Vilja logo
Yogareise
Hellas, Paros

Yoga og egenpleie på et nydelig yogaretreat

Sammen med Yogaleder Jannice, skal vi ha 100 % fokus på nytelse ved nydelige, autentiske og økologiske spa-reatreatet Okreblue i Hellas. Her får du påfyll med yoga, meditasjon morgen og kveld, deilig, nærende, hjemmelaget og vegetarisk mat.

Reisens høydepunkt

 • Retreaten arrangeres av Be Yoga, nylig kåret til Norges beste Yogastudio
 • Økologisk sparesort med alle fasiliteter
 • Yoga morgen og kveld ledes av Jannice Strand som er grunnlegger av Be Yoga
 • Fantastisk natur på vakre Paros
 • God tid til egne ønsker og aktiviteter
Dato: 5. mai - 11. mai 2024 / 7 dager
Pris 19 400 kr
Enkeltromstillegg: 5 800 kr

Yoga, meditasjon og økologisk mat på vakker gresk øy

I perfekt balanse med naturen er Okreblue Eco Yoga Retreat et sted for velvære og tilstedeværelse. Her kan du trekke deg tilbake og gjenopprette en forbindelsen mellom kropp og sjel. Vår dyktige yogaterapeut og yogalærer, Jannice Strand, gleder seg til å ta deg med til dette vakre stedet for å dele deilig yoga- og meditasjonsopplevelser – morgen og kveld.

På den greske øyperlen Paros fyller vi dagene med krystallklart vann, sjarmerende gater, hvite kalkstenhus og yoga. Vi nyter deilig økologisk kortreist mat med lokale råvarer og greske smaker. Det er selvsagt også god tid til å ligge ved bassengkanten med en god bok eller sole seg på stranden, like ved.

Under den greske solen blir du invitert til å utforske og fordype deg i din yoga-praksis. Jannice underviser i Hatha Yoga, Pranayama (pusteøvelser/livskraft), Yoga Nidra (yogisk søvn) og Yin yoga (rolig yoga med lengre hold). Hun underviser på en trygg og rolig måte.

Gled deg til den gode følelsen det gir av å ta vare på seg selv via yoga, meditasjon og deilige vegetarmåltider.

Stedet

Paros er en vakker gresk øy som ligger i Egeerhavet. Den er kjent for sine nydelige strender, krystallklart vann, sjarmerende landsbyer, og rike kultur. Øya tilbyr flotte muligheter for avslapning ved stranden, fotturer, og en autentisk gresk opplevelse.

En fin aktivitet på øyen kan være en fottur, følge de gamle vandringsledene mellom de små koselige landsbyene på øya. Nærmeste lille tettsted ligger 3 km fra Okreblue og hetere Nausa - med herlig gresk atmosfære med butikker, kafeer og barer.

Overnatting

Hellas, Paros - Okreblue

Okreblue er designet i total harmoni med det omkringliggende miljøet og er et autentisk yoga retreat.

Okreblue ligger på den relativt uberørte kysten av Santa Maria på den rolige halvøya Paros i Hellas. De omkringliggende elementene, spesielt jorden og vannet, er sjelen til Okreblue. Nærheten til naturen i dens råhet og renhet skaper dypt nærende forhold for din helbredelse, foryngelse og selvrefleksjon på Okreblue.

Okreblue er ligger ved den relativt uberørte kysten av Santa Maria på den rolige halvøya Paros i Hellas. Elementene rundt, spesielt jord og vann, utgjør hjertet til Okreblue. Nærheten til naturen i sin rå og rene form skaper et dypt nærende miljø for helbredelse, tilstedeværelse og selvrefleksjon

Bærekraftige Okreblue
Okreblue tilbyr filtrert vann til alle sine gjester og oppfordrer til minimal bruk av engangsplast. Deres anlegg overholder strengt resirkulering av all plast når det er nødvendig.

Dusjvann resirkuleres og brukes til å vanne trærne på stedet, og vi bruker biologisk nedbrytbare såper på bad og vaskerom.

Okreblues forpliktelse til å kontinuerlig forbedre fotavtrykket pågår. Hvert år introduseres nye bærekrafts-initiativer for å hjelpe hotellet med å sette et stadig mer positivt fotavtrykk på det omkringliggende miljøet.

Romtype: Delt rom eller enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse: Inspirert av elementene i gresk mytologi, er rommene åpne, med masse deilig naturlig lys for å gi deg den beste opplevelsen på retreaten. De fleste rommene vender mot sjøen som ligger bare et steinkast unna Filizi-stranden, med uhindret tilgang til fløyelsvannet i Egeerhavet. Det er enkle og rustikke soverom.

Les mer

Leder

Jannice Strand

Reisetyper: Yogareise

Jannice Strand er daglig leder og eier av Be Yoga Studio, er Yoga lærer, YogaWorks sertifisert trener, og en dedikert yoga student.

I klassene til Jannice, kan du oppleve å bli tatt ut av komfortsonen - både i balanse og styrke - fysisk og mentalt.

 • Jeg møtte Yoga for første gang i 2001, det var en tid som jeg hadde sklidd litt feil vei i livet mitt - men Yoga tok meg inn i varmen med en gang, og veien derifra har alltid vært spennende, forteller Jannice Strand.
Portrettbilde av Jannice Strand
Les mer om Jannice Strand

Forslag til dagsprogram

08:00-08:15: Servering av Sitron Vann + intro til Ayurvediske rutiner

08:30-10:30: Hatha Yoga med Pranayama og Meditasjon – Velkommen til en litt mer dynamisk klasse. Øvelsene vi skal gjøre vil kunne hjelpe kroppen med å frigjøre spenninger, som igjen vil hjelpe deg å oppnå økt smidighet og styrke

10:30: Brunsj
Etter brunsj kan du velge å slappe av i hagen, ved stranden eller kanskje gå en tur på flotte øya Paros?

16:30-18:30: Hatha Yoga med Yin & Yoga Nidra, fokus på avspenning og ro.

Her vil vi diskutere filosofien i Yoga og forskjellige prinsipper <3

Det er lagt opp til spørsmål, svar og refleksjoner.

19:00: Middag – Gled deg til delikat middag og herlig fellesskap

Når kvelden kommer, vil vi ta det helt med ro i dette flotte retreat vi bor på.

Med forbehold om endringer

Praktisk informasjon

Deler av Okrebleu er bestilt og reservert til kun oss – derfor er det egne betingelser ang avbestilling for denne yoga reisen (som på alle våre yoga reiser nå).

Depositum på kr. 5000,- har forfall i løpet av 10 dager etter bestilling. Restbeløp har forfall 65 dager før avreise.

Ingen innbetaling er refunderbar.

Rom på stedet

Vi har 2 suiter til 3 personer i hver. Hvis 3 deler, er det ikke tillegg i prisen. Hvis 2 deler suiten, er det et tillegg på kr 4500,- for begge to.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Hellas

Dato: 5. mai 2024

Antall dager:7

Pris fra: 19 400 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Oslo – Athen
 • Reise Athen – Paros t/r (båt eller fly)
 • Transport på Paros til/fra Ocrebleu
 • Overnatting 6 netter i delt rom
 • Vegetarisk brunsj og middag daglig
 • Daglig yoga undervisning morgen og kveld med Jannice Strand
 • Fellesskap med andre yoga interesserte deltagere
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Egne avbestillingsregler. Se under praktisk informasjon på reisen

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Athen
Dato:5. mai
Avgang: 5. mai - kl. 06.15
Hjemreise
Fly fra: Athen
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:11. mai
Avgang: 11. mai - kl. 11.00