe av, meditere eller lese en bok.

Maten på hotellet er delikat og eksklusiv - de tilbyr sunne og deilige alternativer som passer godt til en yogisk livsstil. Du kan forvente et utvalg av sunne og velsmakende retter, med fokus på ferske lokale ingredienser og mediterrane smaker. Restauranten tilbyr et variert utvalg av gourmetretter, både lokale spesialiteter og internasjonale favoritter.

Romtype: Delt twinrom, enkltrom mot tillegg.
Rombeskrivelse: Romslige komfortable, elegante og smakfullt velutstyrte rom. Alle rom har aircondition, gratis Wi-Fi og privat balkong/terrasse.

Les mer

Leder

Lisa Mari Kvalvik

Reisetyper: Yogareise

Lisa Mari er en erfaren yogalærer og medeier i YouMe Yoga, hun er opptatt av å se hver enkelts behov og skape en yogaopplevelse som føles trygg og fornyende. Med en imponerende bakgrunn innen Hatha Yoga, mindfulness, traumesensitiv tilnærming og en rekke ulike terapeutiske praksiser, bringer hun en dyp forståelse av kropp og sinn til sine elever. Hun tror på yogaens helbredende kraft og skaper trygge rom hvor individuell vekst og healing kan finne sted. På sine turer og retreater fokuserer Lisa Mari på personlig utvikling gjennom skreddersydde økter, terapeutiske workshops og berikende fellesskapsaktiviteter.

Portrettbilde av Lisa Mari Kvalvik
Les mer om Lisa Mari Kvalvik

Program

Om YouMe Yoga

Denne turen arrangeres sammen med den flotte gjengen i YouMe.

YouMe Yoga er et yogastudio med to lokasjoner. De sikter mot å gi deg en opplevelse utenom det vanlige når du skal på yoga. Med fokus på å skape en unik atmosfære av ro og velvære, vekker de sansene dine til liv. YouMe legger vekt på god kvalitet og trygg praksis i alle sine klasser.

De har lang tradisjon for å tilby opplevelser av høy kvalitet, med behagelig estetikk. Enten det er på yogastudioer i Norge, eller på Hotel Bonsol i Illetas på Mallorca. YouMe gjør alltid det lille ekstra for at du skal føle deg sett og ivaretatt.

På denne turen har du med deg lederne Lisa Mari Kvalvik, Thor Eliassen og Hilde Beth Kvalvik.

Lisa Mari Kvalvik er yogaleder og er engasjert både med yogaklasser, kurs og utdanning. Med sin terapeutiske tilnærming og behagelige stil kan alle føle seg vel på yogamatten.

Turens reiseleder heter Thor Eliassen, til vanlig styrer han YouMes økonomi, men på turen skal hans engasjement for gode fellesopplevelser spille hovedrollen.

Hilde Beth Kvalvik er med som en del av teamet, hun er styreleder i YouMe Yoga.

Sammen engasjerer de seg for å skape rom for hygge, aktivitet, hvile og fellesskap.

Bli bedre kjent med YouMe Yoga her

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 2. oktober 2024

Antall dager:8

Pris fra: 21 900 kr

Hva er inkludert

 • Direktefly tur/retur Oslo - Mallorca, Palma
 • Transport tur/retur flyplass - hotell
 • 7 netter i delt twin rom
 • Halvpensjon under hele oppholdet (frokost og middag)
 • Daglige yogaøkter med ledere fra YouMe Yoga
 • Lekker Goodiebag fra YouMe Yoga
 • Sosialt fellesskap og utfluktsforslag
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Norske ledere er med fra Norge
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Palma de Mallorca
Dato:2. okt.
Avgang: 2. oktober - kl. 06.30
Hjemreise
Fly fra: Palma de Mallorca
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:9. okt.
Avgang: 9. oktober - kl. 10.45

Direkte fra Bergen!

Den gode følelsen av å bevege kroppen og den dype roen av restitusjon og nye krefter, venter på deg på Mallorca.