Vilja logo
Treningsreise, Kultur- og opplevelsesreise
Tanzania, Zanzibar

Ferie med eksotiske opplevelser, kultur, yoga og trening på Zanzibar

Eksotiske opplevelser, hvite strender, sol, turkist hav, salte bad og en varm bris som bringer med seg varme dufter er bare noe av det som venter på deg på Zanzibar. Få økt livskraft og helhetlig helse på denne drømmereisen!

Reisens høydepunkt

 • Palmestrender og glitrende hav
 • Mangroveskogen, kanopadling og snorkling
 • Yoga og styrke i soloppgang
 • Personlige hoteller med hjerte og sjel
 • Kultur, trommer og afrikansk dans
 • Kjolebad og kreativ photoshoot
Dato: 15. okt - 26. okt 2024 / 12 dager
Pris 32 900 kr
Enkeltromstillegg: 4 200 kr

Avkobling og påkobling på Zanzibar

Søker du inspirasjon i sanselige omgivelser? Da er denne deilige og samtidig aktive kultur- og opplevelsesreisen til Zanzibar midt i blinken for deg!

Opplev spennende dager sammen med andre kvinner på paradisøyene utenfor kysten av Tanzania.

Vi starter dagen med pust, refleksjon, yoga og variert, enkel styrketrening. Du får god tid til å utforske swahili-kulturen, vandre barbent i sanden, bade, lytte, sanse og hvile. Du kan velge mellom ulike utflukter, snorkleturer og båtturer. Vi besøker sjarmerende Stone Town som står oppført på Unescos verdensarvliste og Mangroweskogen med sjeldne trær og aper. Og hvem vet kanskje du oppdager en flygende Pemba på Zanzibar, verdens største flaggermus kalles for «de flyvende revene».

Zanzibar har en spennende miks av kulturer og historie helt tilbake til øyene ble bebodd i år 1000. Zwahili kulturen er kjent for poesi, fortellerkunst og håndverkstradisjoner.

Vi gir deg innblikk i dette skattekammeret av kulturøyer på afrikansk jord.

Zanzibar er rett og slett et ekte paradis med kritthvite strender, azurblått hav, og magiske solnedganger.

Stedet


Zanzibar er rett og slett et eksotisk paradis. Ferieøya byr på kritthvite strender, azurblått hav og magiske solnedganger. Her møter du en varm kultur, vennlige smil, snorkling og sansing i flo og fjære. Du får nyte livet på stranden, i og på havet, og du vil leve deilige dager på «krydderøya»!

Stone town (Steinbyen) er en fantastisk by, et typisk swahilisk handelssted med markedsplasser, fargerike dører, spennende shopping, krydder, herlige mennesker og særegen kultur.

Med en blanding av indiske, arabiske og afrikanske påvirkninger har Zanzibars kjøkken mange overraskelser. Havet tilbyr alt du kan be om - tunfisk, sverdfisk, hummer, reker og blekksprut. Den varmende solen gjør at frukt er tilgjengelig året rundt – full av smak, moden og søt.

Overnatting

Zanzibar - Seyyida Boutique Hotel

Seyyida Boutique Hotel
Inspirert av Zanzibars eklektiske kulturer, blander Seyyida Boutique Hotel & Spa moderne bekvemmeligheter med afrikansk, arabisk, indisk og europeisk påvirkning.

Med slående utsikt over havnen, promenaden og det turkise vannet i Det indiske hav på den ene siden og de fascinerende trange gatene i steinbyen på den andre, har Seyyida det perfekte stedet for å utforske Stone Town.

Romtype: Dobbeltrom
Rombeskrivelse: Alle rommene er moderne innredet med klimaanlegg og stort bad. Rommene har tv, kaffekoker, safe og minibar.

Les mer

Zanzibar - Casa Beach Hotel

Casa Beach Hotel er et nyrenovert hotell med en perfekt beliggenhet for å utforske byen og stranden. Jambianias vakre, lange sandstrand ligger rett inntil hotellet. Barfot kan vi gå til mange koselige små barer og restauranter. På kvelden kommer du til å sovne til lyden av bølgene som strømmer mot stranden, bare 20 meter unna døren til rommet ditt.

Romstype: Delt twinrom eller enkelrom mot tillegg.
Romsbeskrivelse:
Alle rommene har egen uteplass hvor du kan sitte og nyte tiden, livet og havets bølger.

Les mer

Zanzibar - Mangrove Lodge

The Mangrove Lodge er et miljøvennlig hotell som er bevisst på bærekraft og har som mål å påvirke det nærliggende Chuini positivt med lokal arbeidsstyrke og håndverkere. Den ligger blant høye palmer og mangotrær 15 km nord for Stone Town på vestkysten av Zanzibar, ved siden av krydderplantasjene.

I den nærende jungellignende hagen finner vi 10 komfortable bungalower med stråtak, og den fargerike bar & restaurant ligger ved vår egen sjarmerende mangrovebukt. Nede på stranden finner du også et stort basseng med havutsikt og en yogaplattform med utsikt over det indiske hav.

Les mer

Leder

Christin Kalve

Reisetyper: Treningsreise

Christin Kalve er energisk, åpen og gir mye av seg selv, på reise med henne får du mye mer enn kun trening. Hun har en dyp forståelse for velvære og personlig vekst og gjennom fokus på både mental og fysisk helse hjelper hun deg å ta vare på din indre styrke. Kraften i bevegelse, pust, og positiv tankegang for å oppnå balanse og harmoni tror hun sterkt på. Christin er livsstilscoach, personlig trener, gruppeinstruktør og yogalærer.

Portrettbilde av Christin Kalve
Les mer om Christin Kalve

Program

Praktisk informasjon - huskeliste

 • En notat blokk
 • Yoga matte
 • Treningsstrikk med handtak
 • 2 minibands
 • En triggerpunkt ball
 • Badekjole
 • En hvit kjole
 • En fargerik kjole

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Tanzania

Dato: 15. oktober 2024

Antall dager:12

Pris fra: 32 900 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo - Zanzibar -Oslo
 • All transport på øya til alle aktiviteter
 • Overnatting 10 netter i delt rom
 • Frokost daglig, samt måltider i henhold til program
 • Utflukter og aktiviteter i henhold til program
 • Lokale guider på stedet
 • Vilja-leder Christin Kalve med under hele reisen
 • Daglig treningstilbud med raske gåturer, styrketrening eller yoga
 • Sosialt fellesskap med andre kvinner
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Dubai
Dato:15. okt.
Avgang: 15. oktober - kl. 14.35
Fly fra: Dubai
Fly til: Zanzibar
Dato:16. okt.
Avgang: 16. oktober - kl. 02.30
Hjemreise
Fly fra: Zanzibar
Fly til: Dubai
Dato:26. okt.
Avgang: 26. oktober - kl. 21.30
Fly fra: Dubai
Fly til: Oslo
Dato:27. okt.
Avgang: 27. oktober - kl. 07.35

Zanzibar, øya der virkeligheten er som et eventyr.