Vilja logo
Yogareise, Ansvarlig turisme
Thailand, Hua Hin og Koh Samui

Yogaretreat i Thailand med strandliv og spamuligheter

Finn balanse, styrke og ro i paradis. Henriette Lien tar deg med på en fornyende yogareise til smilets land. Vinyasa og Yin yoga i vakker yogashala og den deiligste vegetarbuffeten du kan tenke deg venter.

Reisens høydepunkt

 • To kjente feriesteder på en reise
 • Fantastiske omgivelser rett ved havet
 • Nydelig vegetarmat fra det asiatiske kjøkken
 • Bli kjent med myke øvelser som gjør din kropp flytende og elastisk
 • Aktiviteter i/ved havet; besøk fossefall og skjulte laguner
 • Lokalkultur, markeder og egentid
Dato: 13. nov - 24. nov 2024 / 12 dager
Pris 29 900 kr
Enkeltromstillegg: 5 500 kr

Thailand, Et paradis for nytelse, hvile og påfyll!

På denne høstreisen har vi valgt å inkludere 2 flotte feriesteder i Thailand. Vi innleder reisen med 3 netter i Hua Hin. En sjarmerende kystby kjent for sine strender, kongelige historie og avslappende atmosfære. Perfekt sted for å kombinere yoga og bli kjent med feriepulsen. Her nyter du soloppgangen under vår morgen yoga – med utsikt over havet. Hua Hin er også kjent for sine spa- og velværetilbud. Det tilbys tradisjonelle thailandske massasjer som kompletterer yogapraksisen.

Etter noen herlige dager her hvor vi raskt blir kjent med hverandre og området, flyr vi videre til Koh Samui – en flyreise på ca 75 minutter. Her skal vi bo på en unik retreat som heter Vikasa Yoga Retreat.

Det ligger vakkert til med herlig utsikt over stranden og havet. I nydelig temperatur, med yoga, salte havbad og nærende måltider vil vi restituere og revitalisere kropp og sinn. Når høststormene uler hjemme, fyller vi opp våre lager med ny energi og livslyst her på Koh Samui.

Dette er yogareisen hvor du kan gjenoppdage deg selv og finne ro i kropp og sinn. Du får løfte egen energi ved hjelp av frigjørende bevegelser og yoga iblandet med mye egentid, strandliv og sunne måltider.

Stedet

Første stedet vi kommer til, Hua Hin, er en av Thailands eldste strandbyer. Hua Hin ligger ved Siam bukten som er kjent for sitt rolige og klare vann. Byen har alltid vært en klar favoritt for tilreisende, mye grunnet kongens forkjærlighet for stedet – det var her de bygde sitt sommerpalass. Hua Hin stranden er lang, bred og populær – perfekt for soling, bading og andre strandaktiviteter. En anbefalt severdighet er apefjellet med sitt tempel, aper og fantastisk utsikt over kysten. Nattmarkedet er et «must»; perfekt for å smake på lokal gatemat, shoppe suvenirer og oppleve den livlige atmosfæren.

Koh Samui er en øy i Siambukten, i det sørlige Thailand. Det er Thailands tredje største øy. Den er rik på naturressurser, hvite sandstrender, korallrev og kokosnøtter. På en av de nærliggende øyene finner vi Ang Thong National Park. Dette er ett vakkert område med over 42 øy perler. Sør på øya finner vi kulturskatter som den 12 meter høye gull Buddhaen kaldt Big Buddha Shrine. Om du er glad i snorkling er det også perfekte muligheter til dette på vakre Koh Samui.

Overnatting

Thailand, Koh Samui - Vikasa Yoga Retreat

Vikasa Yoga retreat ligger på en klippe med utsikt over sjøen. Ja, det er mye trapper fra bungalowene og den private stranden, men utsikten fra toppen er så verdt det. Vikasa har en god miljøprofil, de oppfordrer besøkende til å resirkulere, og ta miljøbevisste valg under hele oppholdet og de sørger for god forankring i lokal arbeidskraft.

I Spaet Vikasa Bliss kan du skjemme deg bort med et utallige alternativer av herlige behandlinger.

Romstype: Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse: Vi bor i prana cabana rom på stranden. Her er det ingen tv eller minibar, slik at du kan bruke tiden din på å nyte og være. På den private terrassen kan du slappe av og se en flott solnedgang.

Les mer

Springfield Sea Resort & Spa

Springfield Sea Resort & spa er et boutique resort med eleganse. Arkitektene har skapt et luksuriøst hotell i unik forening med naturen. Små grønne lunger, behagelig svømmebasseng, beliggenhet rett ved stranden, store behagelige senger og et veldig imøtekommende og serviceinnstilt personale.

Les mer

Leder

Henriette Lien

Reisetyper: Yogareise

På tur med Henriette blir det dynamiske yogaklasser i tillegg til yin og meditasjoner hver dag. Hennes lidenskap og ønske for de som blir med på tur er å gi de en liten pause fra hverdagen hvor de kan ta litt avstand fra hverdagen og se både seg selv og livet sitt litt utenfra. På den måten blir det enklere å se om man er på rett spor eller om det er noe man ønsker å justere på. Det blir gode samtaler og latter, men og rom for stillhet og egentid.

Portrettbilde av Henriette Lien
Les mer om Henriette Lien

Program

Økoturisme

Filosofien til eierne av Vikasa Yoga, er å inspirere og styrke alle til å skape et lykkeligere, sunnere liv. For deg selv og andre, som igjen til slutt bidrar til velvære av vår planet og hele samfunnet.

Dette er ikke et typisk feriehotell, men et senter der hele konseptet springer ut fra yoga. De brenner for økoturisme hvor målet er null negativ påvirkning på naturen eller kulturen på stedet vi reiser til. Nettopp derfor velger vi å reise tilbake til Vikasa – igjen og igjen.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Thailand

Dato: 13. november 2024

Antall dager:12

Pris fra: 29 900 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/ retur Oslo-Bangkok (inkludert mat på flyet og bagasje)
 • Transfer Bangkok – Hua Hin tur/retur med privat van
 • Innenriks fly tur/ retur Bangkok-Koh Samui
 • Transfer til/ fra Vikasa retreat
 • 9 netter i delt dobbeltrom (3 i Hua Hin og 6 i Vikasa retreat)
 • Frokost hver dag og 1 middag i Hua Hin
 • Frokost og middag daglig på Vikasa (helseriktig og sunn mat)
 • Viljaleder Henriette Lien
 • 2 daglige yogaøvelser med Henriette
 • Bruk av andre fasiliteter/ timer på yogaretreaten
 • Sosialt fellesskap
 • Et tre planet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Bangkok
Dato:13. nov.
Avgang: 13. november - kl. 13.03
Hjemreise
Fly fra: Bangkok
Fly til: Oslo
Dato:24. nov.
Avgang: 24. november - kl. 00.20