Vilja logo
Yogareise
Spania, Mallorca, Palma & Illetas

Drømmer du om velvære, yoga og solfylte dager direkte fra Bergen?

Dette er yogareisen for livsnytere som lengter etter en uke i solen, og ønsker å reise direkte fra Bergen! Her skal vi praktisere yoga som passer for alle kropper. Velkommen til solfylte dager, frodige omgivelser og minner for livet!

Reisens høydepunkt

 • Terapeutisk rolig yoga som inviterer til dyp ro
 • Vekk energi og livslyst med dynamisk yoga
 • Vakre omgivelser for både bevegelse og restitusjon
 • Eksklusivt hotell med stor, frodig hage
 • Mulighet for fjelltur og sykkelturer
 • Turkist hav, svømmebasseng og eksklusivt spa
Dato: 2. okt - 9. okt 2024 / 8 dager
Pris 23 510 kr
Enkeltromstillegg: 3 500 kr

La gnisten inni deg bli tent av yoga i luksuriøse omgivelser sammen med YouMe!

Enten du reiser alene, sammen med venner eller som par, er du hjertelig velkommen til denne yogareisen. Sammen finner vi en god balanse mellom egentid og fellesskap. Nye bekjentskaper knyttes, samtidig som du får tid til å se innover og utforske din indre yogi.

Denne reisen er i samarbeid med YouMe Yoga og har fokus på å skape en atmosfære som innbyr til ro og velvære for på å vekke dine sanser. Hotellet vi bor på bidrar til nettopp dette. Det er eksklusivt og innbydende, og byr på avslappende dager med sol og varme. Til sammen skaper dette et perfekt utgangspunkt for en yogareise som varmer både på innsiden og utsiden.

Dagene begynner med en dynamisk yogaklasse utendørs. Her vil du oppleve at varmen stiger i kroppen, pulsen øker og hjertet slår litt raskere og vi blir gjerne litt svett. Vi styrker muskulaturen og skjelettet og gir hjerte en god morgentrim gjennom flyt og sekvenser som synkronisert med inn og utpust. Her jobber vi med vår egen kraft og styrke, fleksibilitet og mykhet, en innkjennende og meditativ praksis. Her gleder vi oss over en sterkere og smidigere kropp, før vi nyter en deilig frokost sammen.

Med mye fritid og egentid kan du velge å gjøre akkurat det som passer deg - bade, sole, hvile eller dra på utflukt på egen hånd. Enkelte dager er det lagt opp til morsomme fellesaktiviteter eller utflukter, hvor bånd knyttes og minner skapes. På ettermiddagen samles vi for en roligere yogaklasse, for å senke skuldrene og lande etter dagen. Når solen går ned og mørket gjør sitt frembrudd møtes vi igjen for en eksklusiv middag på hotellet.

Den gode følelsen av å bevege kroppen og den dype roen av restitusjon og nye krefter, venter på deg på Mallorca. Her blir du tatt imot med akkurat den formen du har! Solfylte varme dager, yoga og godt selskap gjør dette til en uke du kommer til å leve lenge på.

Stedet

Mallorca er en øyperle, kjent for sitt varierte turterreng, imponerende kyst- og fjellandskap samt et rikt plante- og dyreliv.

Palma

Palma blir ofte kalt turistenes hovedstad eller lille Barcelona. Begge deler stemmer, men først og fremst er Palma en autentisk, sjarmerende og kosmopolitisk by med mye kunst og kultur. Byen prydes av moderne avenyer og smale gater med muligheter for shopping og uteliv. Bystranden Playa de Palma er en av de mest populære på Mallorca. I dette området ligger det hyggelige restauranter, barer, butikker og kafeer der du kan nyte en god kopp kaffe.

Illetas

Illetas er en vakker og fredelig kystby på Mallorca, ca 8 km sørvest for Palma. Her er det krystallklart hav, hvite sandstrender og frodige grøntområder – perfekt for deg som søker en avslappende ferieopplevelse. Illetas har også et utvalg av luksuriøse hoteller, restauranter og strandklubber som tilbyr førsteklasses service og fasiliteter. Stranden i Illetas er kjent for sitt rolige vann og vakre omgivelser, og er et flott sted å tilbringe dagen med soling og bading. I tillegg kan du utforske de nærliggende buktene og naturstiene for en mer aktiv opplevelse.

Overnatting

Spania, Mallorca – Hotel Bonsol

Hotel Bonsol ligger ved sjøen nær Palma, og tilbyr en avslappende atmosfære perfekt for et opphold med yoga og ro. Hotellet har vakre hager, et spa med et bredt utvalg av behandlinger og flere bassenger å velge mellom.

Hotel Bonsols hager er et fredelig og vakkert tilfluktssted som komplementerer den beroligende atmosfæren på hotellet. For å komme til den private badestranden spaserer du gjennom frodige grøntområder, velstelte stier som snor seg gjennom hagen, omgitt av duftende blomster og skyggefulle trær. Med en rekke sitteområder og hengekøyer, er hagen et ideelt sted å slappe av, meditere eller lese en bok.

Maten på hotellet er delikat og eksklusiv - de tilbyr sunne og deilige alternativer som passer godt til en yogisk livsstil. Du kan forvente et utvalg av sunne og velsmakende retter, med fokus på ferske lokale ingredienser og mediterrane smaker. Restauranten tilbyr et variert utvalg av gourmetretter, både lokale spesialiteter og internasjonale favoritter.

Romtype: Delt twinrom, enkltrom mot tillegg.
Rombeskrivelse: Romslige komfortable, elegante og smakfullt velutstyrte rom. Alle rom har aircondition, gratis Wi-Fi og privat balkong/terrasse.

Les mer

Leder

Lisa Mari Kvalvik

Reisetyper: Yogareise

Lisa Mari er en erfaren yogalærer og medeier i YouMe Yoga, hun er opptatt av å se hver enkelts behov og skape en yogaopplevelse som føles trygg og fornyende. Med en imponerende bakgrunn innen Hatha Yoga, mindfulness, traumesensitiv tilnærming og en rekke ulike terapeutiske praksiser, bringer hun en dyp forståelse av kropp og sinn til sine elever. Hun tror på yogaens helbredende kraft og skaper trygge rom hvor individuell vekst og healing kan finne sted. På sine turer og retreater fokuserer Lisa Mari på personlig utvikling gjennom skreddersydde økter, terapeutiske workshops og berikende fellesskapsaktiviteter.

Portrettbilde av Lisa Mari Kvalvik
Les mer om Lisa Mari Kvalvik

Program

Yoga på reisen

Fasia terapi og TSY - traumesensitiv yoga

I denne praksisen vil vi i hovedsak jobbe med regulering av nervesystemet, stimulering av bindevevet, pusten, mindfulness, bevegelse og berøring. Vi vil ha fokus på den parasympatiske delen av nervesystemet og vagusnerven gjennom ulike somatiske øvelser og pusteøvelser. Vi tar utgangspunkt i Polyvagalteorien og de forskjellige tilstandene, ventral vagal social engagement, sympathetic activation, dorsal vagal shutdown og co-regulering.

Vi bruker øvelser i oppmerksomt nærvær som springer ut fra en traumesensitiv tilnærming til yoga og mindfulness.
Hoveddelen vil bestå av tid på akuballer og bindevevsmassasje som er et effektivt verktøy for å stimulere bindevevet. Ved å bruke denne tilnærmingen kan vi øke produksjon av kollagen og hyaluronsyre som gjør at bindevevet ditt kan bli mer hydrert, glidende og vitalt, i tillegg til at det er med å åpne viktige triggerpunkter i kroppen.
Det blir tilbudt traumesensitiv berøring og touch til de som ønsker det, det vil si at leder går inn å støtter kroppen og nervesystemet gjennom massasje for meridianpunkter, trykk, bølgende bevegelser, vugging på føtter, ryggen, skuldre, nakke eller hodet, du velger helt selv om dette er noe du ønsker å ta imot.

Yin yoga og bindevevsmassasje

En terapeutisk praksis hvor vi vender oppmerksomheten hjem til kroppen, pusten, hjertet og den indre verden som lever i oss alle. Gjennom guidet mindfulness og meditasjoner inviteres du til å ta med deg oppmerksomheten innover til ditt eget indre. Vi observerer både kroppen, sansene våre, sinnet vårt og alt det som lever i oss, samtidig som vi bruker pusten som ankeret i praksisen.

Du inviteres til å arbeide med både med den fysiske kroppen, energi kroppen, sinnet ditt og den mentale delen og emosjonene dine.

Vi bruker god tid til mindfulness, regulering av nervesystemet, vagusstimulering og pustearbeid før vi går over til bindevevsmassasje. Bindevevsmassasjen henter vi gjennom akuballene og ulike øvelser for å åpne kroppens triggerpunkter. Yinstillingene er få men dype, her holder vi lenger i hvert hold slik at kroppen kan få mulighet for å gi seg hen mot jord og det den ligger mot, og at bindevevet kan begynne å slippe, åpne opp. Mellom yin stillingene har vi noe bevegelse kalt yang bevegelse for å hente inn sirkulasjon mellom de lengre holdene.

I Yin Yoga praksiser vi den taoistiske tradisjonen og kinesisk medisin som gjelder og vi arbeider både med 5 element teorien og meridian arbeid.
Det vil si at vi jobber med øvelser som tilhører den årstiden vi er inne i og som trigger de meridianbanene, elementet og yin og yang organet som hører til denne årstiden.

Om YouMe Yoga

Denne turen arrangeres sammen med den flotte gjengen i YouMe.

YouMe Yoga er et yogastudio med to lokasjoner. De sikter mot å gi deg en opplevelse utenom det vanlige når du skal på yoga. Med fokus på å skape en unik atmosfære av ro og velvære, vekker de sansene dine til liv. YouMe legger vekt på god kvalitet og trygg praksis i alle sine klasser.

De har lang tradisjon for å tilby opplevelser av høy kvalitet, med behagelig estetikk. Enten det er på yogastudioer i Norge, eller på Hotel Bonsol i Illetas på Mallorca. YouMe gjør alltid det lille ekstra for at du skal føle deg sett og ivaretatt.

På denne turen har du med deg lederne Lisa Mari Kvalvik, Thor Eliassen og Hilde Beth Kvalvik.

Lisa Mari Kvalvik er yogaleder og er engasjert både med yogaklasser, kurs og utdanning. Med sin terapeutiske tilnærming og behagelige stil kan alle føle seg vel på yogamatten.

Turens reiseleder heter Thor Eliassen, til vanlig styrer han YouMes økonomi, men på turen skal hans engasjement for gode fellesopplevelser spille hovedrollen.

Hilde Beth Kvalvik er med som en del av teamet, hun er styreleder i YouMe Yoga.

Sammen engasjerer de seg for å skape rom for hygge, aktivitet, hvile og fellesskap.

Bli bedre kjent med YouMe Yoga her

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 2. oktober 2024

Antall dager:8

Pris fra: 23 510 kr

Hva er inkludert

 • Direktefly tur/retur Bergen - Mallorca, Palma
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 7 netter i delt twin rom
 • Halvpensjon under hele oppholdet (frokost og middag)
 • Lekker Goodiebag fra YouMe Yoga
 • Daglige yogaøkter med ledere fra YouMe Yoga
 • Sosialt fellesskap og utfluktsforslag
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Norske ledere er med fra Norge
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Bergen
Fly til: Palma de Mallorca
Dato:2. okt.
Avgang: 2. oktober - kl. 11.25
Hjemreise
Fly fra: Palma de Mallorca
Fly til: Bergen
Dato:9. okt.
Avgang: 9. oktober - kl. 07.20

Direkte fra Oslo!

Den gode følelsen av å bevege kroppen og den dype roen av restitusjon og nye krefter, venter på deg på Mallorca.