Vilja logo
Kultur- og opplevelsesreise
Thailand, Krabi, Klong Muang

Nye vennskap, spennende aktiviteter og ro i smilets land

Opplev en uforglemmelig reise og returner med nye vennskap. Vandre barføtt langs stranden, bli med på jungelspa og skap minner for livet, sammen med Kristin i Thailand.

Reisens høydepunkt

 • Kristin Gjelsvik ærlige og åpne tilstedeværelse
 • Jungelspa og markedsbesøk
 • Kokkekurs med felles matlaging
 • Samtaler under palmene
 • Privat strand ved hotellet
 • Longtailbåt til vakre øyer
Dato: 26. okt - 5. nov 2024 / 11 dager
Pris 30 400 kr
Enkeltromstillegg: 6 862 kr

Vennskapsreise til Thailand

Denne reisen er for deg som ønsker nye relasjoner mens du utforsker Thailand og Krabi som destinasjon. Spennende aktiviteter som jungelvandring, flott båttur, snorkling, god mat, spa og massasje venter på deg. Fortryllende grotter og tradisjonell thailandsk kultur er rett utenfor døren.

Sammen spiser vi dim-sum, snakker om livets opp- og nedturer og beundrer nydelige solnedganger. Vi blir med lokale guider til magiske øyer og bortgjemte laguner.

Reise med mening

Kristin er overbevist om at nye og dypere bekjentskaper er nøkkelen til en bedre hverdag. Vennskapsreiser med Vilja styrker forholdet gjennom felles turer, opplevelser, aktiviteter, middager og gode samtaler.

Dagene skal nytes og livet leves i nuet i Krabi, og du blir kjent med Kristin på nært hold. Kristin har kanskje tipsene du trenger for å få mer balanse i livet ditt og legger til rette for å skape nettverk.

Bli kjent med nye venner

Hver formiddag setter vi av tid til felles samtaler for å bli bedre kjent med hverandre. Kristin forteller om hvordan du kan snu livet; fra utfordringer til muligheter, fra frustrasjon til glede, fra å føle deg usynlig til å bli tydelig og tørre å ta din velfortjente plass, fra å føle deg tråkket på til å føle deg sterk, fra ensomhet til fellesskap!

Her blir det rom for å åpne seg opp og bli ordentlig kjent med hverandre. Vi bærer alle på unike historier fra våre liv, og har alle mye livserfaring som kan være fint å dele med andre. Det er mye å lære av et annet menneske, og her kan vi både lære og bli inspirert av hverandre.

Du har mulighet for litt aktivitet hver dag; morgentur på stranden, en fottur i den frodige naturen, lange svømmeturer i deilig varmt vann og ikke minst, fristende snorkling.

Felles utflukter

For å få mest mulig ut av vennskapsferien, er det planlagt felles utflukter. En av dagene drar vi med longtailbåt ut på de magisk vakre strendene og øyene som omkranser Krabi – med lunsj inkludert. Vi blir også kjent med hverdagslivet i Thailand ved å møte de lokale innbyggerne og høre historier og fortellinger fra den lokale guiden. Et av høydepunktene på reisen er en dag i jungelen med jungelspa.

Denne reisen er en fin balanse mellom aktivitet og hvile, med tilstrekkelig tid til deg selv. Dette er din reise og det er viktig at du gir deg selv rom til å lytte til hva du har behov for. Tør å åpne deg opp til andre og kjenn på tilstedeværelse i deg selv.

Stedet

Thailand, også kalt «smilets land», er et paradis for både velvære, hvile og eksotiske eventyr.

Provinsen Krabi er en naturperle med over hundre idylliske øyer, nydelige strender, unike kalksteinsklipper og krystallklart vann som er perfekt for snorkling og dykking.

Hotellet vårt ligger ved Klong Muang-stranden og er omgitt av det eksotiske landskapet i Krabi-provinsen, bare noen øyeblikk unna vakre klippeformasjoner, frodige skoger, fosser og grotter.

Nyt deilig thailandsk mat og fantastiske solnedganger over Andamanhavet. Krabi er det perfekte stedet å besøke for en minneverdig og mangfoldig reiseopplevelse.

Overnatting

Dusit Thani Krabi Beach Resort

Dusit Thani Krabi Beach Resort er et moderne 5-stjerners resort med høy komfort og fantastisk utsikt over Andamanhavet. Hotellet er plassert i tropisk flora med egen privat strand og gir enkel tilgang til lokale attraksjoner og aktiviteter.

Her får du spa, to basseng, treningsstudio, flere restauranter og thailandsk gjestfrihet. Du kan booke massasje både innendørs og på stranden. Hotellet tilbyr også ulike treningstimer gratis til sine gjester. Du kan bli med på alt fra vannaerobic til spinning og Qigong. Det er også mulig å leie kajakk, SUP-brett, sykkel og mer.

Dusit har et bærekraftig fokus og tar samfunnsansvaret i turistindustrien på alvor. De søker stadig etter måter å redusere avfall, ta vare på naturressurser og fremme miljøvennlig praksis på tvers av hele virksomheten med mål om å ha en positiv sosial og miljømessig innvirkning.

Romstype:
Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Romsbeskrivelse:
Store flotte rom i duse farger med uteplass. Alle rommene har parkett og te/kaffe-fasiliteter og lite kjøleskap.

 • Gratis wifi
 • Spa og fitness
 • Utendørsbasseng og privat strand
Les mer

Leder

Kristin Gjelsvik

Reisetyper: Kultur- og opplevelsesreise

Jeg elsker folk, jeg elsker å reise, og jeg brenner for å gjøre en forskjell. Derfor ønsker jeg nå å arrangere vennskapsreiser for å bekjempe ensomhet og skape en arena for at mennesker skal kunne finne hverandre, bli kjent og få seg en venn for livet. Jeg vet det er mange som savner den personen i livet sitt man kan snakke med om det som er tøft, eller den personen man kan dele de gode nyhetene med... Forhåpentligvis vil du finne denne personen på tur sammen med meg! Can't wait!

Portrettbilde av Kristin Gjelsvik
Les mer om Kristin Gjelsvik

Program

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Thailand

Dato: 26. oktober 2024

Antall dager:11

Pris fra: 30 400 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur
 • Transport flyplass- hotell tur/retur
 • Overnatting 9 netter i delt rom
 • Frokost på hotellet daglig
 • Reisen ledes av Kristin Gjelsvik
 • 4 felles middager
 • 2 utflukter med lunsj
 • En halvdag med jungelspa
 • Daglige morgenturer på stranden
 • Daglige samtaler og inspirasjon
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantiordningen
 • Fellesskap med andre kvinner

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Doha
Dato:26. okt.
Avgang: 26. oktober - kl. 16.05
Fly fra: Doha
Fly til: Phuket
Dato:27. okt.
Avgang: 27. oktober - kl. 02.45
Hjemreise
Fly fra: Phuket
Fly til: Doha
Dato:5. nov.
Avgang: 5. november - kl. 20.45
Fly fra: Doha
Fly til: Oslo
Dato:6. nov.
Avgang: 6. november - kl. 01.25