Vilja logo
Yogareise, Kultur- og opplevelsesreise
Tanzania, Zanzibar

Yogareise til paradiset Zanzibar

Lukk øynene og drøm deg til vakre, fredelige og autentiske Zanzibar. Solen og havbruset vekker deg, og etter morgenens yoga, pust og hvile er du klar for dagen i paradis.

Reisens høydepunkt

 • Yoga, pust og meditasjon hver dag
 • Berikende møter med lokal kultur
 • Pudderhvit sand, strand og sol
 • Fersk, frisk, fresh og kortreist mat
 • Variert og gøyalt reisefølge
 • Minner og opplevelser for livet
Dato: 8. mar - 18. mar 2025 / 11 dager
Pris 31 900 kr
Enkeltromstillegg: 5 830 kr

Eventyr, yoga og hvite strender

Sjela vår elsker eventyr og det får du på Zanzibar. Reisen byr på afrikansk historie, kultur og regnskog, samt lange hvite strender. Du kjenner den myke sanden mellom tærne mens du nyter fantastiske solnedganger. Renée har lagt alt til rette med meditasjon, yoga og pust. Og gleder seg skikkelig til å vise deg dette paradiset hvor du kan hvile deg i form med alle sansene åpne.

Yoga er for alle

Vil du finne din indre kvinnekraft, kreativitet og livsglede så er dette reisen for deg. Yoga er så mye mer enn bare øvelser. Her finnes alt vi trenger for kjærlig omsorg og tilstedeværelse i eget liv. Yoga er for alle. Pust er gøy. Meditasjon er deilig. Vi spiller musikk, danser, deler opplevelser og vever nye vennskapsbånd.

Litt om dagene på Zanzibar

Dagene starter med yoga til sol og havbrus før morgenmaten serveres. Det er god tid til bare deg selv, til utflukter, snorkling- og badeturer ifølge programmet. Ved lunsjtid møtes vi, og avtaler dagen videre. Før felles lokal og deilig middag, er det «Me time» med Renée, tilpasset dagens hendelser, og den kroppen vi har. Om kvelden ser du en fantastisk stjernehimmel, hører bølgene og kjenner at livet er magisk!

Stedet


Zanzibar er rett og slett et eksotisk paradis. Ferieøya byr på kritthvite strender, azurblått hav og magiske solnedganger. Her møter du en varm kultur, vennlige smil, snorkling og sansing i flo og fjære. Du får nyte livet på stranden, i og på havet, og du vil leve deilige dager på «krydderøya»!

Stone town (Steinbyen) er en fantastisk by, et typisk swahilisk handelssted med markedsplasser, fargerike dører, spennende shopping, krydder, herlige mennesker og særegen kultur.

Med en blanding av indiske, arabiske og afrikanske påvirkninger har Zanzibars kjøkken mange overraskelser. Havet tilbyr alt du kan be om - tunfisk, sverdfisk, hummer, reker og blekksprut. Den varmende solen gjør at frukt er tilgjengelig året rundt – full av smak, moden og søt.

Overnatting

Zanzibar - Seyyida Boutique Hotel

Seyyida Boutique Hotel
Inspirert av Zanzibars eklektiske kulturer, blander Seyyida Boutique Hotel & Spa moderne bekvemmeligheter med afrikansk, arabisk, indisk og europeisk påvirkning.

Med slående utsikt over havnen, promenaden og det turkise vannet i Det indiske hav på den ene siden og de fascinerende trange gatene i steinbyen på den andre, har Seyyida det perfekte stedet for å utforske Stone Town.

Romtype: Dobbeltrom
Rombeskrivelse: Alle rommene er moderne innredet med klimaanlegg og stort bad. Rommene har tv, kaffekoker, safe og minibar.

Les mer

Zanzibar - Casa Beach Hotel

Casa Beach Hotel er et nyrenovert hotell med en perfekt beliggenhet for å utforske byen og stranden. Jambianias vakre, lange sandstrand ligger rett inntil hotellet. Barfot kan vi gå til mange koselige små barer og restauranter. På kvelden kommer du til å sovne til lyden av bølgene som strømmer mot stranden, bare 20 meter unna døren til rommet ditt.

Romstype: Delt twinrom eller enkelrom mot tillegg.
Romsbeskrivelse:
Alle rommene har egen uteplass hvor du kan sitte og nyte tiden, livet og havets bølger.

Les mer

Zanzibar - Mangrove Lodge

The Mangrove Lodge er et miljøvennlig hotell som er bevisst på bærekraft og har som mål å påvirke det nærliggende Chuini positivt med lokal arbeidsstyrke og håndverkere. Den ligger blant høye palmer og mangotrær 15 km nord for Stone Town på vestkysten av Zanzibar, ved siden av krydderplantasjene.

I den nærende jungellignende hagen finner vi 10 komfortable bungalower med stråtak, og den fargerike bar & restaurant ligger ved vår egen sjarmerende mangrovebukt. Nede på stranden finner du også et stort basseng med havutsikt og en yogaplattform med utsikt over det indiske hav.

Les mer

Leder

Renée Ramsey

Reisetyper: Yogareise

Renée er en svært inspirerende og dyktig yogainstruktør. Hun formidler teknikker for indre ro og balanse, og gir deg øvelser for fokus, spirituell vekst, klarhet og styrke. For Renée er det viktig at yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. Og at du får kontakt med deg selv, og kjenner på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg.

Hennes motto er: Vi gjør Yoga med den kroppen vi har!

Portrettbilde av Renée Ramsey
Les mer om Renée Ramsey

Program

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Tanzania

Dato: 8. mars 2025

Antall dager:11

Pris fra: 31 900 kr

Leder:

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur Oslo-Zanzibar-Oslo
 • All transport på øya til alle aktiviteter
 • Overnatting 9 netter i delt rom
 • Frokost daglig, samt måltider i henhold til program
 • Utflukter og aktiviteter i henhold til program
 • Lokale guider på stedet
 • Vilja-leder Renée Ramsey med under hele reisen
 • Daglig yogaøvelser med Renée
 • 1 tre plantet i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo
Fly til: Doha
Dato:8. mar.
Avgang: 8. mars - kl. 15.05
Fly fra: Doha
Fly til: Zanzibar
Dato:9. mar.
Avgang: 9. mars - kl. 02.20
Hjemreise
Fly fra: Zanzibar
Fly til: Doha
Dato:18. mar.
Avgang: 18. mars - kl. 22.50
Fly fra: Doha
Fly til: Oslo
Dato:19. mar.
Avgang: 19. mars - kl. 08.20

Energi, kraft og livsglede med smilepuls.