Vilja logo
Yogareise, Kultur- og opplevelsesreise
Thailand, Krabi, Klong Muang

Thailand, Krabi - Yoga, eksotiske eventyr og 5-stjerners resort i smilets land

Utforsk Krabi med båtturer til bortgjemte øyer og nyt å gå barføttes langs kritthvite sandstrender. Lad batteriene og løft energien med rolig MediYoga og meditasjon i vakre omgivelser.

Reisens høydepunkt

 • Rolig MediYoga og meditasjon
 • 5-stjerners resort med privat strand
 • Snorkeltur og lagunebesøk
 • Spis lokal Dim sum
 • Longtailbåt til vakre øyer
 • Besøk på lokalt marked i morgentimene
Dato: 21. jan - 1. feb 2025 / 12 dager
Pris 34 900 kr
Enkeltromstillegg: 9 600 kr

Kombinasjon av komplett velvære og eksotiske eventyr

Krabi som destinasjon har masse å by på. Spennende aktiviteter som jungelvandring, flotte båtturer, snorkling, god mat, spa og massasje venter på deg. Fortryllende grotter og tradisjonell thailandsk kultur er rett utenfor døren.

Sammen spiser vi dim-sum, mediterer på stranden i solnedgang og kjører båt gjennom mangroveskoger. Vi blir med lokale guider til magiske øyer og bortgjemte laguner. Det blir også mulighet for sti-vandring i jungelen og mye egentid. Kanskje har du også lyst til å ta en tur til Phi Phi-øyene en av dagene? Eller melde deg på en klatretur eller leie kajakk, SUP-brett eller sykkel?

Hver dag inviterer Bente til rolig MediYoga og meditasjon. Yogaen består av enkle og rolige øvelser som passer for stort sett alle. Bente velger ut øvelser som har spesielt fokus på nakke, rygg og skuldre. Du trenger ikke å ha praktisert yoga tidligere.

Denne reisen er en fin balanse mellom aktivitet og hvile, med tilstrekkelig tid til deg selv. Du velger selv hvor mye du vil delta på. Dette er din reise og det er viktig at du gir deg selv rom til å lytte til hva du har behov for.

Stedet

Thailand, også kalt «smilets land», er et paradis for både velvære, hvile og eksotiske eventyr.

Provinsen Krabi er en naturperle med over hundre idylliske øyer, nydelige strender, unike kalksteinsklipper og krystallklart vann som er perfekt for snorkling og dykking.

Hotellet vårt ligger ved Klong Muang-stranden og er omgitt av det eksotiske landskapet i Krabi-provinsen, bare noen øyeblikk unna vakre klippeformasjoner, frodige skoger, fosser og grotter.

Nyt deilig thailandsk mat og fantastiske solnedganger over Andamanhavet. Krabi er det perfekte stedet å besøke for en minneverdig og mangfoldig reiseopplevelse.

Overnatting

Dusit Thani Krabi Beach Resort

Dusit Thani Krabi Beach Resort er et moderne 5-stjerners resort med høy komfort og fantastisk utsikt over Andamanhavet. Hotellet er plassert i tropisk flora med egen privat strand og gir enkel tilgang til lokale attraksjoner og aktiviteter.

Her får du spa, to basseng, treningsstudio, flere restauranter og thailandsk gjestfrihet. Du kan booke massasje både innendørs og på stranden. Hotellet tilbyr også ulike treningstimer gratis til sine gjester. Du kan bli med på alt fra vannaerobic til spinning og Qigong. Det er også mulig å leie kajakk, SUP-brett, sykkel og mer.

Dusit har et bærekraftig fokus og tar samfunnsansvaret i turistindustrien på alvor. De søker stadig etter måter å redusere avfall, ta vare på naturressurser og fremme miljøvennlig praksis på tvers av hele virksomheten med mål om å ha en positiv sosial og miljømessig innvirkning.

Romstype:
Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Romsbeskrivelse:
Store flotte rom i duse farger med uteplass. Alle rommene har parkett og te/kaffe-fasiliteter og lite kjøleskap.

 • Gratis wifi
 • Spa og fitness
 • Utendørsbasseng og privat strand
Les mer

Leder

Bente Kristensen

Reisetyper: Fottur, Yogareise

Bente elsker å reise, og vil gjerne vise deg mer av vårt vakre land. Hun liker spesielt godt Sommarøy, Senja og Tromsø. Hun liker også det eksotiske i helt andre deler av verden, som Cuba og Sri Lanka. Bente er veldig glad i å kombinere det å være i aktivitet med å roe ned. Hennes reiser inneholder ofte fysisk aktivitet, som fotturer, i tillegg til MediYoga, mindfulness og avslapping. Natur- og kulturopplevelser står i sentrum. God mat og det å ha det gøy sammen er også viktige ingredienser.

Portrettbilde av Bente Kristensen
Les mer om Bente Kristensen

Program

Praktisk informasjon

Vi starter de fleste dagene med MediYoga og meditasjon utendørs før vi inntar en deilig frokost.

Når vi ikke har felles utflukt benytter du dagen som du selv ønsker. Du kan slappe av på stranden eller ved bassenget, benytte deg av spa-muligheter eller dra på sightseeing. Du kan få massasje på stranden eller leie kajakk, snorkle-utstyr eller SUP-brett. Du spiser lunsj når og hvor det passer deg.

De fleste ettermiddager/kvelder blir det meditasjon eller mindful tur i solnedgang på stranden.

Bente booker hver kveld bord til middag på ulike steder for de som ønsker å spise sammen (4 middager er inkludert).

Yoga utstyr er tilgjengelig på stedet.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Thailand

Dato: 21. januar 2025

Antall dager:12

Pris fra: 34 900 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/ retur Oslo-Phuket med bagasje
 • Mat på flyet
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 10 netter i delt twin rom med frokost
 • 4 middager
 • 2 utflukter med lunsj
 • Daglig yoga og meditasjon med Bente
 • Yogamatter, blokker og bolster
 • Et plantet tre i Viljaskogen.
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Dubai
Dato:21. jan.
Avgang: 21. januar - kl. 14.10
Fly fra: Dubai
Fly til: Phuket
Dato:22. jan.
Avgang: 22. januar - kl. 03.00
Hjemreise
Fly fra: Phuket
Fly til: Dubai
Dato:1. feb.
Avgang: 1. februar - kl. 23.45
Fly fra: Dubai
Fly til: Oslo
Dato:2. feb.
Avgang: 2. februar - kl. 07.35