Vilja logo
Yogareise
Spania, Archena

Langhelg med yoga og termalsk bad (Fra Stavanger)

På et elegant velværehotell gjør vi enkel og ukomplisert yoga og bader i varmt, mineralsk vann, rett fra kilden. Vi nyter øyeblikket, fokuserer på hvile, tilstedeværelse og velvære. Bli med Anne Siv på en kort ferie som vil gjøre deg godt - lenge.

Reisens høydepunkt

 • 60 minutter Yoga morgen og kveld
 • Enkle hverdagstips for økt velvære med pust og bevegelse
 • Tilpassede øvelser ved behov for videre egenpraksis
 • Nydelig omgivelser og koselige Archena by
 • Helsebringende bad i termalsk kilder
Dato: 21. nov - 25. nov 2024 / 5 dager
Pris 14 950 kr
Enkeltromstillegg: 1 800 kr

Yoga, termalsk kildevann og egentid

Anne Siv og Vilja inviterer deg til en langhelg med avslapning, yoga og helsebringende bad. I Archena får du virkelig tid til å koble ut, synke dypt ned i det varme termalske kildevannet, praktisere yoga og nyte egentid.

Vannet er mineralsk, fra ekte kilder og anerkjent blant de beste i verden. Det er også et flott innendørs anlegg med bassenger strømminger, boblebad, dusjer med eteriske dufter og steam-bad med ulike essenser.

På disse dagene får du både tid på egenhånd om du ønsker å roe ned i eget selskap eller sammen med de andre. Det er også muligheter for en spasertur til nærmeste sentrum Archena hvor du kan utforske byens arkitektur, historie og restauranter.

Yoga på reisen

Det vil være daglige yoga-økter på 60 minutter morgen og kveld.
Yogaklassene veksler mellom aktive til rolige, restorative økter.
Øvelsene blir tilpasset underveis slik at alle opplever mestring.

Helsegevinster ved å bade i varme kilder

 • Du kan merke stor forandring og mykhet i kroppen, både i ledd og muskler ved daglige bad.
 • Bader du i kildene i to timer pr. dag, vil du i tillegg oppleve en merkbar avslapning i nervesystemet og i kroppen generelt.
 • Dyp ro, som sies å forebygge depresjon og angst.
 • Bad i mineralske kilder kan ha stor påvirkning på ditt immunsystem og forbedre oksygeninntaket.

Stedet

Archena er en by og en kommune som ligger i regionen Murcia i sørøst-Spania. Byen ligger omtrent 24 kilometer nordvest for Murcia, den største byen i regionen. Archena har en rik historie, og det er arkeologiske funn som daterer tilbake til romertiden. Den koselige byen er omgitt av fjell, elver og daler og gir stort mulighet for flotte fotturer. Byen er mest kjent for sine varme kilder, og folk har kommet hit i århundrer for å dra nytte av de terapeutiske egenskapene til vannet. Det finnes flere spa- og termalhoteller i området der besøkende kan slappe av og nyte helsefordelene av de naturlige kildene.

Overnatting

Spania, Balneario de Archena - Hotell Termas

Vårt hotel Terma, ligger som en perle i Ricote-dalen i Murcia området. Dette vakre hotellet Termas ble bygget på midten av 1800 tallet og opprettholder sjarmen til en bygning fra forrige århundre men med bekvemmelighetene til et moderne hotell fra det 21. århundre. Byggets eleganse og tradisjon gjør det til hovedhotellet til Spa-anlegget Balneario de Archena som består av ytterligere to hotell, spa fasiliteter og termalbad, restaurant og innen- og utendørs basseng og bassengbar.

Vårt hotell har fasiliteter som: Sauna, Steam room, Counterflow pool, Lemon Pool, Flooting Pool, Cold Pool, Iglo, Water Corridors mm. Varierte helsebringende behandlinger og mulighet for massasje er det også tilgang på.

I nærområdet finnes gode muligheter for fotturer og sykkelstier, og i tillegg kan man delta på diverse workshops, vanngym/vannaerobic, bingo. Her finnes også biljardbord, bocce bane og kveldsunderholdning.

Romkategori: Delt twinrom og enkeltrom mot tillegg
Rombeskrivelse:
65 komfortable og moderne innredet rom, alle med egne bad, hårføner, aircondition og wifi.

Les mer

Leder

Anne Siv Aasen

Reisetyper: Treningsreise, Yogareise

Anne Siv har undervist yoga fulltid siden 2014 og har fordypet seg i blant annet yoga for ryggproblematikk. Hun underviser også styrke- og mobilitetstimer. Anne Siv opprettholder en meget aktiv livstil med styrketrening og crossfit ved siden av yoga, og er å finne på fjelltopper så ofte anledningen byr seg.

Anne Siv tar med yogateknikk og mindfulness i treningstimene for skadeforebygging og økt balanse fysisk og mentalt.

Anne Siv elsker å dra på nye eventyr og være omgitt flott natur. Hun deler tips og inspirasjon fra det som gjør henne bra (helsemessig og eventyr/ opplevelser) for at andre kan oppdage det samme. Hun skaper gode opplevelser og foreviger minner via foto og film som også er en stor lidenskap for henne. På Anne Siv sine reiser får du yoga og velvære, trening, eventyr og natur, alt etter destinasjon. Og alltid samhold og tips til egen yogapraksis og hverdagsstyrke.

Portrettbilde av Anne Siv Aasen
Les mer om Anne Siv Aasen

Eksempel på dagsprogram

 • 60 min morgen-yoga
 • 60 min kvelds-yoga
 • Vi gjør yoga før frokost og før middag.
 • Gruppen kan komme med ønsker underveis for tema/ fokus på timene. Anne Siv tilrettelegger også en time for helt nye til viderekommende.

Nivå

Nybegynner til viderekommende. Denne reisen er for deg som er ny til yoga eller som har praktisert noe og får tid til å fordype deg i egenpraksis.

Reise alene?

Hele 8 av 10 av våre damer begynner reisen alene. Men dette varer ikke lenge! På våre reiser møter du alltid en gruppe likesinnede med samme lidenskap og eventyrlyst som du. Fra første dag er reisen fylt med aktiviteter, glede og fellesskap – og ved reisens slutt kjenner alle alle!

Vi i Vilja brenner for personlig vekst blant kvinner. Vi vet at vi vokser på det å tørre og utfordre oss selv, gå utenfor komfortsonen og tre inn i ukjente farvann. Når du velger å reise med oss får du nye opplevelser, nye erfaringer og nye bekjentskaper med på reisen. Det å dele rom med en ukjent kan være en del av denne reiseopplevelsen. Med andre ord kan du fint melde deg på uten å ha en egen reisevenninne.

Tørr å oppdage verden med Vilja - vi er mange som venter på å bli kjent med deg!

Reiseopplysninger

Praktisk informasjon

Destinasjon:Spania

Dato: 21. november 2024

Antall dager:5

Pris fra: 14 950 kr

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Stavanger til Alicante via Oslo begge veier
 • Transporter mellom flyplass og hotell
 • Overnatting 4 netter i delt rom med frokost
 • Daglig middager
 • 2 daglige yoga økter Anne Siv
 • Fri tilgang til termalbadene
 • Sosialt fellesskap
 • Et tre plantet hos Trefadder
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Flytider

Avreise
Fly fra: Stavanger
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:21. nov.
Avgang: 21. november - kl. 08.20
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Spania, Alicante
Dato:21. nov.
Avgang: 21. november - kl. 11.35
Hjemreise
Fly fra: Spania, Alicante
Fly til: Oslo Gardermoen
Dato:25. nov.
Avgang: 25. november - kl. 12.15
Fly fra: Oslo Gardermoen
Fly til: Stavanger
Dato:25. nov.
Avgang: 25. november - kl. 18.10

Kom som du er! Yoga for deg og bare deg - Anne Siv Aasen.