Vilja logo
Yogareise
India, Goa, Mandrem

Yogareise til India med Holifestival i påskeferien

Bli med til fargerike India, der yogaen først slo røtter. I en fredfull oase langs Goas strender ligger Nalanda Resort. Her kan du puste fritt og nyte en yogisk livsstil

Reisens høydepunkt

 • Yoga med utsikt over havet
 • Ayurvedisk workshop
 • Besøk krydderplantasje og templer
 • Slaraffenliv på stranda
 • Indisk Ildseremoni
 • Feiring av Holifestivalen
Dato: 21. mar - 1. apr 2024 / 12 dager
Pris 29 900 kr
Enkeltromstillegg: 5 797 kr

Yogareise til India

Du våkner til solfylte dager, lyden av havet, vegetarmat og vennlige smil. Dette er yogareisen hvor du kan gjenoppdage deg selv og finne ro i kropp og sinn. Vi gjør yoga 2 ganger hver dag, og du kan bli med på kveldsaktiviteter som chanting, meditasjon, eller indisk kulturkveld. Ikke minst blir det egentid, strandliv og sunne forfriskninger.

Rett over veien fra der vi har rommene våre (ca 200 m) ligger yogashalaene og den magiske sandstranden med Chia Lounge Cafe hvor du spiser frokost med sjøutsikt.

Rebecca kjenner Nord-Goa godt og kommer gjerne med anbefaling om hvor du kan handle de fineste krystallene, syngebollene eller krydderet.

Bli med å feire Holi i Goa

Holifestivalen er en av de mest populære festivalene i India. Det er en betydningsfull hinduistisk festival for farger, kjærlighet og våren. Vi feirer sammen med våre venner på Nalanda resort, vi starter rolig på stranda og så blir de som vil med ut i gatene for å finne festen. Det er et gledeskaos uten like, rop, musikk og dans, liten og stor, lokale og turister i skjønn forening, og hvis du er av den vågale typen kan du smake den lokale "Cashew fenny".

Ayurveda, søsterfilosofien til Yoga

Vi får Ayurvedisk workshop av Dr Jasof som Rebecca kjenner godt. Da får du lære om hvordan dette helsesystemet fungerer og hvordan du kan anvende det i din hverdag. Alle får hver sin konsultasjon, og Rebecca kan hjelpe deg å sette opp en tilpasset yogasekvens for din Dosha du kan ta med deg hjem.

Ayurveda betyr kunnskap om livet. Ayurveda er et eldgammelt helsesystem som praktiseres i stor grad i India den dag i dag. Sentralt i ayurvedisk tankegang er det som beskrives som «de fem elementene»: rom, luft, ild, vann og jord. Disse ligger til grunn for de tre såkalte doshaene: vata (rom og luft), pitta (ild og vann) og kapha (vann og jord).

Stedet

I Goa finner du kilometervis med vakre strender, palmer, yrende markedsliv, fargerike hus og krydret mat. Mandrem er en liten by i Nord- Goa og kjent for sin rolige kyst. Mellom palmene skal vi leve yogalivet, nyte idylliske øvelser, ta en svømmetur, meditere på stranden og ta inn spektakulære solnedganger.

Denne vakre strandlinjen vi bor på er også kjent som Turtle Beach etter de truede Olive Ridley havskilpaddene som ankommer kysten i hekkesesongen.

Her er nærliggende markedsområder Madlamaz-Mandrem og Arambol. Her finner du spennende mat, tekstiler, krystaller og krydder.

Overnatting

India, Goa - Nalanda retreat

Nalanda Retreat har en fantastisk beliggenhet rett ved Mandrem stranden. Stedet er designet med portugisisk arv og kongelig estetikk med natursteinbygde bassenger, omkranset av nydelige hager som går i ett med den hvite sanden på stranden. Dette stedet er et spesielt yogasted og et åndelig fristed hvor mennesker fra hele verden kommer og nyter alt stedet har å by på. Dette er bygget for å være et sted for vekst og helbredelse, et perfekt fristed bort fra den moderne verden.

Romtype:
Delt twinrom
Romsbeskrivelse: Rommene er store og luftige med naturlig lys og god energi. Smakfull innredet med jordnær dekor som er håndplukket for å gjenspeile elementene i naturen. Takvifte på alle rom.

Les mer

Leder

Rebecca van Eck

Reisetyper: Ansvarlig turisme, Yogareise

Rebecca van Eck er en reiseglad sjel, og liker å legge reisene sine til steder som tar ekstra godt vare på mennesker og miljø. Hun er massasjeterapeut og holistisk yogalærer med hovedfokus på bindevevsarbeid. Rebecca heier på kroppens evne til å helbrede seg selv, og at veien til en kropp og sinn i balanse er individuell. På reisene sine underviser hun i yin, vinyasa, hatha, meditasjon og dans.

Portrettbilde av Rebecca van Eck
Les mer om Rebecca van Eck

Eksempel på program

Slik vil dagene dine i Goa se ut

Morgen:

 • 07.30 starter dagen i vår egen yogashala (yogarom). Vi gjør yoga og pusteøvelser i ca 90 minutter før frokost. Vi starter vår praksis med utgangspunkt i nybegynner nivå, slik at du får alt du trenger for å bygge en trygg praksis tilpasset din egen kropp. Har du en praksis fra før vil Rebecca gi deg ekstra utfordringer om du trenger underveis.
 • Frokost/Brunch nytes i Nalanda Lounge. Her får vi et godt utvalg av frokostblanding med musli, frø og gryn av ulike slag. Stekt egg eller en kanskje en omelett frister? Fersk frukt serveres hver dag og selvsagt en ferskpresset juice står også på menyen.

Egentid:

 • Her benytter dere tiden som dere selv ønsker, heng rundt på Nalanda eller opplev nabolaget
 • Benytt deg av spamuligheter. Vi kan anbefale en kollega av Rebecca rett borti gata, som tilbyr byens beste behandlinger.
 • Dra på marked eller cafe
 • Lunsj når og der det passer deg
 • Slapp av på stranden eller ved bassenget

Ettermiddag og kveld:

 • En økt med rolig yoga, bindevevsmassasje eller meditasjon. Her slipper vi dagen og løsner opp i kroppen. Middag nytes igjen på Nalanda Lounge. Etter middagen er det alltid en valgfri kveldsaktivitet, som feks Kirtan, underholdning, meditasjon, hypnose eller filosofi. Dette varierer fra uke til uke, og er inkludert i ditt opphold

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:India

Dato: 21. mars 2024

Antall dager:12

Pris fra: 29 900 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Oslo - Goa med mellomlanding i Doha
 • Transport tur/retur flyplass - hotell
 • Overnatting 1 natt i delt rom på hotell ved Goa flyplass
 • Overnatting 10 netter i delt dobbeltrom på Nalanda retreat
 • Daglig halvpensjon - frokost og middag
 • 1 fire Puja, indisk velkomstseremoni
 • Feiring av holi festivalen
 • Workshop med Ayurvedisk doktor og privat konsultasjon
 • 1 halvdags utflukt til krydderplantasje
 • Daglig yoga med Rebecca
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Doha
Dato:21. mar.
Avgang: 21. mars - kl. 08.15
Fly fra: Doha
Fly til: Goa
Dato:21. mar.
Avgang: 21. mars - kl. 20.30
Hjemreise
Fly fra: Goa
Fly til: Doha
Dato:1. apr.
Avgang: 1. april - kl. 03.40
Fly fra: Doha
Fly til: Oslo
Dato:1. apr.
Avgang: 1. april - kl. 08.35

Kanskje du også liker denne reisen?

Reis, elsk, lev.