Vilja logo
Yogareise
Hellas, Karpathos

Yogaretreat i Hellas - opplev øyparadiset Karpathos!

Kathys Island inviterer til lave skuldre, dype pust og hjemmelaget gresk middelhavsmat på Karpathos. Løft din livskraft med yoga, solstråler og salte bad i Middelhavet.

Reisens høydepunkt

 • Yoga og meditasjon hver dag
 • Gongbad og mantrasang
 • Intuitiv dans
 • Hjemmelaget gresk mat
 • Lokale møter i fjellandsbyen Olympos
 • Grundig gjennomgang av øvelser tilpasset din kropp
Dato: 11. aug - 18. aug 2024 / 8 dager
Pris 21 800 kr
Enkeltromstillegg: 2 730 kr

Yogaretreat i Hellas

Velkommen til den vakre øya Karpathos i Hellas!

Du starter dagen med dynamisk morgenyoga til sjøutsikt og sval sommerbris, etterfulgt av en stor, hjemmelaget frokost. Dagen nytes til det fulle med egentid. Du kan gå på stranden, lese bøker i hengekøya eller ta en massasje. Et par dager blir det utflukter hvor vi utforsker fjellandsbyen Lefskos, små tavernaer og møter de lokale. Karpathos har noe for enhver smak!

Gjennom meditasjon, yin-yoga og gongbad får cellene dine full restitusjon. I en hel uke får du lade batteriene, og du trenger ikke gjøre annet enn å rett og slett bare være. Rebecca inviterer til bevegelsesfrihet og en indre reise gjennom yoga, intuitiv dans, mantrasang og meditasjon.

Du velger selv hvor mye du vil delta på. På denne reisen får du mulighet til et godt dykk inn i yogaens verden og muligheter, og du kan også prioritere ekstra egentid med god samvittighet. Reisen til Karpathos passer fint for nybegynnere, eller for deg med litt erfaring fra før. Rebecca tilpasser øvelsene til din kropp. Yoga skal trenger ikke "se bra ut", det skal føles bra, og gi kroppen støtte og påfyll. Ingen ting skal presteres, vi øver på å lytte til det kroppen trenger mens vi beveger oss.

Hva slags yoga møter du på Karpathos?

Dette er den perfekte ferien for deg som har lyst til å bli godt kjent med flere yogastiler, men allikevel få et solid grunnfundament på plass. Kanskje du også finner en yogaform du trives med og kan fortsette med når du kommer hjem fra Hellas!

Hatha yoga

Du instrueres inn i stillingene i et rolig tempo og du får tid til å tilpasse til hvordan kroppen din trives best i stillingen. Vi jobber med stillinger som styrker kjernemuskulatur, bygger styrke og fleksibilitet i ryggen. Du lærer stillinger for å løsne i skuldre og bryst. Stående stillinger, og sittende stilliger som jobber spesielt godt med hoftene.

Vinyasa

Øvelsene ligner stillingene fra Hatha yoga, men her setter vi dem sammen i en flyt og beveger oss fra stilling til stilling i en sammensatt sekvens. Her bruker vi ofte musikk, og noen ganger oppleves det nesten som en dans med bevegelse og pust i fokus.

Yin yoga

Dette er en av de roligste yogaformene. Her jobber vi mest nede på gulvet, og holder stillingene i 1-5 minutter, for at bindevevet skal få slippe tak. Vi jobber med blokker, pledd og store puter slik at du får støtte til å slappe av i stillingene. Her beveger vi oss i sneglefart og trener på å være i ro.

Ta reisen til Hellas, Karpathos, yoga og livskraft!

Stedet

Karpathos er den nest største øya i den greske gruppen Dodekanesene i det sørøstlige Middelhavet. Øya ligger rett mellom Rhodos og Kreta. Det er en fjelløy med dype daler og topper som tilbyr panoramautsikt over hele øya. Klimaet gir varme somre med temperaturer på 30 grader og milde vintre med en gjennomsnittstemperatur på 16 grader. Om vinteren og våren er øya dekket av grønt gress og blomster i alle farger.

Katy`s Island Retreat ligger i Adia, på vestkysten av Karpathos, ved foten av et fjell som strekker seg ned til det vakre Egeerhavet, omgitt av furutrær og Bougainvillea og med fantastisk utsikt over kysten. Adia er et rolig sted på øya.

Overnatting

Hellas, Karpathos - Kathy's Island Retreat

På vestkysten av øya Karpathos ligger Kathy’s Island Retreat. Stedet ligger i et rolig og vakkert område av øya, midt mellom fjell og vann med nydelig havutsikt. I gangavstand til retreaten finnes det to flotte strender. I hagen kan du lene deg tilbake i en rekke hengekøyer som henger rundt om for de som ønsker å slappe av i skyggen av de flotte furutrærne. Det serveres smakfull og sunn vegetarisk middelshavsmeny. Kathy's Island Retreat har stort fokus på sunn livstil, med blant annet ferske grønnsaker fra egen økologisk grønnsakshage.

Romtype:
Delt twinrom, få enkeltrom
Rombeskrivelse:
Totalt 14 rom. Noen rom har balkong med havutsikt og noen rom har takterasse, eget moderne bad, kjøleskap og luftkondisjonering.

 • Hele stedet kun for oss
 • Stor hage med hengekøyer og sitteplasser
 • Avstand til Karpathos flyplass: 25 minutter
Les mer

Leder

Rebecca van Eck

Reisetyper: Ansvarlig turisme, Yogareise

Rebecca van Eck er en reiseglad sjel, og liker å legge reisene sine til steder som tar ekstra godt vare på mennesker og miljø. Hun er massasjeterapeut og holistisk yogalærer med hovedfokus på bindevevsarbeid. Rebecca heier på kroppens evne til å helbrede seg selv, og at veien til en kropp og sinn i balanse er individuell. På reisene sine underviser hun i yin, vinyasa, hatha, meditasjon og dans.

Portrettbilde av Rebecca van Eck
Les mer om Rebecca van Eck

Program

Nivå

Denne reisen passer veldig fint for deg som er ny til yoga. Vi tar utgangspunkt i et nybegynnernivå, og bygger oss videre dag for dag.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Hellas

Dato: 11. august 2024

Antall dager:8

Pris fra: 21 800 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur direkte Oslo - Karpathos inkludert bagasje
 • Transport flyplass - retreat tur/retur
 • Overnatting 7 netter i privat yogaretreat i delt rom
 • 3 sunne og smakfulle måltider daglig (drikke er ikke inkl)
 • Yoga og meditasjon daglig med Rebecca
 • Intuitiv dans
 • Utflukt til badebyen Lefkos
 • Utflukt til fjellandsbyen Olympos
 • Sosialt fellesskap
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Hellas, Karpathos
Dato:11. aug.
Avgang: 11. august - kl. 06.00
Hjemreise
Fly fra: Hellas, Karpathos
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:18. aug.
Avgang: 18. august - kl. 12.15

Reis, elsk, lev