Vilja logo
Treningsreise
Spania, Mallorca

Herlig ferie med enkel trening under palmene

Mallorca lokker med vakre strender, deilig tapas og solrike late dager. Her blir det luksus, trening og kjærlighetsmeditasjon med Jasmin Haraldsen. Velkommen til den ultimate ferien, hvor du kommer hjem ekstra lykkelig!

Reisens høydepunkt

 • Treningsøkter hverdag
 • Livskraft og Jasmins kjærlighetskraft meditasjon
 • Sol, bad og egentid
 • Vennskap med reiselysten
 • Bytur til Palma
 • Felles måltider med mye latter og glede og dans
Dato: 20. apr - 27. apr 2024 / 8 dager
Pris 19 990 kr
Enkeltromstillegg: 7 000 kr

Sunn livsstil, positiv innstilling og egentid

Velkommen på ferie med Jasmin som inspirerer med sin livserfaring og kunnskap til god helse og livsglede i voksen alder. Jasmin guider deg gjennom to daglige treninger med fokus på balanse, styrke, strekk og mobilitet. Morgenøkten gjøres ute hvor vi nyter omgivelsene og den spanske atmosfæren, mens du strekker deg, blir sterkere og avslutter økten med en rolig avspenning. Jasmin avslutter med en kjærlighetsmeditasjon, hvor hun guider deg igjennom kjærlighetskraften til livet, deg selv og alt rundt deg. På ettermiddagen får du mykne opp litt med meditasjon og yogainspirerte øvelser. Treningen passer for alle kvinner. Alt du lærer på denne ferien kan du enkelt ta med deg hjem i hverdagen!

På dagene nyter vi solen, stranden og omgivelsene med egentid eller sammen med dine nye venner. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir glede og latter, og rett og slett gjør deg glad! Vi har hyggelige måltider sammen, der praten går lett. Og siste treningsøkt er kveldsdans!

Det er bare å glede seg til deilige dager med skikkelig feriefølelse med sol og strandliv på Mallorca.

Stedet

Mallorca er en øyperle, kjent for sitt varierte turterreng, imponerende kyst- og fjellandskap samt et rikt plante- og dyreliv.

Palma

Palma blir ofte kalt turistenes hovedstad eller lille Barcelona. Begge deler stemmer, men først og fremst er Palma en autentisk, sjarmerende og kosmopolitisk by med mye kunst og kultur, moderne avenyer og smale gater med muligheter for shopping og uteliv. Bystranden Playa de Palma er en av de mest populære på Mallorca. I dette området ligger det hyggelige restauranter, barer, butikker og kafeer der du kan nyte en god kopp kaffe.

Overnatting

Mallorca - Hilton Galatzo

Vi skal bo på fantastiske Hilton Galatzo Hotel, ved Costa de la Calma. Fra hotellet er det flott utsikt over Middelhavet, og området i og rundt hotellet er perfekt for trening. På hotellet har de en førsteklasses gourmetrestaurant, et flott spaområde og treningsrom. Hotellet ligger ca. 30 minutter fra flyplassen, 15 km fra Palma sentrum og kun 5 km fra Magaluf og Palmanova. Fra hotellet går det shuttlebuss en gang i timen til stranden i Paguera. Dit er det ca 2 km og rundt 20 minutter gangavstand. Der er fine stier til å gå og løpe på. I Paguera er det butikker, kafeer, barer og uteliv. Hotellet har to restauranter.

Romstype:
Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Romsbeskrivelse:
Rommene er moderne og delikat innredet

Les mer

Leder

Jasmin Haraldsen

Reisetyper: Treningsreise

Jasmin byr på inspirasjon og livsglede på reiser med bevegelse, mobilitet, yoga, pilates, styrke og Jasmins kjærlighetsmeditasjon. Hun deler mer enn gjerne av sin livsglede og livserfaring. Hun inviterer deg med inn i sin verden av fellesskap, treningsøkter, turer, ro/hvile, dans og glede. Etter trening, avslutter hun med sin gode puste- og kjærlighetsmeditasjon.

Portrettbilde av Jasmin Haraldsen
Les mer om Jasmin Haraldsen

Eksempel på dagsprogram

Morgen

 • Frokost
  Styrketrening

Formiddag

 • Egentid

Ettermiddag

 • Yogainspirerte øvelser, meditasjon/avspenning

Ettermiddag/kveld

 • Felles middag

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 20. april 2024

Antall dager:8

Pris fra: 19 990 kr

Hva er inkludert

 • Fly Oslo – Mallorca Palma tur/retur
 • Transport tur/retur flyplassen – hotellet
 • 7 netter i valgt rom på Hilton Mallorca Galatzo
 • Halvpensjon (frokost og middag)under hele oppholdet
 • 1-2 daglige trenings eller yogaøkter
 • Viljaleder Jasmin Haraldsen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Mallorca Palma
Dato:20. apr.
Avgang: 20. april - kl. 08.30
Hjemreise
Fly fra: Mallorca Palma
Fly til: Oslo
Dato:27. apr.
Avgang: 27. april - kl. 12.45