Vilja logo
Mindfulness- og pustereise, Åpen for alle kjønn
Italia, Umbria

Pust ut og nyt rolige dager i et sjarmerende kloster i vakre Umbria

Lær å slappe skikkelig av og fyll opp energilagrene. I en grønn lunge med olivenlunder og vinranker vil pusteekspert Anette Aarsland lære deg forskningsbaserte pusteøvelser som gjør små underverk for deg.

Reisens høydepunkt

 • Et eget kloster for en uke
 • Lær pusteteknikk
 • Forskningsbaserte øvelser du får med hjem
 • Nydelig, hjemmelaget mat med private kokker
 • Guidet utflukt i Umbria
 • Smaksopplevelser fra lokale råvarer
Dato: 17. okt - 24. okt 2024 / 8 dager
Pris 21 900 kr
Enkeltromstillegg: 2 800 kr

Pust, egentid og italiensk mat

Gjennom oppholdet får du enkle verktøy, i form av veldokumenterte og forskningsbaserte pusteøvelser, som du kan ta med deg hjem og bruke i din travle hverdag! Og best av alt, øvelsene tar kun 2 minutter for at de skal fungere helt ned på cellenivå. Du lærer pusteteknikker som er 100% basert på forskning gjort på pust!

Teknikkene har hjulpet utallige av Anettes klienter med alt fra indre uro, muskelspenninger, smerter, angst, mild/moderat depresjon, migrene, hodeverk, dårlig søvn, høyt blodtrykk, dårlig fordøyelse, dårlig konsentrasjon/ tilstedeværelse og hukommelse! Teknikkene er enkle, og du vil ha god tid til å bli kjent med dem slik at du vil kunne bruke dem som del av ditt verktøyskrin etter du kommer hjem.

Innimellom pustetreningen er det selvfølgelig tid til å nyte kaffe eller te og ta deg en dukkert i bassenget. Det er din ferie, og den er til for å nytes!

En av dagene har vi inkludert en utflukt til Umbria med guide, her får du oppleve hva middelalderstedet har å by på.

Stedet

Umbria er en vakker region i det sentrale Italia. Umbria grenser til Toscana i vest, til Marche i øst og til Lazio i syd. Landskapet er dominert av fjell og daler med Appenninene i øst på grensen mot Marche.

Studie- og feriesenteret vi skal bo på, Il Convento, ligger i dette paradiset og drives av norske Live Mørstad. Hun er klosterets ildsjel og daglige leder, har bodd i Italia i over 35 år og er utdannet tekstilkunstner. Klosterets opprinnelige navn er Abbazia di San Pedro og ble bygget i år 1158. Det tilhørte Benediktinerordenen og ble i 1177 et abbedi med over hundre kirker under seg.

Klostret ligger ved den gamle romerske veien Via Flaminia som fører fra Roma til Adriaterhavet. Mye av klostrets tidlige historie er ukjent, men man vet at ødeleggelsen av byen Trevi i år 1240 også gikk ut over klostret, og det var på denne tiden legenden sier at klostret ble besøkt av Sankt Frans av Assisi. Nærmeste naboen er den pittoreske Trevi.

Overnatting

Italia, Umbria - II Convento Trevi

Vi bor på klosteret Il Convento som drives av ildsjelen norske Live. Klosteret ble bygget i år 1158, og ligger ved den gamle romerske veien Via Flaminia ved byen Trevi. Dette paradiset med unik atmosfære ligger midt blant store løvtrær, olivenlunder og vinranker. Den italienske kokkemammaen på klosteret tilbereder de beste måltidene basert på lokale, italienske råvarer.

Romtype
: Delt rom og enkeltrom
Rombeskrivelse:
Alle rommene har god standard, lyse farger og har eget bad.

 • Basseng
 • Avstand fra Roma flyplass : 2 timer
Les mer

Leder

Anette Sutter Aarsland

Reisetyper: Mindfulness- og pustereise

Anette er lidenskapelig opptatt av å gå gjennom, og ikke utenom, våre følelser. Uforløste følelser som gråt og sinne setter seg gjerne fast i kroppen som muskelspenninger og smerter. I tillegg får de oss til å endre pustemønster slik at vi skaper spenninger i nakke, skuldre og bryst. Hun tilbyr kurs i forskningsbaserte pusteteknikker og frigjøring av stemmen, og har hjulpet tusenvis av klienter med alt fra panikkanfall, smerter, søvn, fordøyelse, svak stemme, stamming og mye mer!

Portrettbilde av Anette Sutter Aarsland
Les mer om Anette Sutter Aarsland

Eksempel på dagsprogram

Frokost
Pusteteknikk
Lunsj
Egentid
Pusteteknikk
Middag

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Italia

Dato: 17. oktober 2024

Antall dager:8

Pris fra: 21 900 kr

Hva er inkludert

 • Flyreise tur/retur direkte Oslo - Roma inkludert innsjekket bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt dobbeltrom på klosteret
 • All mat og drikke under oppholdet (også vin)
 • Halvdags utflukt med guide
 • 2 daglige økter med pusteøvelser
 • Foredrag med Anette Aasland
 • Sosialt fellesskap med andre
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet.

Flytider

Avreise
Fly fra: Oslo, Gardermoen
Fly til: Roma, Fiumicino
Dato:17. okt.
Avgang: 17. oktober - kl. 07.00
Hjemreise
Fly fra: Roma, Fiumicino
Fly til: Oslo, Gardermoen
Dato:24. okt.
Avgang: 24. oktober - kl. 10.55