Vilja logo
Sri Lanka

Rundreise i Sri Lanka med smak av ayurveda

Velkommen til vakre Sri Lanka - den dråpeformede øya i det varmblå Indiske hav. Med milelange strender, frodige trær og planter og smakfull curry, vil dette landet garantert bergta deg.

Reisens høydepunkt

 • Eksotisk og spennende kultur
 • Safari i Yala nasjonal park
 • Verdens vakreste togreise
 • Fascinerende dyreliv, over og under vann
 • 5 dager med ekte ayurveda
 • Masse gode venner!
Dato: 16. jan - 27. jan 2025 / 12 dager
Pris 39 900 kr
Enkeltromstillegg: 5 900 kr

Vi begynner vårt eventyr med en avslappende dag i Mirissa, hvor du kan nyte sol, sand og hav. Deretter tar rundreisen vår oss til safari i Yala nasjonalpark, før vi setter kursen mot innholdsrike, herlige dager i fjellene.

Yala Nasjonalpark er kjent for sitt rike dyreliv. Her kan du se elefanter, krokodiller, bøfler, hjorter, mungoer, sjakaler, bjørner og en mengde fargerike fugler. Det er noe helt unikt med å få se disse dyrene med sine egne øyne i deres naturlige habitat.

I de vakre fjellene skal vi oppleve soloppgangen fra Little Adams Peak, lære tradisjonell matlaging i Ella Spice Garden og besøke en av øyas mange teplantasjer. Vi tar også den spektakulære togreisen mellom Ella og Nanuoya, kjent som verdens vakreste – så lenge det er tilgjengelige billetter. Videre skal vi utforske templer, shoppe på lokale markeder og besøke den berømte steinklippen Sigiriya, Sri Lankas mest populære turistattraksjon.

Reisen avrundes med noen fredfulle dager på Siddhalepa Ayurveda Resort. Her vil du delta i autentiske ayurvediske behandlinger som balanserer kropp, sinn og ånd. Siddhalepa tilbyr helhetlige behandlinger med personlig tilpasset massasje, urtemedisin og spesialdietter.

Denne reisen gir deg en fantastisk mulighet til å gjenopprette energi og øke velværet, samtidig som du nyter Sri Lankas rike kultur og naturlige skjønnhet.

Overnatting

Sri Lanka

De første 5 nettene på reisen bor vi på flere forskjellige hoteller, og avslutter med 5 netter på Siddhalepa Resort.

Siddhalepa resort er helt sør på øya. Det er et anerkjent helsesenter og feriested i Sri Lanka, kjent for sin dedikasjon til ayurvedisk medisin og velvære. Resortet har en frodig og naturskjønn beliggenhet, privat sandstrand og ligger rett ved Den Indiske Osean.

Resortet tilbyr et bredt utvalg av ayurvediske og helbredende behandlinger, inkludert massasje, urtemedisin, og spesialdietter, som alle er skreddersydde for å møte individuelle behov og mål. De har fasiliteter som svømmebasseng, treningsstudio og restauranter som serverer sunn og næringsrik mat.

Resortets engasjement for bærekraft og bevaring av miljøet gjenspeiles i deres praksis med ressursforvaltning og støtte til lokalsamfunnene rundt dem. Siddhalepa Resort tilbyr en unik mulighet til å gjenopprette balanse og harmoni i kroppen og sinnet!

Siddhalepa Ayurveda Health Resort

Støttet av en 200 år gammel arv i Ayurveda-praksis, tilbyr Siddhalepa Ayurveda Health Resort og Spa et bredt utvalg av autentiske behandlingspakker for de fleste helsetilstander. Spredt over syv hektar med tropiske trær, urtemedisinske planter, vinranker og busker, samt utsikt over Det indiske hav, tilbyr vårt Ayurveda-resort på Sri Lanka en helhetlig opplevelse. Dette gis under ekspertbehandling av fastboende leger, besøkskonsulenter og sykehusopplærte terapeuter.

Se for deg et komfortabelt oppholdssted som ivaretar alle dine innfall og lyster, og gir deg muligheten til å lene deg tilbake, slappe av og nyte de strålende omgivelsene til vårt ayurvediske feriested på Sri Lanka. Siddhalepa er et unikt sted og helt riktig og viktig å tillate seg et jevnlig opphold på; i denne hektiske livsnerven vi har tillatt oss selv.

Vi får hotellrom med store balkonger eller terrasser. Rommene er designet på en måte som ivaretar din totale velvære, og består av tradisjonelle motiver og med moderne fasiliteter. Nyt tilværelsen på din private balkong eller terrasse med utsikt over vakre hager og det fantastiske indiske hav i det fjerne.

Gi deg selv over til det ultimate innen avslappende avslapning og god helse; kom inn i en følelse av åndelig velvære når du blir ført bort til en verden av fullstendig tilfredshet. Her på Siddhalepa, som er blant Sri Lanka yoga-retreater som tilbyr ekspertråd om å opprettholde en sunn og velbalansert livsstil, er alle invitert til å lære mer om den eldgamle praksisen til Ayurveda og yoga, og dermed garanterer en dyp forbindelse og forståelse av ens indre. Ta del i en rekke yogadisipliner som sikrer vedlikehold av korrekte kroppsstillinger, regulering av pusten, absolutt konsentrasjon. Du kan også delta på en rekke andre som bidrar til å eliminere en rekke plager og lidelser.

På Siddhalepa Ayurveda Health Resort Wadduwa kan du bli med på en Ayurveda-matlagingskurs og få innsikt i å tilberede måltider som balanserer de tre doshaene (Vata, Pitta & Kapha) eller registrere deg for en spesiell urteplantetur. Gjennomført av en intern lege, vil denne turen ta deg rundt på eiendommen hvor du midt i stillheten og frisk luft kan oppdage over 400 planter og urter med sine egne unike egenskaper og dufter. En tur til en Ayurveda-fabrikk som viser hvordan Siddhalepa-serien er omhyggelig laget er også tilgjengelig.

Les mer

Leder

Charlotte Ehde-Eliassen

Reisetyper: Aktiv ferie, Kultur- og opplevelsesreise

Med snart 30 år som «Sjefsjomfru» har Charlotte mye erfaring om mangt som hun elsker å dele. Hun har alltid en form for aktivitet/trening på lur. Alt fra sykling, turer på stranda, lett styrketrening, joggeturer eller kanskje en linedance-økt om kvelden? I tillegg til å bevege kroppen, er lokal kultur høyt prioritert.

Portrettbilde av Charlotte Ehde-Eliassen
Les mer om Charlotte Ehde-Eliassen

Om ayurveda

Ayurveda er en eldgammel indisk helhetlig helbredelseskunst som fortsatt er mye brukt i dag. Den fokuserer på hele mennesket – kropp, sinn, følelser og ånd. Ayurveda legger vekt på forebygging og fremming av helse og lang levetid og søker å skape balanse og harmoni i alle aspekter av livet.

Innen ayurveda står massasjebehandling med aromatiske oljer sentralt. Denne typen behandling fremmer de ayurvediske verdiene om bedre balanse i både kropp, sinn og sjel. På Siddhalepa Resort har du 17 behandlinger inkludert i pakken!

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Sri Lanka

Dato: 16. januar 2025

Antall dager:12

Pris fra: 39 900 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise med 1 flybytte tur/retur Oslo - Colombo
 • Alt i programmet, transport og entreer
 • 10 netter i delt twin rom
 • Frokost daglig og måltider som i program (nesten alle måltider)
 • Lokale guider
 • Charlotte som leder for gruppen på hele reisen, fra og til Norge
 • 4 dager med ayurveda behandlinger
 • Reisen er garantert i Reisegarantifondet
 • Et plantet tre hos Trefadder
 • Minst en gruppe på 10 og maks 20 deltagere = personlig og hyggelig

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Colombo
Dato:16. jan.
Avgang: 16. januar - kl. 11.50
Hjemreise
Fly fra: Colombo
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:27. jan.
Avgang: 27. januar - kl. 07.40

Sri Lanka har en unik åpenhet og vennlighet som møter deg på alt fra hoteller og severdigheter til nye venner du treffer på din vei.